Black Metal Albums

Πολύ όμορφο πράγματι!

Καταιγίδα από Ισπανία μεριά, όσοι έχουν ακούσει το Nox Occulta του '10 ξέρουν πάνω κάτω τι παίζει, δηλαδή παραδοσιακής κοπής πράγματα με συνθετικά μεράκια (κορυφώση στο ομώνυμο (με τα γαμάτα διπλά φωνητικά από κάποιο σημείο και μετά)). Γενικά το έχει το παλικάρι(drummer των 13th Moon - εδώ έχει πολύ πιο εμπευσμένο περιεχόμενο από τους 13th). Μακάρι να το πάει και για full φέτος, αν και κινείται με πολύ αργούς ρυθμούς.

Στην επόμενη ζωή μου θέλω να γεννηθώ στην κεντρική ή βόρεια ευρώπη.

Πέρυσι είδα στο ίδιο μαγαζί (MAGASIN 4) ONE TAIL ONE HEAD, SVARTIDAUDI, MGLA. Αν και αργεί δε νομίζω να το χάσω (30 λεπτά από το σπίτι μου). Να ρθείτε παιδιά!

Προς γνώσιν, τα εισιτήρια για το προηγούμενο εξαντλήθηκαν μέσα σε 2 ώρες.

Οι Ghost Bath μας έρχονται από την Κίνα (!) και η μουσική τους χαρακτηρίζεται “Depressive Black Metal” (με την ανάλογη, προσεγμένη, αισθητική).
Έχοντας προηγηθεί δύο κυκλοφορίες τους (το ομότιτλο EP τους και το περσινό Full Length “Funeral”), αναμένεται να κυκλοφορήσουν το νέο τους πόνημα, Moonlover.
Πέρα από τα κλασσικά στερεότυπα “Depressive” στοιχεία, το ενδιαφέρον με δαύτους είναι πως καταφέρνουν να τα συνδυάσουν με καθαρές κιθάρες (σε post punk, ambient ήχους), κάνοντας το αποτέλεσμα να ακούγεται συμπαγές και όχι παράταιρο.

Μία πρώτη γεύση από τη νέα τους δουλειά έχουμε εδώ, ενώ οι παλιότερες κυκλοφορίες τους είναι διαθέσιμες στο bandcamp τους

http://metalhammer.teamrock.com/news/2015-02-13/avant-black-metal-pioneers-dodheimsgard-preview-a-new-track ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ…

CLANDESTINE BLAZE
"New Golgotha Rising" album 2015
Before summer!
Expect nothing but total black metal.

Απο το fb της Northern Heritage

Τσεκάρετε…
[B][I][U]Misthyrming - Söngvar elds og óreiðu[/U][/I][/B]

το νεο acherontas ειναι στους ρωσους8)

Κανά επεισόδιο θα γίνει στη συναυλία να γελάσουμε; :lol:

Δύσκολο, συνήθως οι ιντερνετικοί αντίφα αρκούνται σε κορώνες στο φέησμπουκ όπου παραμένουν ασφαλείς και ζεστοί.

Συμφωνώ. Μπορεί να είναι κάποιοι όμως μη ιντερνετικοί αντίφα. Τι χαβαλέ θα είχε κανά ξύλο υπό την μουσική υπόκρουση Crossing the Ninth Gate to the Kingdom of Shadows:!:

Κανά Stutthof παίζουν btw;

Εδώ ακούμε ολόκληρο το νέο Leviathan.

Πάω για τρίτη απανωτή ακρόαση. Μαγεία. H επική συνέχεια του Massive Conspiracy με το φάντασμα του Lurker να έχει διαποτίσει σχεδόν κάθε νότα. Έφυγε επιτόπου παραγγελία.

Εντίτ: Επίσης, υπάρχει εκεί έξω.

Ναι.

ΝΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!

Eκτός Leviathan, απο σημερα στρημάρει και το νεο Enslaved. H κορυφή της Νορβηγίας τα τελευταία πολλά χρόνια. Σε ενα μήνα στο Roadburn!!!

Ούτε καν.

Κορυφή ήταν την εποχή “Monumension”/“Below The Lights”

Κορυφη μεχρι στιγμης Τhrone Οf Κatarsis με το μνημειωδες The Three Transcendental Keys…

[B]GOAT SYNAGOGUE “Inheritors Of The Morbid Arts” [2014][/B]

Μέσα στη γενικότερη ανάταση που βιώνει ο κλασικός ελληνικός bm ήχος (βλ. EMPIRE OF THE MOON, HIEROPHANT’S DESCENT, KATAVASIA, ITHAQUA, CAEDES CRUENTA κ.α.), έχουμε και το νέο demo των GOAT SYNAGOGUE, οι οποίοι μοιράζονται κοινά μέλη με τους ΑΙΜΑ και ακολουθούν με μονολιθικό τρόπο τις διδαχές των πρώιμων NECROMANTIA αλλά και πιο underground σχημάτων όπως οι CTHONIUM.

Τα τρία κομμάτια της (κόκκινης) κασέτας έχουν σταθερό τούπα-τούπα τέμπο, φοβερές κιθαριές που θυμίζουν μια άλλη εποχή και σε συνδυασμό με το εξώφυλλο του Πάνου Σουνά (“Crossing The Fiery Path”, “Scarlet Evil…” κ.α.) είναι ένα σύντομο αλλά απολαυστικό ταξίδι στον χρόνο.

Εδώ στρημάρει ολόκληρο

Πες μου οτι κανεις πλακα, πραγματικα. Enslaved αυστηρα μεχρι και Ruun, αντε και το επομενο κατι πηγε να πει, αλλα ξεφουσκωσε πολυ με το περασμα του χρονου. Απο εκει και περα, πατος.