Black Metal Albums

3 Likes

Καναδάς, Κεμπέκ, όχι όμως η κλασική συνταγή της περιοχής

1 Like

Θα πρεπε να το ποστάρω εδώ; Θα πρεπε να το ποστάρω καν; Ειλικρινά δεν έχω απάντηση :stuck_out_tongue_closed_eyes: Σίγουρα το πνεύμα του είναι αρκούντως “black”.
Το άκουσα μέσω Καπράνου που το δημοσίευσε στο φβ, με το εξής σχόλιο: “One-man-project αρχαιολόγου από την Ανδόρα, ανάμεσα στο krautrock, τo σύγχρονο noise-pop και το ατμοσφαιρικό black metal, με στιχουργικό focus στην προφορική λαϊκή παράδοση των Πυρηναίων. Συν μια διασκευή Jethro Tull. H πιο γεια σου κυκλοφορία του 2022.

3 Likes

Δεν έχουμε λόγια Απόστολε. Ευχαριστούμε ΚΑΙ για την εις βάθος κριτική.

5 Likes

Το αφήνω και εδώ γιατί πρέπει.

1 Like

Σε όσους έχουν λείψει οι αληθινοί Immortal
:arrow_forward:︎ Ancient North - The Gates | Iron Bonehead Productions (bandcamp.com)

Συνεχίζω με πιο pagan πράγματα από την αγαπημένη nordvis
:arrow_forward:︎ Blodsband (Upcomming album 2023) | EHLDER (bandcamp.com)

2 Likes

Αφού θα γαμηθεί που θα γαμηθεί και το 23, ας γαμηθεί με το καλημέρα και αρχοντικά

8 Likes

Σας έχουν λείψει οι παλιοί arcturus???
The Ashen Abhorrence | Pestilent Hex (bandcamp.com)

3 Likes

Για πάμε λίγο.

3 Likes

Για να μην ψαχνόσαστε κάθε φορά τι ακούμε/δεν ακούμε ή σε ποια συναυλία πηγαίνουμε/δεν πηγαίνουμε, ο τύπος παρακάτω έκανε τη βρώμικη δουλειά.

https://rateyourmusic.com/list/HelloInquisitor/black-metal-bands-and-their-politics/1/

Και περιμένουμε από τον Αποστόλη να μας πει τυχόν αβλεψίες.

7 Likes

Το 70% εχουν αγκυλωτο ή τεινουν να εχουν. Δεν βλεπω σχολια, μονο για mgla μιλαγαμε. Μεχρι και οι primordial ειναι υποπτοι.
Περηφανο σφυροδρεπανο για rotting

Τι σχόλια θέλεις? Άκου ότι θες κ πάνε σε όποια συναυλία θες.

Ναι ρε παιδι μου οτι θελω θα κανω. Απλα βλεπω επιλεκτικη κριτικη, γενικα μιλωντας. Το γνωστο αβαβα.

Ξέρεις, δεν με νοιάζει κ τόσο η κριτική, δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν τι θα ακούσω/διαβάσω κλπ. Αυτό που με χαλάει (κ δεν καταλαβαίνω) είναι το πως αυτοί που μιλάνε για αγώνα κατά του φασισμού, ακυρώνουν συναυλίες απειλώντας μαγαζάτορες, προσωπικό κ κόσμο. Γιατί έγιναν διάφορα σκηνικά την προηγούμενη φορά που είχαν ανακοινωθεί οι Mgla ή οι Marduk (δεν θυμάμαι ποιοι από τους 2 ήτανε) στην Σαλονίκη.
Αύριο, παίζουν οι Mgla εδώ στο Όσλο, χωρίς να κουνηθεί φύλλο, χωρίς να γίνει το παραμικρό σκηνικό. Όπως έπαιξαν κ στην Σαλονίκη πριν λίγο καιρό, μετά τα όποια μπάχαλα, πήγε ο κόσμος, ήπιε τα ποτά του, άκουσε την μουσική του κ έφυγε.

3 Likes

Πάντως Mayhem τους έχει με αγκυλωτό, κι όλοι μας (που λέει ο λόγος) έχουμε πάει σε συναυλίες τους/έχουμε βινύλιά τους/έχουμε αποθεώσει.

Πάντα μου φαινόταν περίεργο πως μια μπάντα σαν τους Mayhem, με τόσες πολλές αναφορές και συνδέσεις με ακροδεξιά, είναι - κατά πλειοψηφία - στο απυρόβλητο, ενώ σωστά γίνεται τόσος θόρυβος για Mgla, DSPO κτλ.

2 Likes

Για τον Hellhammer δεν γίνεται όλη η φάση? Δεν ξέρω, δεν έχω ασχοληθεί, απλή απορία.

Hellhammer, προφανώς Varg κι όπως μπορείς να διαβάσεις στο άρθρο, ναζιστικές αναφορές (πχ Legions Norge) και θολές γραμμές στα όσα πίστευε ο Euronymous.

Σωστα πραττουν. Δεν γινεται να ερχονται κρεμάλες για τους δικους μας αλλα για καποιους που ξυνουν μια κιθαρα δεν τρεχει και τιποτα ρε αδερφε