Μας έμαθε και ο μικρός τους Judas…
Ο δίσκος και γενικά η μπάντα είναι έπος.
Μας έμαθε και ο μικρός τους Judas…
Ο δίσκος και γενικά η μπάντα είναι έπος.
Πφφφφ.
Mου φαινεται οτι χρησιμοποιησες το blog που σου ειχα δειξει .
απλα ενα καλο album τιποτα παραπανω για μενα και η μπαντα απο τις πιο υπερτημημενες γενικα στους underground κυκλους…ουτε κρυο ουτε ζεστη:(
Μπα, αυτό είναι για άλλα, πιο “ψαγμένα”. 8) :lol:
Γαμώτο ολο αλλάζω γνώμη για το Deathspell, να το βάλω ή να μην το βάλω στη λίστα; #-o
Τελικά μπαίνει.
Το άκουσα και εγώ και με εντυπωσίασε πάρα πολύ…
Επειδή δεν είδα να το προτείνει κανείς και μάλλον μόνο εγώ τους ακούω πάρτε άλλο ένα κορυφαίο δίσκο φέτος που πέρασε στα ψιλά δυστυχώς.
[SIZE=“4”]Anaal Nathrakh - Hell Is Empty And All The Devils Are Here[/SIZE]
Τόσο καλός; Για πες λεπτομέρειες καθώς κατεβαίνει.
το πρώτο τους δισκάκι μου αρέσει πολύ, σπάσιμο τελείως. και το δεύτερο. από κει και πέρα τους έχω χάσει. έχει σχέση με τα 2 πρώτα;
Καπου εχουν αναφερθει οι Anaal και πιο παλια.Τα 2 πρωτα τους τα εχω λιωσει.Το φετινο αν και μαρεσε με
τοσα πολλα που εχω ακουσει τον τελευταιο καιρο δεν το εχω πολυακουσει.
Μιλαμε για οργιο ακροτητας και καφριλας.
Δυνατά black metal albums (όσο γενικός κ αν είναι ο όρος) είναι Hidden in the Fog ‘Damokles’ (2005), Ajattrra ’ Kalmanto’ (2007), k Forest of Fog ‘Abgründe’ (2006)
Ακουω το φετινο Waters Of Weeping των Black Funeral.Μου φαινεται πολυ καλο.
Old skool σαπιλα και αργα τραγουδια.Χμ!Μαλλον ανακαλυψα και αλλη αγαπημενη μπαντα.
Εdit : To album τα εσπασε κανονικα.Συστηνεται ανεπιφυλακτα.
αν γουσταρατε το Anaal Nathrakh και γενικα Black / Death / Industrial δοκιμαστε το παρακατω…
χμμμ ακουσα τα κοματια απο my space…not bad!!θα τους ψαξω περισοτερο!
Cirith Gorgor . Black metal απο την Ολλανδια στα χναρια του τυπικου νορβιγικου μπλακ με το γνωστο μπλαστμπιτ .Το ονομα τους ειναι εμπνευσμενω απο το lord of the rings οπως και τα εξωφυλλά τους πλην του τελευτεου ομονυμου δίσκου . Προσωπικα μου αρεσουν απο καθε δίσκο συγκεκριμενα κομματια . Αγαπημενος δισκος το Onwards to the Spectral Defile . Enjoy …
Cirith Gorgor - Onwards To The Specral Defile (1999)
Cirith Gorgor - Unveiling The Essence (2001)
Cirith Gorgor - Firestorm Apocalypse (2004)
Cirith Gorgor - Cirith Gorgor (2007)
Ερχομαι να συμφωνησω!Πολυ καλος δισκος.Και εμενα μου αλλαξαν γνωμη.
Ακουγα χτες μια πολωνικη μπαντα τους Mgla.Τα σπανε κανονικοτατα και θα επανελθω
αργοτερα με περαιτερω περιγραφη.
οντως καλο συγκροτημα ειναι!εχω τον 2ο δισκο! εχουν καλο κοπανημα!
Δισκαρα ολκης!
Edit : μιας και ειδα τα σχολια των αποκατω.Οι Ravencult live ειναι εκπληκτικοι.Τους εχω δει 2,μπορει
και 3 φορες.Οσον αφορα τα demos τα εχω ακουσει μονο στα live που τους ειχα δει οποτε δεν μπορω
να κρινω.