Black Metal Albums

8O για πες…

εεεεε…τι ακριβως σε χαλασε??το βρηκα τουλαχιστον ανταξιο της βαριας κληρονομιας τους!

???

έχει βγει??? :-k :-k

Εγώ το κατέβασα. Ρε είναι αίσχος, τι να αναλύω τώρα. Αντάξιο της ιστορίας τους δεν είναι ούτε για αστείο.

To νεό Necromantia είναι στα ράφια των δισκοπωλείων και είναι απίστευτη σαβούρα. Μιλάμε ούτε για σουβερ δεν κάνει. Μακριά…

εεεεε…τι ακριβως σε χαλασε??το βρηκα τουλαχιστον ανταξιο της βαριας κληρονομιας τους!

Αντάξιο? Ντροπή για το όνομα τους είναι. Μακάρι να μην επανασυνδέονταν ποτέ.

τοσο χαλια ρε μλκς? για καντε το λιανα… :frowning:

Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά για μένα τα τελευταία αλμπουμ των Mayhem/ Deathspell Omega είναι όσο black πάει. Γιατί στην τελική το feeling είναι αυτό που μετράει και αν είσαι τόσο μάγκας και ανοίγεις ταυτόχρονα νέους δρόμους τότε :bow2:

Eννοείται πως είναι δισκάρες. Ειδικά το Deathspell το βλέπω μάλλον πρώτο για μένα φέτος. :slight_smile:

Σιγά τη κληρονομιά των Νεκρομάντια. Πιο παιδαριώδεις ψευτοπομπώδεις μελωδίες δεν γίνεται. Μόνο το κολπάκι με τα 2 μπάσα τους έκανε κάλτ αλλά πέρα απο αυτό πάντα ήταν σκουπιδομπάντα. Όπως και πολλά φτηνιάρικα σύνθι-πρότζεκτ του Ντάολοθ που κατα καιρούς έχουν πέσει στα χέρια μου.Όλατα υπφερτά τραγούδια που χει γράψει γεμίζουν το πολύ ένα σιντί μουσικής. Γενικά η σκηνή μπλάκ της Ελλάδας ,λυπάμαι που το λέω, αλλα ήταν πάρα πολλά σκαλιά κάτω απο την αντίστοιχη της Νορβηγίας. Τριτοκοσμική θα την έλεγα. Οι ρότινγκ παρόλο που δεν μαρέσουν καθόλου, ήταν ίσως η πιο επαγγελματική μπάντα της και αυτό λέει πολλά

βασικά άσχετα από το πόσο σου αρέσουν οι Necromantia κλπ, αν για κάτι διακρίνεται η ελληνική σκηνή, είναι αυτή του μπλακ των αρχών 90’ς.

Δεν διαφωνώ, αλλα περισσότερο πιστέυω είχε να κάνει με αυτό η ανάγκη του κόσμου τότε για μπλάκ,και το hype της Νορβηγίας ,οπότε κερδίσαμε ένα μέρος της πίτας ,παρά η ποιότητα του μεγαλύτερου μέρους της μουσικής.

anyway, άποψη σου, πάντως πολλά από τα αγαπημένα μου μπλακ αλμπουμς είναι από την συγκεκριμένη σκηνή. Και ανάμεσα τους και οι Necromantia με το Crossing The Fiery Path.

Οκ πάντως εγώ χρειάστηκε να ακούσω Emperor για να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος με το μπλάκ, παρόλο που οι περισσότεροι φίλοι μου είχαν πολλά ελληνικά μπλάκ αλμπουμ που τώρα δε τακούνε:P

Aναθεωρώ. Το Deathspell δεν μπαίνει σε λίστα, γιατί είναι ιδεολογία και οι ιδεολογίες δεν μπαίνουν σε λίστες.

Πάντως όποιος διαβάζει τους στίχους καθώς το ακούει θα καταλάβει για πόσο μεγάλη δισκάρα μιλάμε. Τα άτομα είναι πολύ ψαγμένα.

Mütiilation - Sorrow Galaxies

Νέος πολύ καλός δίσκος Γαλλικής προέλευσης (ναι κι αυτός). Και τους είχα παρεξηγήσει.

ω ναι το Sorrow Galaxies ειναι παρα πολυ καλο!! βεβαια ακουω Mütiilation απ’το Black Millenium αλμπουμ (το οποιο και ηταν απ’τα αγαπημενα μου σε depressive suicidal black metal παντοτε), και γενικα πιστευω αξιζουν οι δουλειες του Meyhnach, και με το αλμπουμ το τελευταιο που προσθεσε κανονικα drums εφερε κατι νεο στον ηχο του, που καπου μπορει να ειχε κουρασει κι ολας με τοσα χρονια που ειναι στο χωρο. αναμφισβητητα για μενα, πιο ολοκληρωμενο “καθαρο” black metal αλμπουμ της χρονιας (μαζι με MayheM και DeathSpell Omega ισως που δεν τους αναφερω καν) και το προτεινω ανεπιφυλακτα!!

Το Deathspell Omega ειναι ανατριχιαστικα “ομορφο”.Το ακουγα χτες το βραδυ.
Ναι ρε παιδι μου!Το μεταλ ειναι ζωντανο και γαμευει για τα καλα.Το τελευταιο Μayhem ειναι σαν
ενα διαμαντι σκεπασμενο με χωμα.Θελει πολλη προσοχη και αρκετη μελετη για να δεις τι πραγματικα
κρυβεται.Λυπαμαι που δεν ειχα τα χρηματα να ανεβω Αθηνα να τους δω.

Manowar-Sons Of Odin

Ναι, μπλακ παίζουνε. Το λέει και στη www.wikipedia.org

Εκει λεει τον de maio εμβληματικο

Καλά πρέπει να το ακούσετε όλοι ε! Το USMB στα καλύτερά του!