Black Metal Albums

αυτο ηθελα να ακουσω. θα στο θυμιζω καθε φορα που θα σου λεω ποσο σπερνει ο δισκος :lol:

Δε χρειάζεται να μου το θυμίζεις. [-X
Μμ, ακούμε και Darkthrone. [-X

Πλακα στην πλακα το Soulside Journey ειναι φοβερος δισκος και σχετικα παραγνωρισμενος…

Εγω το βρηκα στα 8 ευρα και δεν το σκεφτηκα καθολου.Και single να ηταν και να ειχε το επος ονοματι
Cromlech μεσα μονο,θα αρκουσε για να ειναι επικη κυκλοφορια.

Το Soulside Journey είναι ένας εκ των κορυφαίων δίσκων Σουηδικού Death metal. Μην ξεχνάτε ότι ηχογραφήθηκε στα Sunlight με παραγωγό τον Tomas Skogsberg και συμπαραγωγό τον Uffe Cederlund (Entombed - στο σπίτι του οποίου έμενα κιόλας). Όλα αυτά εν έτη 1990 και αυτό τα λέει όλα.

8O 8O 8O
Εμενες στο σπιτι του Uffe? :stuck_out_tongue:

Περα απο την πλακα εχεις απολυτο δικιο για το Soulside…

Aκουω αυτη τη στιγμη τους Σουηδους Nifelheim και το αλμπουμ τους Devil’s Force του 1998.
Black/Thrash με καποια μελωδικα περασματα.Κιθαρες στο αλμπουμ παιζει ο τεραστιος Jon Nοdtveidt
των Dissection.Mελη της μπαντας εχουν διατελεσει παλια και τωρινα μελη των Entombed,Dismember,
Dissection,Necrophobic.Βγαλανε και νεο αλμπουμ φετος.

Καλλιο αργα παρα ποτε για κριτικη στο Sigh!!!
Μεγαλος δισκος…τον εχω τσιμπησει εδω και 4-5 μηνες!!!Αλλο πραμα…

Οποιος γουσταρει κατι ακομα καταμαυρο απο την Απω Ανατολη ας τσεκαρει τους Ταιβανεζους Chthonic…πραγματικα μετρανε ασχημα!!!

Glorior Belli - Manifesting The Raging Beast

http://www.rocking.gr/review1584.php

αυτο εδω τα σπαει πολυ ομορφα. ηθελα να τ’ αναφερω αλλα με προλαβες. μια χαρα τα λες. :smiley:

Απο Sigh να ακουσεις και το Imaginary Sonicscape που αναφερω. Βασικα δεν εχει σχεση με black, πιο πολυ heavy ψυχεδελεια ειναι ξερω γω, αλλα μ αρεσει πολυ. Το νεο ειναι οντως μπομπατο.

Τωρα που λες για Chthonic θα ριξω μια ματια… Γιάπωνες = αγαπημενα ακουσματα…

Τελικά είχε δίκιο ο Nihilist. Μεγάλη δισκάρα το Temples of Torment! Α αύριο πάω να το τσιμπήσω μου φαίνεται. :smiley:

Πάντα έχει δίκιο ο Nihilist! 8)
Εύκολα δίσκος της χρονιάς για το black metal.

προσωπικα δεν μαρεσε και τοσο το Temples of Torment, ειναι λες και χασαν ολα τα καλα στοιχεια που ειχαν στο demo. το νεο Darkthrone αξιζει, οι Limbonic Art με ψιλοαπογοητευσαν (στο Legacy of Evil παιζουν τελειως ξεψυχισμενα), ενω το τελευταιο κολλημα μου ειναι αυτο εδω:

Πςςς… προσεχε ρε φιλε μη σου φυγει κανας ποντος. :stuck_out_tongue: :lol: Νταξ μλκ, με τιποτα δισκος χρονιας για το Black. Deathspell Omega με τεραστια ανεση θα ελεγα. Το Black μεταλ του σημερα :!:

Mayhem - Ordo ad chao και πείτε οτι θέλετε.

Άσε ρε που μας έμαθες και από βλακ μέταλ! :stuck_out_tongue: :lol:
Anyway από αυτά που έχεις στο μυαλό σου κανένα δεν είναι αμιγώς black δίσκος, ούτε το Deathspell. Οπότε στα στενά πλαίσια του είδους τον τίτλο παίρνουν οι Ravencult.
Αν το πάμε γενικά και με ευρύτερα όρια τότε ναι, πιστεύω ότι οι Deathspell Omega κερδίζουν με άνεση τη μάχη για τον καλύτερο black δίσκο της χρονιάς.

Κατάμαυρο έπος! :bow2:

Σοφά ελάλησες! :bow2: Αγαπαμε Deathspell :smiley:

O κύριος Angmar ζ΄ητησε γνώμη για το Deathspell.
Ε λοιπόν είναι μεγάλο έπος. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Καλά πόση σαπίλα μπορεί να έχουν μέσα τους κάποιοι άνθρωποι; Αν χάνει ίσως σε κάποιο σημείο είναι στα φωνητικά. Α και ακόμα δεν έχω καταλάβει αν έχουν ντράμερ. :-k

Οι Ιρλανδοι pagan / folk / blacksters βγαζουν νεο δισκο. Νέο κομματι στο myspace τους:

Ακουστε και την κομματαρα Born To The Fight, ε.

Καλά πόσο πιο αίσχος το νέο Necromantia;