Nα τι ξέθαψα σήμερα:
Tα σπάει ανελέιτα.
Nα τι ξέθαψα σήμερα:
Tα σπάει ανελέιτα.
:bow2:
Υπερδισκαρος λεμε!Εχει μερικα απιστευτα τραγουδια,για να μην πω οτι ολα ειναι
φοβερα και γινω γραφικος.Φοβερη ατμοσφαιρα οπως και ολα τα αλμπουμ των
Darkthrone.
Ε όχι και γραφικός! Οι πέντε πρώτοι δίσκοι των θεών έχουν μόνο τραγουδάρες. Καμία μέτρια στιγμή.
Ενταξει!Τα λεγαμε και σε αλλο τοπικ δεν εχουν ολοι την ιδια αγαπη στο ακραιο μεταλ και δεν
παραδεχονται ευκολα οτι βγαζει δισκαρες.
Aκριβώς.
Διερευσε το νεο αλμπουμ των Necromantia.Oι γνώστες ψαχτε το κατα Ρωσια μερια
Oι Ouγγροι τα καταφεραν…
Sear Bliss - The Arcane Odyssey
…Καταφεραν κατα την γνωμη μου να ξεπερασουν τα προηγουμενα 2 καταπληκτικα αλμπουμ τους και να δημιουργησουν εναν απο τους καλυτερους φετινους δισκους!!Oι συνθεσεις ειναι πραγματικα απιστευτες…η χαρακτηριστικη τρομπετα τους πλεον κανει την εμφανιση της πιο συχνα…τα ατμοσφαιρικα-μελαγχολικα σημεια κυριολεκτικα κοβουν την ανασα!!Ενας Black Metal δισκος που πραγματικα εχει να πει να πει παρα πολλα!Φυσικα δεν λειπουν και τα Blasts για τους λατρεις του ειδους!!Προσωπικα στο φετινο τοπ 3 ολου του Metal φασματος…ΕΠΟΣ!!!
Nαιιι τα σπάει,αλλά εμένα το καλύτερό μου ever dark throne (και θα με πάρετε με τις ντομάτες μάλλον…)είναι το Panzerfaust…:oops:
Οι Darkthrone ηταν μεγάλη μπάντα μέχρι ΚΑΙ το Soulside Journey.
περιμένω τώρα απαντηση από Ζαφροκ :!: :har:
To Soulside Journey ειναι θεικο!Οπως και τα περισσοτερα DarkThrone.Corpsette το Panzerfaust ειναι δισκαρος.
Δεν θα σε παρουμε με τις ντοματες.Αντε το πολυ πολυ να σε παρουμε με τις μπογιες.
Nαιιι oi Darkthrone πριν ανακαλύψουν το black.καθόλου κακό ατεμπτ,και τελείως μέσα στο στυλ της εποχής…
that’s fine too.Εννοείται ότι προτιμώ τις ντομάτες ώς γνήισια κάφρα:p
Tις μπογιες του corpsepaint εννοουσα
Το καταλάβα ντε!!!nothing beats seeing red though…if you get my drift:-)
ξερω εγω τι λεω. εχει προηγηθει διεξοδικη συζητηση
εδιτ: επειδη το πηρατε σοβαρα, οι darkthrone μ αρεσουν, απλα δε θα ελεγα πως ειμαι ‘‘φαν’’.
Aκριβώς. Μετά έγιναν τεράστια μπάντα. :har:
Xαχα.Αποστομωτικη απαντηση.
Σωστα :!: Υπαρχει και το Φ.Ο.Α.ΝΤ. :!:
:har:
Βεβαίως γιατί οι Darkthrone γαμάνε ακόμα κι όταν κάνουν tribute.