να σταματησουν να παιζουν για να μην τους μπερδευει ο κοσμος με τους θεους Νορβηγους Inferno…
Εγω μια χαρα τους βρισκω στα περισσοτερα αλπουμ εως πολυ καλους…και ειδικα για την χωρα τους.
Το λοιπόν:
Kill “Inverted Funeral” - [2007]
Σουηδοί απ’ το Γκέτεμποργκ αυτοί εδώ. Αλλά καμία σχέση με Γκέτεμποργκ και λοιπές maiden-ιές. Επίσης καμία σχέση με ματζέστικ πλήκτρα, με παγωμένα δάση ή με νεωτερισμούς. Αντίθετα έχουν σχέση με τους Mayhem του De Mysteriis (και πιο πίσω), βάζουν λίγες death τζούρες και οφείλουν πολλά στους Hellhammer/Celtic Frost. To βασικό όμως είναι ότι δημιουργούν μια ολοκληρωτική ατμόσφαιρα και καθηλώνουν με τα ρυθμικά μέρη τους (τα οποία σε μερικά σημεία rock 'n roll-άρουν α-λα In The Shadow Of The Horns :!:). Τα δε φωνητικά είναι αυτά που γουστάρω, όχι πολλές τσιρίδες δηλαδή. Ίσως να 'θελαν λίγο παραπάνω βάθος τα τύμπανα αλλά αυτό είναι πταίσμα, όπως και το ψιλοαπαράδεκτο logo (αλλά όχι και το υπεργαμάτο εξώφυλλο!). Από χτες το βράδυ πάντως το ακούω συνέχεια.
http://www.metal-archives.com/band.php?id=8439
http://www.kill.cjb.net/
καλα οι lichens τρομερες ατμοσφαιρες… Μπορεις να μου δωσεις μερικες πληροφοριες για τη μπαντα?
Οι Kill ειναι γαμω … νταξει δεν μου φαινονται και τόσο Mayhem-ικοι , ιδιαίτερα στα προηγούμενα τους αλλά τεσπα (το inverted το χω mp3 κ ομολογω οτι το χω ακουσει λιγοτερο).
Πρόταση της ημέρας:
Kult - Winds of war
Οι Ιταλοι γενικά είναι κακοί. Η Debemur Morti γενικα είναι καλη. Αυτό είναι ανάμεσα. Δηλαδη αμα δεν πρίζεστε με δισκους επιτομη των κλισε , τοτε θα κανετε μεγαλο πανηγυρι. Εμενα δεν με ενοχλαει και το γουσταρω . Είναι λίγο αστείο το οτι ουτε οι ίδιοι δεν έχουν καταλήξει πως θελουν να ακουγονται, αλλα παιζουν με τοσο αφελη τροπο που γίνονται υπερσυμπαθείς. Σιγουρα ακουγονται σαν νορβηγοί αλλά απο μια πιο αμερικάνικη σκοπια ενω εχουν κατι κομματια σαν Carpathian Forest αλλα σε πιο φλουφλικο.
Ωραιοι ακουγονται indeed…Oι ποζες στιs φωτοs στο προφιλ τους παντως ολ δε μανι…τι μπριο και τι ναζι!
Οι συνεντεύξεις των Wolves in the Throne Room είναι πάντα απολαυστικές.
Εδώ μια με τον drummer και live από το Scion.
Προταση (NEW) :
Nidnigr
Οχι δεν ειναι κυπριοι , μπορει το ονομα να παραπλανει. Ειναι Νορβηγοι και ειναι ωραιοι τύποι (οχι πως εχω κατι με τους κυπριους δηλαδη) . Μιας και λεγαμε για DHG-Thorns influnced stuff , αυτο εδω αξιζει να αναφερθει . Ειναι στην Dark Essence/Karisma που έχει κ κατι δικα μας παιδια που αποθεωνει ο Armmagedon. Για να γουσταρετε περισσοτερο εχει και Dead To This World , Taake και αλλους σουπερ σταρς . Εψησα κανεναν ? Τεσπα γενικα τσεκαρετε και αυτους (τους Nidingr) και δηλαδη τωρα το σκεφτομαι τσεκαρετε και αυτους :
Δεν θα πω πολλα για αυτους. Οποιος εχει ακουσει έστω και ένα κομματι Arcturus απο το Μασκερειντ κ μετα αξιζει να ακουσει εδω και να κανει την συγκριση. Σαφως κατωτεροι αλλα αρκετα καλοι συγκριτικα με διαφορους avant garde κουλτουριαριδες του wikipedia.
2010-Blasphemophagher- ?For Chaos, Obscurity and Desolation?
Δικό σας αν:
1-Live=Μπύρες & Kλοτσομπουνίδια.
2-Οι Black Witchery είναι τούλαχοιτον γαμώ τις μπάντες.
3-Ακούτε συχνά Von στην δουλειά.
4-Το Sex μετά τα τελευταία Archgoat πήρε άλλες διαστάσεις στο μυαλό σας (μόνο…)
5-Ζήτω οι Blasphemy Ζήτω!
Κυκλοφορεί;;;;;
περιμένω το live για περεταίρω οργασμούς.
Φωλς, δεν έχει ασπρόμαυρο σκιτσαριστό εξώφυλλο! [-X
Ναι ρε αλλα έχει 3 ανάποδους σταυρούς.
Στο logo μονο, ε!
1- Γιατι δεν ειναι ?
2- Γιατι δεν ειναι ?
3- Ε καλα οχι.Κομπρεσερ και Von δεν πανε.
4- χμμμ…
5- E ναι τι !
Εχει κυκλοφορησει καιρο τωρα ρε.
Ναι αλλα…
Και αλλους 52 στο υπολοιπο εξωφυλλο…
Προσφατη αγαπη οι Blasphemo τους ακουω συχνα και μπορω να πω οτι
εχω ψηθει ασχημα να τους δω λαηβ.
το ποσο αγαπαω πλαντερερ δεν λεγεται … :lol:
Το μπλασφιμο δεν το τσεκαρα αλλα λογικα θα τα σπαει και για αυτο θα το κανω
Αυτό το βρηκε κανείς; είναι το project των Shagrath και King. Ημερομηνία κυκλοφορίας ειναι σήμερα αλλα δεν το έχω πετυχει πουθενά, μόνο 2 κομμάτια στο myspace και αυτά σε rough mix. Καλά μου ακούγονται είναι λίγο σαν dimmu borgir αλλα χωρίς τις πολλές σαλτσες (ορχήστες και ρέστα).
ποσο_πιο_nuclear_blast_black_metal
λογικά_δεν_πάει_παραπάνω
Παπαριτσα μου ακουγεται εμενα…ακριβως,nuclear blast metal μην χεσω.
ποσο καιρο παιζει να βαζω αγγελιες για ντραμερ?
on topic
Ακουσα το τελευταιο Beherit απλα απιστευτο
Επισης μιας και αναφερθηκε πριν 2-3 ημερες,για οποιον ενδιαφερεται εσκασε μυτη το Ovhell…