Black Metal Albums

7 Φεβρουαρίου στο Αν μαζί με ΟΜ και Sun Of Nothing…

Αρκετά δελεαστικό αν το προηγούμνο βραδύ έχουμε ακούσει και κανένα Yearning the Seeds of a New Dimension…

λέμε τώρα…

:roll:

dissection - storm of the light’s bane ? ? δισκαρα :smiley:

Και ερωτω:Τα φωνητικα των Inquisition ποσο θυμιζουν Immortal ? \m/

εννοεις vocoder του 94 ? :smiley:

Λες?Δεν το 'ξερα αυτο :stuck_out_tongue:

Λοιπόν.
Τυχαίνει να 'μαι μέλος σε μια μπάντα, και πριν λίγες μέρες τελειώσαμε το πρώτο ντέμο.
Επειδή καλώς ή κακώς δεν ξέρω και πολλά άτομα που να ακούνε black, το ποστάρω κι εδώ για να πάρω γνώμη και από πιο “έμπειρα” αυτιά.
Το myspace είναι αυτό: www.myspace.com/riseofmalicegrc

Όποιος έχει διάθεση λοιπόν, ας ρίξει μια αυτιά.
Οποιαδήποτε συμβουλή/παρατήρηση θα ήταν χρήσιμη8)

Streben - Wild Enchanted Gardens

Ντουετάκι (άντρας-γυναίκα) από Ιταλία. Η μουσική και οι στίχοι είναι γραμμένα εξ’ολοκλήρου από τη γκόμενα.

“Streben” is the denomination for a philosophic and literary ethic of German Romanticism and it means the spiritual tension derivated from the longing to transcend the bonds of material reality.

Για δείγμα εδώ:

Μια χαρα αδερφε…Θεληση και ορεξη να εχετε και θα γινετε ακομη καλυτεροι :wink:

Στα δικα μου αυτιά πάντως καλοί μου ακούγεστε, πιάνεται την ατμοσφαιρα μια χαρά. Τo εφε στα φωνητικά με ψιλοχάλασε εμένα (ελπίζω να μην είσαι εσυ ο τραγουδιστής :stuck_out_tongue: ). Αλλα δεν είμαι και το πιο έμπειρο αυτί στον χώρο άρα… Εγω ξεχώρισα το chalice with blood πάντως. Καλή συνέχεια guys 8)

δεν ειναι ασχημο αδελφε,το feeling της νορβηγιλας το πιανετε…η κιθαρες εχουν καλες ιδεες,τα τυμπανα ειναι πισω λογω παραγωγης( αλλα οκ το 1ο demo ειναι…)τα φωνητικα ομως θελουν βελτιωση γιατι ψιλοκαυραζουν.αντε να σας δουμε και σε κανα 8μπαλο…

Ευχαριστώ κυρίως που ενδιαφερθήκατε ν’ ακούσετε :slight_smile:
Όσον αφορά τις παρατηρήσεις, στα φωνητικά ζοριζόμαστε λίγο σε κάποιες φάσεις είναι η αλήθεια (εγώ μπάσο παίζω:p), αλλά είναι θέμα εξάσκησης κατά τη γνώμη μου.
Όσο για ντραμς, δυστυχώς είναι drum machine για την ώρα αλλά ψαχνόμαστε και για ντράμερ.

α) συγγνωμη που θα νιώσεις λιγο ασχημα αλλα φωνητικα στο de mysteriis εκανε ο attila
β) θέλεις να μας πεις που βρίσκονται οι post punk επιρροές στους τωρινούς darkthrone;
γ) μπραβο rocking.gr για τους editors σου:)

Ψαχνω να βρω τα ποστς που λεει ο νεκρο και … ρε σεις τα σβησατε ??? Συγκαληψη ? Η διαφθορα τρπωσε στο ροκιν , μιζες, φακελωματα, ρουσφετια … ουαου αισθανομαι λιγο ευαγγελατος , λιγο τριανταφυλοπουλος …

Γελαω γαμωτο.:lol:

πω πω πω ησυχια …

Λοιπον :

Αγγλοι ειναι οι Goat molestor … το οποιο απο μονο του θα μπορουσε να λεει πολλά. Αυτό είναι σπλιτ με τους γνωστους και αγαπητους γερμανους εχθρους του Χριστουλη. Το GM part το οποιο και θελω να ανεφέρω είναι πολύ καλό. Στη συνέχεια βγηκε και το 7αρι

που ειναι ακόμα πιο καλό και γενικά όμορφο αν και πιθανα sold out. Γενικα βαρβαροι τύποι και ας μην είναι το πρώτο πράγμα που σου βγάζουν οι κλασσικές αγγλόφατσες . Συνεχιζουν ως Grave Miasma με την ίδια σύνθεση και μέλη τους γενικά (κυρίως ο Νντανις ο ντραμερ) κανουν σκηνικα με ελληνες της διασπορας , ναι σαν τους μεταναστες μας εδω αλλα σε πιο ασπρο - αρα περιφανο.

Θα πρεπε να το αναφερω στο DM τοπι αλλα τσεκαρετε τους θεους Cruciamentum που ειναι παλι οι ιδιοι να πουμε . Γενικά παίζει στην Αγγλια όσο περισσότερα ονόματα μπαντών λες οτι παίζεις τόσο περισσότερες μπύρες σε κερνάνε . Δε ξερω . Γενικα τσεκαρουμε οτι παιζει με αυτά τα μέλη γιατι τα σπανε στα ισα σε ολες τους τις μπαντες.

Ειδικά γι’αυτό ανυπομονώ ε. :lol:

Νομιζω ειχα σβησει ολα εκεινα τα post γιατι δεν λεγοταν και τιποτα.
Δεν θυμαμαι κιολας.

Goat Molestor δεν εχω ακουσει αλλα το mcd των Grave Miasma ειναι killer !
Aυτο το μελωδικο και ρομαντικο μειγμα που παιζουν ειναι καταπληκτικο.
Πλακα προφανως μια και οι Αγγλοι δειχνουν σε ολους οτι μπορουν να ειναι
οσο βαρβαροι γινεται ! Αν και γενικα δεν το εχω λιωσει ειναι πραγματικα
πολυ καλο.

Για Cruciamentum εχουμε πει με τον Angmar στο death metal topic,και ναι
ειναι απιστευτοι.Βαρβαρο death metal οχι φρου φρου και αρωματα.

Επισης ΒΒΒ εσυ ηθελες ησυχια και την εχεις.

περιμενα fuzz με κεντρικη θεματικη rocking editors δικαιολογουν rocking editors :roll:

Δεν μπορείτε να πέίτε πάντως, ο Nocturno Culto φέρνει κάμποσο σε Ian Curtis! :lol:

Αρκετά καλό αυτό εδώ, οι γαμιόληδες οι Thorns παντού βρίσκονται τελικά.
Ουδεμία σχέση με το οld-school ντεμπούτο.

Επίσης αν εκμεταλλεύτηκαν την αυτοκτονία του Nodtveidt τους κάνει ακόμα πιο blackmetal στα μάτια μου. :stuck_out_tongue:

Γνωμες για τους Τσεχους Inferno ?

Δεν εχω ακουσει.