ε καλά μην τα παραλέμε όμως, όσο σπουδαίοι ήταν oι Deviser στους δίσκους τους, τόσο χάλια ήταν στα live τους. Δυο φορές τους είχα πετύχει χεντλάινερς στο Αν τότε, και τις δυο ήταν απογοητευτικοί.
Δεν πολυ συμφωνω ρε μαν … εγω τους ειχα δει 3-4 φορες … ηταν απλα αδιαφοροι σκηνικα . δεν εκαναν κατι ιδιαιτερο, αλλα η μουσικη γαμουσε . Λιγακι ο πληκτρας ο Νικος επριζε παπαρια αλλα πιο παλια δεν τον ειχαν οποτε δεν επριζε…
καλά οκ, γούστα βέβαια, και έχουν περάσει και πολλά χρόνια κιόλας οπότε οι μνήμες είναι θολές, απλά αυτό θυμάμαι ήταν το παράπονό μου απ’τους Deviser μιας και ήμουν φαν των δίσκων. Στα λάιβ τους κάνανε μεγάλες κοιλιές και περίμενα πως και πως να παίξουν κάνα Threnody ή κάνα Rape of Holiness να ξυπνήσω λίγο.
Οι δυο πρώτοι δίσκοι τους πάντως μεγάλες δισκάρες (δεν ξέρω αν βγάλανε κι άλλους μετά). Κορυφη για το ελληνικό 90ς bm σίγουρα.
Πάντως αν θυμάμαι καλά έξω αυτοί είχαν φάει αρκετό θάψιμο. :-k τουλάχιστον απο τα πιο μεγάλα σε κυκλοφορία περιοδικά. Αλλα δεν παίρνω και ορκο πως ηταν οι deviser που έθαβαν η άλλους.
Παίζει να έφταιγε και η εταιρεία τους. Η Μascot Records (νομίζω ειδικευόταν σε κιθαριστικά άλμπουμς φάση Βινι Μουρ κιετσι) είχε τότε 3 extreme συγκροτήματα. Τους Ancient Rites, τους Sadus και τους Deviser. Ε κατάφερε να τα θάψει και τα 3.
ρε ντεντ κανε ενα κοπο να ξαναδιαβασεις το ποστ σου και απαντα μου ειλικρινα αν ειχε νοημα.
sorry ξεχασα εσένα μόνο τα βαθυστόχαστα σου αρέσουν. Μια παρατήρηση έκανα ρε φίλε ηρέμησε λίγο η αστυνομία των ποστ έχεις καταντήσει ρε γαμώτο.
Και για να μην το κάνουμε και αυτό σηριαλ, απλα θυμάμαι πως την περίοδο που είχε κυκλοφορήσει το πρώτο τους άλμπουμ υπήρχε απο πολλούς ένα θεματάκι με τις καλές κριτικές που είχαν πάρει απο το hammer και το invader και έφερναν για παραδειγμα τα θαψιματα που ειχαν φάει εξω απο πολλά ξενα περιοδικα. thats all.
οσο και να τσαντιζεσαι παραμενεις ανουσια χαζος … δεν μιλησα για βαθυστοχαστα ποστς . Αλλα σοβαρα διαβασε τι εγραψες . Ηξερα μια μπαντα απο την καλαμπακα που ηταν καλη αλλα μπορει να μην ηταν καλη, πιθανα να μην ηταν κ απο την καλαμπακα. Αλλα μαλλον την ηξερα . Την παλευεις ?
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως διάολο θα μπορούσε κάποιος να μεταφράσει αυτά που έγω γράψει με τον τρόπο που έχεις γράψει. Σηκώνω τα χερια ψηλά, είμαι πολύ λίγος για να ακολουθήσω τον τρόπο σκέψης σου. ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕ.
Κακώς ασχολήθηκες εξ’αρχής φίλτατε Dead…
ΕΝΤΙΤΕΝΤ
γαματο γκρουπ απο κυπρο … στα γαλλικα προτυπα με το κομματι του κλεισιματος να προδιαγραφει την μετεπειτα πορεια στους Dictator … απο την επισης γαματη εταιριαρα Necroterror που δεν μασαει εκτος απο Code να βγαλει και Bathtub shitter. Support
τέτοιες μαλακίες κάνω συνέχεια βασικα. Μεχρι να μου την δωσει και να φαω το μπαν ειναι.
μπαααα μην αγχεσαι … δεν εισαι αρκετα εξυπνος για αυτο
Λοιπόν άκουγα σήμερα το Skogen που χε αναφέρει κάποιος πιο πάνω (το οποίο ήταν και συμπαθέστατο) και θλίβομαι λίγο που συνειδοτοποιώ ότι κάποια παρακλάδια του black έχουν ή χαθεί εντελώς ή εκφυλιστεί. Που ναι ρε γμτ αυτό που έκαναν κάποτε οι Borknagar; Ή οι Enslaved. Πφφφφφ, νιώθω κωλόγερος που γκρινιάζω μερικές φορές αλλά που σκατά χαθήκανε όλα αυτά. Πάω λοιπόν να ζεστάνω το φαγητό ακούγοντας το “Olden Domain”.
Λοιπον τα εξις album ειναι τα τελευταια κολληματα μου χαρη στον BBB
invoking the Majestic Satan - Inquisition ( θα τους δουμε και 11 Απριλιου sin city με RAVENCULT)
Eater of the Birds - Cobalt
The torment continues - Corpus Christii
και τα 3 ειναι γαματα album οποτε οποιος εχει ορεξη για ψαξιμο αναμφισβητητα να τα τσεκαρει
Kαι με The One αν πανε ολα καλα…
Ετσι,Corpus Christii αδερφε
Ποιος ΒΒΒ ρε αχαριστε ! Εχω πολυ καιρο που τα εχω αναφερει αυτα τα 2.
Oι Inquisition ειναι καραθεουλες ε!Ακου και τα υπολοιπα.
χαχα δε το ξερα
αυτο παω να κανω τωρα , μεγαλη μπαντα οι inquisition
Prosatanic και οι the one γαμανε
Σχετικά με τους twilight που είχαν αναφερθεί πριν λίγο καιρό, κυκλοφορεί το δεύτερο album μάλλον μέσα στο Μάρτιο.
Twilight-?Monument To Time End?. Members of Nachtmystium, Krieg, and Leviathan have convened once again under the Twilight moniker. The results blow the living shit out of their debut album we released a few years back. Aaron Turner (Isis) and Rob Lowe (Lichens, OM) contribute to the sonic brew. Vinyl version will contain exclusive material. Exclusive color for subscribers: TBA (limited to 550)
Από το blog της southern lord link
Άσχετοι εντελώς με το μπλακμεταλ, αλλά τους Lichens να τους ακούσετε παιδιά γιατί είναι πολύ ωραίοι.