Plunderer ο BAN λεει περηφανα οτι σου βρηκε ψεγαδι, βγάλε το 3rd and the mortal διαφορετικά θα βγάλει τα μισά απ’ όσα έχεις ποστάρει και θα βάλει μη-μπλακμεταλ πράγματα
Βάγγέλη,
Πές περήφανα στο Ban να πάει να βάλει στο πικάπ το κομμάτι Salva Me & μετά το κομμάτι Atupoéma…
Σε γνωστό πάρτυ γνωστού περιοδικού ,γνωστός μαυρομέταλος μου είπε κάτι που με εξέπληξε…Όπως και τις περισσότερες φορές είχε ένα δίκιο…
Μήπως στην αρχη το Salva Me θυμίζει κάτι?
Dead, η λίστα περιέχει σχεδον οτι βγηκε, αυτό είναι το πρώτο 7άρι των Deviser ούτε δέκα λεπτά διάρκεια.
Ακόμη έγραψα “Με εντωνο εβαλα τα 20 πιο επιδραστικά, χωρις σειρά.” ξεχάστε το κι αυτό απλά εβαλα 20.
Θα ειχα με εντονα γραμματα και τους Strid βασικα…Ανετα θα μπορουσε να παρει τη θεση καποιου αλλου,ξερεις εσυ Plunderer
Εκτος του συγκεκριμενου θεματος οποιος γουσταρει ας τσεκαρει το καινουριο των Be Persecuted,αν δεν τον χαλαει και η χωρα προελευσης (Κινα).Ειναι το 2ο τους αλμπουμ και το ντεμπουτο τους μπορω να πω πως ηταν πολυ καλο,τουλαχιστον για τα αυτια μου.Suicidal black metal με ωραιο τζιτζικι στις κιθαρες
Το εξώφυλλο και μόνο με απωθεί.
Ε ρε CrhisP εισαι και γαυρος γιατι μου χαλας την καρδια…Ειναι το ειδος της χαρας τι να κανουμε:pΝταξει παντως το προτεινα για τους οπαδους του ειδους (αν δεν ειμαι ο μονος εδω μεσα:p)
Βασικά το βρίσκω χαζό κάπως.
Αλλά ντάξει χαβαλέ κάνουμε…
Τεσπα,νταξει αποψεις…Παλιοτερα ειχα μεγαλυτερο κολλημα αλλα εκαψα αρκετο εγκεφαλο οποτε το περιορισα καπως.
Το εξώφυλλο βρίσκω χαζό ρε!!! #-o
Χαχαχα
Γραψε λαθος αδερφε,ειναι πρωι ακομη μην παρεξηγεις
Έχω καιρό να τσεκάρω suicidal (χωρίς να έχω ακούσει και πολλά), οπότε θα πιάσω αυτό για επόμενο άμα είναι 8)
Δεν εχω μονο εγω την αισθηση οτι το suicidal ειναι το emo του μπλακ μεταλ ε :lol:
Καλη χρονια το 94 btw
Edit :
Οι Deviser ηταν τεραστιοι θεοι … στο τελευταιο τα running shore πως διαολο λεγοταν , τα χαν σκατωσει λιγο βεβαια, αλλα δεν μασαμε . τα 2 πρωτα ΚΑΙ τα ντεμος σπερνουν
Γιατι το NIFELHEIM ΔΕΝ ειναι με εντονα ? και το obtained enslavement, αλλα κυρίως το Nifelheim… ντροπη ρε , την μεγαλυτερη μπαντα του πλανητη με μικρα ???
οχι το καλυτερο αλλα απο τα καλιτερα!
εγω πάντως αυτό που άκουσα μου άρεσε αρκετά. Το πρωτο τους δεν είναι αυτό; :-k
Ακροαση στην ακροαση μ’αρεσει πολυ αυτο.Στην αρχη δεν μ’αρεσε :oops:
Δεν εχουμε πει μην μπαινεις στα ξενα χωραφια και κλεβεις φρουτα ?
Να αφησετε το death metal μου ησυχο κυριε !
Οτι λεει ο αποκατω βασικα.
Συμφωνω για Deviser και 1994 αλλα οι Nifelheim ειναι λιγο περιεργη φαση.
Εμενα προσωπικα μ’αρεσουν,αλλοι τους λατρευουν και σε αλλους ειναι αδιαφοροι.
Του 1994 ? Απο την αρχη του χρονου ?
Ω ναι !
Ειχαν ερθει ή ηταν να ερθουν Πατρα οταν ημουν μικρος (15-16) και δεν ειχα παει
Πάντως από DEVISER εμένα και το Running Sore μου άρεσε. Γενικά είχαν ανέκαθεν έναν τελείως προσωπικό “folk-ελληνικό” μελωδικό ήχο, και τους παραδέχομαι τρελά γι αυτό. Ακόμη κι αν δεν είναι my cup of tea, γενικά σέβομαι απόλυτα. Από το παλύ ιδιαίτερα Ελληνικά bm συγκροτήματα, μαζί με ZEMIAL.
Είχε πάρει κάπου τ’αυτί μου ότι επαναδραστηριοποιούνται, τσέκαρα μαισπέης κι έπεσα πάνω σε αυτό
αλλά μετά είδα ότι είναι καταχώρηση του 2007… Ξέρει κανείς τπτ??
Ψιτ ψηλέ, εσύ κει με τη λίστα με το 94, βάλε και το “Bergtatt” μέσα.
:respect:
Το cd μου λέει 1994 οπότε οκ.
Αλλά απο την άλλη λένε οτι βρήκε στην αρχή του 1995 οπότε δεν το βαλα…
Άσε που τότε βολεύει καλύτερα
done…έκανα αλλαγές…
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=5092&page=307
2009-I am the Dark
Όσοι δεν έχετε ακούσει, κάντε το τώρα…ούτε 8 λεπτά αλλά απο τα καλύτερα της χρονιάς…
μλκ οι ΨΧ πλακα πλακα εχουν κανει ποσους μαλακες (εμας-εσας-αυτους)να ασχουνται μαζι τους . TOTAL RESPECT
Τι εννοεις ακριβως για Nifelheim ? Καθολου περιεργοι δεν ειναι … μαλιστα οποιος ακουει orthodox κ λοιπα τρεντυ πραματα τωρα, ή ακουει και Nifelheim ή είναι gay.
Το εχουμε αναφερει το (καταπληκτικο ΕΡ) των Zemial.
Αψογο πραγματικα.Και τα 2 τραγουδια φανταστικα.
Να δω ποτε θα το αγορασω το ρημαδι.
Εννοω περιεργη φαση στο τι αντιδρασεις προκαλουνε.Η μουσικη τους μια χαρα
in your face ειναι.Και καλη κιολας.
1)Ευτυχως προλαβα και ειδα Deviser
2)Για τους Ψ.Χ. δεν τα ξαναλεω,δεν μπορω να τους παρω καθολου στα σοβαρα οποτε δεν ασχολουμαι μαζι τους
3)Το ΕΡ των Zemial πρεπει να το ακουσω κι εγω,ολο μου διαφευγει κι εχω ακουσει καλα λογια…εχω μεινει στο αλμπουμ ακομη.
4)Στα @@ σας ολα αυτα αλλα εγω τα εγραψα