Black Metal Albums

Ε καλα δεν εχει να λεει…Δε νομιζω πως υπαρχει κανας νομος που να επιβαλει να αρεσει στον καθενα καποια μπαντα οσο κλασσικη και να θεωρειται.

Σε αυτο : http://www.myspace.com/ravencultbm

Υπαρχει ενα comment πανω πανω.Απο μια μπαντα.Inquisition λεγονται.

Hails brothers, It was an excellent gathering for both of us to have performed with Ravencult in Bitterfeld, you guys are excellent onstage and offstage - true brothers of ours for sure, appreciation for the shirts as well and the Satanic herb. See you in Greece this year and Hail Satan.

Τι λες τωρα ? Τι λες τωρα ? ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ?
Inquisition στο Ελλαντα ? :bounce:

με σαπορτ Ravencult και πιθανα δωρο μπαντα η οποια βγηκε απο αλλο πακετο που αναμενουμε :wink:

Χαχα
Ειδες,ειναι κοινο μυστικο…ψωνιζουν αρκετοι απο Bowel μαλλον :stuck_out_tongue:

Τελικά αυτό είναι πολύ καλό και πολύ κοντα στα δικα μου ακουσματα (κάπως πιο ατμοσφαιρικά). Ευγε
:thumbup::thumbup::thumbup:

χαχαχαχα … εσυ ξερεις πιο λαιβ ακυρωθηκε λογω διαλυσης του μαγαζιου (οχι του μπαουελ) ομως ?

Νταξ’, ναι, πήρα την αναφορά μου προχθές :wink: :stuck_out_tongue:

Τώρα, όσον αφορά το ποιος ακούει τι και τι του κάνει αυτό, εντάξει, το προσωπικό μουσικό γούστο ρε παιδιά δεν μπορεί να ξεπεραστεί.
Μπορεί να σου φανεί ένα άλμπουμ αδιάφορο γιατί δεν το άκουσες όσο θα έπρεπε. Μπορεί να μην το άκουσες όσο θα έπρεπε, γιατί απλά το συγκεκριμένο στυλ δεν σου κάθεται στο αυτί. Και ζωή να’χουμε, το bm είναι εξαιρετικά πλούσιο σε είδη. Και στο γιατί ένα στυλ δεν σου κολλάει καλά στο αυτί, δεν χωράει το επιχείρημα “δεν το άκουσες”. Ε, ρε φίλε, δεν μου άρεσε, πώς το λένε!

Πουχου εγώ θεωρώ BEHERIT από τα σημαντικότερα πράγματα που υπάρχουν, έχουν υπάρξει ή θα υπάρξουν ποτέ στον πλανήτη. Από την άλλη, δεν μπορώ να ακούσω NACHTMYSTIUM που να με δέσουν στην καρέκλα και να βάλουν δσκογραφία 3 μέρες στο repeat. Απλά δεν μου αρέσει αυτό το συγκεκριμένο παρακλάδι.

Γιατί είναι και λίγο ακραίο να μην έχει κανείς προσωπικό γούστο πια… ακόμη και στα “κλασσικά” συγκροτήματα.

όσον αφορά στις συναυλίες πάντως, αχταρμάς φέτος. Περίμενα και DEN SAAKALDTE/ SKITLIV/ PANTHEON I, αλλά δεν έχω ακούσει νεώτερα, δεν βλέπω να έρχεται το πακετάκι κατά δω. Κρίμα, και νόμιζα ότι είχε κλείσει.

@BBB: Οχι δεν ξερω :stuck_out_tongue:

@Almighty C: Μην το περιμενεις το πακετακι,εχει ακυρωθει η περιοδεια…μονο μερικα επιλεγμενα show με Sargeist θα γινουν

Λοιπόν αυτό το Imperium Dekadenz που λέτε όλοι είναι συμπαθέστατο. Όχι αριστουργηματικό και κάπως κλισεδιαρισμένο, αλλά ιδιαιτέρως καλογραμμένο και συμπαγές. Εδώ που τα λέμε αυτά είναι πολύ περισσότερα από ό,τι θα περίμενε κανείς από τη μέση γερμανική black metal μπάντα. Απολαυστικό και σίγουρα θα τις έχει τις ακροάσεις του. Μόνο που ιιιίσω θα έπρεπε να είναι λίγο πιο μικρο. Αν αντί για την ώρα έπαιζε γύρω στο 40-45λεπτο νομίζω ότι θα ήταν ακόμα πιο δεμένο.

Έχεις ένα κολληματάκι με τις μπάντες που παίζουν με ψωλές έξω, ε? :stuck_out_tongue:

Δεν μου απαντάς στην ερώτηση με τα παραπάνω.
Σε ρώτησα, αν είναι βαρετό σε σύγκριση με τα αλμπουμ της χρονιάς εκείνης και όχι αν είναι καλύτερο…
Δεν γίνετε να είναι καλύτερο αλλά βαρετό δεν είναι σε σύγκριση με τον ήχο του 1994 και σε επίπεδο συνθέσεων, λέω εγώ. Πάντα μιλάω σε black metal στεγανά έτσι.

Απο την άλλη είμαι και ο τελευταίος που θα μπορούσε να θεωρηθεί “οπαδός” των Abigor όπως μάλλον και εσύ και οι περισσότεροι εδω μέσα, οπότε οκ δεν είναι και θέμα να παραδεχθεί κάποιος κάτι.

Η κατηγορία BEHERIT είναι ιδιαίτερη, τόσο η πρώτη περίοδος αλλά κυρίως η δεύτερη. Ειδικά με την τίγκα Ambient φάση που περνά ο ήχος στις μέρες μας.

Αλήθεια δεν παλεύεις ούτε και τον απόλυτο Ambient ύμνο Electric Doom Synthesis ?

Απο την άλλη μεριά οι Profanatica έβγαλαν το πρώτο demo τους το 1990 δηλαδή μαζί με τους Beherit οπότε είναι απλά στη ίδια εποχη, οπότε έχουν τα ίδια χρόνια ζωής.
Έτσι όπως το διατύπωσες πιο πάνω είναι σα να τους αντιγράφουν, κάτι που δεν παίζει με την καμία.

Δικαιολογημένα δεν κατάλαβες σε αυτό που είπα για εμπορικές κυκλοφορίες διότι προέτρεξα, ήταν άσχετο.

να ξερετε οτι αυτο εδω το αλμπουμ ειναι ενα μεγαλουργημα. αν δεν προσπαθησει αλλος ελληνας να παιξει ορθοδοξα, αυτο εδω θα ειναι για παντα το καλυτερο. ισως το νοχανπαθ μπορεσει να το χτυπησει καπως.

Πήγα στο myspace να ριξω μια αυτιά σε αυτούς τους Χ.Ψ. Χωρις πλάκα τώρα τα φωνητικά σε συνδυασμό με τους ελληνικούς στίχους μου έφεραν κατευθείαν στο μυαλό την εικόνα του Σωτήρη Μουστάκα (R.I.P.) ντυμένο γρια να ξεστομίζει κατάρες δεξιά και αριστερα. :lol:

Shemhamphorash - Sulphur

Ισπανοί not bad at all με ημισάπια παραγωγή και ωραίες συνθέσεις. Για ρίξτε μια “αυτιά” και πείτε γνώμες…

τους ‘φίλους’ Τούρκους The Sarcophagus τους αναφέραμε… όχι εκείνα τα αμερικανάκια του 80…

Εχουν και τον Kvarforth ως σεσιον στα φωνητικα

κάτι σαν Naer Mataron με τον Νορβηγό Vic αλλά στο χειρότερο…

Θα συμφωνησω νομιζω…παρομοιες περιπτωσεις.

Σας παραδίδω την λίστα ενός απίστευτου έτους, που είναι πράγματι πολύ δυσκολο να χωρέσει στα top αλμπουμ το ντεπουτο των Abigor…Έκανα οτι μπορούσα αλλα δε…

o circus έχει ένα δίκιο…ας μην κρυβόμαστε πάντα πίσω απο προσωπικά θέλω

Με εντωνο εβαλα τα 20 πιο επιδραστικά, χωρις σειρα, για την κοινή γνώμη (οχι για μένα)

:dunno:

[FONT=“Arial Black”][SIZE=“7”]1994[/SIZE][/FONT]

Abigor-Verwüstung / Invoke the Dark Age
Ancient-Svartalvheim
Ancient-Det Glemte Riket
Ancient Rites-The Diabolic Serenades
Antestor-Martyrium
Arcturus-Constellation
Bathory-Requiem
Behemoth-And the Forests Dream Eternally
Beherit -H418ov21.C
Burzum-Hvis Lyset Tar Oss
Countess-The Return of the Horned One
Cradle of Filth-The Principle of Evil Made Flesh
Dark Funeral-Dark Funeral
Darkthrone-Transilvanian Hunger
Dawn-Nær Sólen Gar Niþer For Evogher
Deviser -The Revelation Of Higher Mysteries
Dimmu Borgir-For All Tid
Dimmu Borgir-Inn I Evighetens Mørke
Emperor-In the Nightside Eclipse
Emperor-As the Shadows Rise
Enslaved-Vikingligr Veldi
Enslaved-Frost
Fimbulwinter-Servants of Sorcery
Fleurety-A Darker Shade of Evil
Forgotten Woods-As the Wolves Gather
Gehenna-First Spell
Gorgoroth-Pentagram
Graveland-Carpathian Wolves
Hades-…Again Shall Be
Havohej-Black Perversion
Havohej-The Black Mist
Impaled Nazarene-Suomi Finland Perkele
Marduk-Opus Nocturne
Mayhem-De Mysteriis Dom Sathanas
Moonspell-Goat on Fire / Wolves From the Fog
Moonspell-Under the Moonspell
Morbid-December Moon
Mordor-Dark Is The Future
Mütiilation-Hail Satanas We Are The Black Legions
Nifelheim-Nifelheim
Obtained Enslavement-Centuries of Sorrow
Ophthalamia-A Journey in Darkness
Rotting Christ-Non Serviam
Samael-Ceremony of Opposites
Satyricon-The Shadowthrone
Shub Niggurath-Evilness and Darkness Prevails
Strid-Strid
The Black-The Priest of Satan
Thou Art Lord-Eosforos
Isengard-Vinterskugge
Moëvöt-Ézlézfbdréhtr Véprélb Zlérfl Mazagvatre Érbbédréa
Mortiis-Ånden Som Gjorde Opprør
Necromantia & Varathron-Black Arts Lead to Everlasting Sins
The 3rd & The Mortal -Tears Laid In Earth
Ulver-Bergtatt (Et Eeventyr i 5 Capitler)
Ulver & Mysticum-Split
Ved Buens Ende-Those Who Caress The Pale

Ωραια λιστα να μαθαινουμε και εμεις που ειμαστε λίγο πιο πίσω στο black. Πάντως μου κάνει εντυπωση που έβαλες μέσα και τους deviser (εκτος και δεν ειναι οι δικοι μας αλλα απλα συνονόματοι) οχι πως ειναι κακοι αλλα νομιζω πως γενικα δεν τους ειχαν και σε υποληψη τόσο. Πάντως και μονο που ξερω τα περισσοτερα (και εχω μερικα) πάλι καλα να λεω.