Black Metal Albums

ελα, δεν εχουν απολυτως καμια διαφορα απο dimmu burger. το Stellae Trajectio ηταν ομολογω ενα ωραιο demo, ειχε αυτο, καλα δεν εχω ψαχτει με περισσοτερα πραματα, αλλα μην ασχολουμεθα με τα καρακιτσαρια, υπαρχουν τοσες ομορφες μουσικες εκει εξω!

Ως φαν και των Dimmu Borgir (λιγότερο) και των Naglfar (περισσότερο) διαφωνώ. [-X

Ενώ οφείλω να παραδεχτώ οτι οι Borgir μου αρέσουν, έστω και αν δεν είναι - πλέον - καθαρόαιμη black μπάντα, δεν μπορώ να πω οτι μοιάζουν ιδιαίτερα με Naglfar. Οι Naglfar έχουν γενικά πιο τσίτα ταχύτητες και είναι καθαρόαιμη μελωδική black μπάντα. Για’μένα καλύτερες κυκλοφορίες τους είναι τα “Sheol” και “Harvest”.

παιδες …Nagelfar =/= Naglfar

απο κει και περα ρε μαν οντως δεν βρισκω ομοιοτητες με μποργκιρ που γενικα ειναι λιγο αστειοι (οπως και οι Naglfar στα τελευταια τους). Απο και και περα τα δυο πρωτα Vittra , Diabolical ειναι μνημειωδεις δισκοι για το σουηδο death black με μελωδιουλιτσικουλιτσες …

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!:lol3::lol3::lol3:

παιδια ο συσχετισμος με dimmu, ηταν για να τους μειωσω. που να ξερα οτι υπαρχουν οπαδοι naglfar :roll:

Δεν ήξερες, δε ρώταγες;:stuck_out_tongue:

Και γαμω τους δισκους το τελευταιο Beherit:!: Τι ατμοσφαιρικη κομματαρα ειναι αυτο το axiom heroine …

Ασχετο/σχετικο για εγκυκλοπαιδικους λογους…:stuck_out_tongue:
Οι Necromancy περα απο το rehearsal και το Visions of Lunacy,ειχαν ετοιμασει κι αλλο demo με τιτλο Ancient wrath (9 tracks),το οποιο ομως εμεινε στις μπομπινες μιας και το διαλυσανε λιγο πριν την κυκλοφορια του…:slight_smile:

Που τους θυμήθηκες τουτους; Και το “Completely Dehumanized” ήταν πολύ καλός δίσκος κεινη την εποχή. Αν και θεωρώ οταν μιλάμε για ινταστριαλ πραγματα στο μπλακμεταλ οφείλουμε νομίζω να κάνουμε μια παύση και να βγάλουμε με σεβασμό το καπέλο στο “Cold Dark Matter” και στο “Sick Transit Gloria Mundi”

Ε, τώρα κάτι μας είπες κι εσύ! :stuck_out_tongue: Red Harvest έχουμε εκθειάσει πολλάκις!

December Wolves το Completely Dehumanized μου είχε μείνει κι εμένα, θα τα τσιμπήσω αυτά κάποια στιγμή.

Πολύ ενδιαφέρον αυτό, μετά από 2-3 ακροάσεις μου άρεσε αρκετά.
Δεν έχω ξανακούσει κάτι σε παρόμοιο στυλ, οπότε θα ψαχτώ για άλλα ανάλογα άλμπουμ, εκτός κι αν έχει να προτείνει κανείς κάτι.

Ήδη προτάθηκαν οι Red Harvest λίγο πιο πάνω. :wink:

Να τσεκάρεις και Plutonium, το One Size Fits All.

Thanks, θα τσεκαριστούν άμεσα :slight_smile:

E και προφανώς μια ακόμα προβλέψιμη πρόταση είναι οι Mysticum. Και οι Axis Of Perdition οφ κορς. Τελευταία πρόταση το “Nonanthropogenic” των V:28 (τα επόμενα ήταν λιγότερο εντυπωσιακά)

Συμφωνω απολυτα. :slight_smile:

Leakαρε και νεο Borknagar.

Θα γελάσει κάθε πικραμένος λέει πάλι? Τουλάχιστον θα χει Hestnaes σε ένα τραγούδι

Kerasphorus “Cloven Hooves At The Holocaust Dawn” [2010]

Φρέσκα κουλούρια για σήμερα, εδώ έχουμε ένα ακόμα collaboration μεταξύ J.Read και P.Helmkamp (δηλαδή το δίδυμο των Revenge), οι οποίοι εδώ αποποιούνται το χαοτικό ύφος των Blasphemy (καλά μη φανταστείτε κι ότι παίζουν και majestic black) για χάρη ενός πιο straightforward, γκαζωμένου black/death σφυροκοπήματος. Γενικά δεν μπορώ να πω ότι μου έφυγε και το σκατό ακουγοντάς το ΕΡ, θα προτιμήσω να βάλω Revenge πχ (ή να περιμένω τη συνεργασία Nemtheanga/Vermin/J.Read).

http://www.metal-archives.com/band.php?id=3540299841

[SIZE=“3”]2010-Xasthur (2005 Demo)[/SIZE]

όταν εσύ πάς διακοπές αυτός βγάζει άλμπουμ…
όταν εσυ βλέπεις μπάλα αυτός γράφει ριφ…
όταν εσυ πίνεις καφέ αυτός διαλέγει εξώφυλλα…
όταν εσυ βγαίνεις με μια κοπέλα αυτός ψάχνει καμια κοπέλα για συνεργασία (και καλά)
όταν εσυ δουλέυεις αυτός κανει βόλτα στην California…

Ναι, βγήκε νέο ΞΑΣΤΟΥΡ…αλλά είναι ένα παλιό…:lol:

(πρώτη ακρόαση έδειξε νέες προεκτάσεις που μπορει να αλλάξουν την ζωή κάποιου συνανθρώπου, μεγάλη προσοχή)

πέρα απο τις χαζομάρες μου, good αλλά πρέπει να το ακούσετε με headphones ανω των 200 ευρω γιατί με τα δικά μου που κάνουν 140 την Marissa Nadler δεν την άκουσα πουθενα…

Γιατί ποιος είπε οτι η Marissa Nadler έκανε guest φωνητικά στο demo του 2005?

Τι ακουστικά έχεις btw?