Σωστός λάθος δικο μου, αυτο θα γίνει στο κοντινό μέλλον…μπορει και φέτος ειπαμε γιατι…
http://pitchfork.com/news/37924-xasthur-and-marissa-nadler-collaborate-on-new-album/
AKG K240
Σωστός λάθος δικο μου, αυτο θα γίνει στο κοντινό μέλλον…μπορει και φέτος ειπαμε γιατι…
http://pitchfork.com/news/37924-xasthur-and-marissa-nadler-collaborate-on-new-album/
AKG K240
To ειδα κι εγω το Xasthur αλλα το φοβηθηκα…Αξιζει να το κατεβασω?
Κάποτε, που λέτε, εκεί στα 90s υπήρξε μια μπάντα, που δεν την λες ποτέ πρώτο όνομα, αλλά ξεκίνησε μαζί με τους άλλους μικρούς μπλακμεταλλάδες. Σπάνια μνημονευόταν ανάμεσα στους μεγάλους του είδους, δεν ήταν και πολύ τρου δηλαδή οπότε δεν βοηθούσε και πολύ αυτό. Ήταν κάτι σαν τον Πανιώνιο ρε παιδί μου. Κάθε χρόνο πάλευε για μια θέση στην Ευρώπη και μια καλή πορεία στο κύπελλο. Ήταν συμπαθής στους περισσότερους και όσοι αγαπούσαν την πιο επική πλευρά του ήχου τους είχαν πάντα μέσα στην καρδιά τους. Στα δυο πρώτα αλμπουμ είχαν την τύχη να έχουν μια από τις καλύτερες φωνές στο χώρο. Όταν αυτοί θέλανε να περιοδεύσουν και αυτός βαριόταν τη ζωή του (που να ήξεραν και οι δυο), σηκώθηκε και έφυγε και πήραν ένα που είχε εξίσου καταπληκτική φωνή και κολλούσε ακόμα περισσότερο στο στυλ τους. Έβγαλαν δυο ακόμα δισκάρες και μετά έφυγε και αυτός. Τι κάνει μετά λοιπόν ο κιθαρίστας-εγκέφαλος της μπάντας; Σου λέει: “ο κόσμος περίμενει και άλλη δισκάρα με άλλη φωνάρα. οπότε εγώ θα τους τη σκάσω!! χοχο! θα πάρω ένα τραγικό τραγουδιστή από μια ημιαποτυχημένη folk Black μπάντα που στα προσωπικά του φρόντισε να γίνει εντελώς αποτυχημένος με το progressive folk black metal (!!!) συγκρότημά του και θα τον βάλω να δολοφονήσει την μουσική μου. για να μην το αφήσω έτσι όμως, θα ανακαλύψω ότι μου αρέσει το προγκρεσιβ και θα πήξω και τη μουσική μου σε γελοιωδώς ανούσιους σαλτιμπαγκισμους! και για να κάνω ακόμα περισσότερο πλάκα στον κόσμο θα φέρω (για βιοποριστικούς λόγους) για πληκτρά ένα τύπο του οποίου η κανονική μπάντα σπάει πλάκα με αυτό που πάω να κάνω τώρα και που έχει μια από τις πιο γαμάτες φωνές που κυκλοφορεί στο χώρο, αλλά δεν θα τον αφήνω να τραγουδήσει!!! οοοοοόχι εγώ επιμένουμε στη χρυσή μύτη του folk black!”
Αφού εφτιαξε τη μπάντα του λοιπόν, αρχίζει να σχεδιάζει το μέλλον της: “Πρώτα θα βγάλουμε ένα δίσκο που θα τρομάξει τους μισούς και θα κάνει τους άλλους μισούς να πέφτουν από τις καρέκλες τους από τα γέλια. Θα καταστρέψουμε έτσι σε λιγότερο από μια ώρα το όνομα που είχαμε φτιάξει τόσα χρόνια. Μετά θα βγάλουμε ένα δίσκο που θα είναι απλά μέτριος προς ψιλοκακός, και θα τους κάνουμε να αναθαρρήσουν ότι υπάρχει φως στο τούνελ. Κατόπιν θα συνεχίσουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει και θα βγάλουμε έναν ακόμα χειρότερο δίσκο από το προ-προηγούμενο. Κάπως έτσι αφού έχουμε εδραιωθεί στο μυαλό των απανταχούν προγκρεσιβομεταλλάδων με λίγο πιο ακραίες τάσεις ως το καλά κρυμμένο μυστικό του μεταλ, δυο χρόνια πριν το τέλος του κόσμου θα βγάλουμε το μαγκνουμ όπους μας. Και για να δείξουμε ότι δεν έχουμε χάσει το χιούμορ μας, θα καλέσουμε τον δεύτερο τραγουδιστή μας να τραγουδήσει σε ένα τραγούδι ώστε να μπορεί ο ακροατής να κάνει και άμεσα τη σύγκριση! Και τότε θα αναπαυτούμε στις δάφνες μας ως μεγάλοι καλλιτέχνες”.
Κυριες και κύριοι… το καινούριο Borknagar!
κουραστηκα αλλα ψηθηκα
μάλλον ειρωνεύεται
=D>
α ρε ΒΑΝ επιστημονα …
εσυ είπες οτι ψήθηκες ρε κόπανε
να το τσεκαρω να δω τι εβγαλαν παλι μωρε … γελαδαρη
για λατρεις του atmospheric black σε φαση Summoning check Mournful Night
το Τhe Way Of Torment http://www.youtube.com/watch?v=ssTgWjoHkWo
Και για πιο χωσιδι τσεκαρετε τους Σουηδους Elimi.Το ντεμπουτο τους παντως αξιζει,μ’αρεσε αρκετα…Οπου να’ναι κυκλοφορουν και το 2ο,ελπιζω να ειναι το ιδιο καλο.Το παρακατω ειναι το ντεμπουτο
Elimi - Summoned From Ashes
Νεο Darkthrone στα ιντερνετς !
Μπα ακλαφτος παει…Ξεκιναει συμπαθητικα καπως (για τα σημερινα δεδομενα τους) αλλα οσο περνα η ωρα νομιζω πως ακουω τον ιδιο δισκο τα τελευταια χρονια
Ακούω τώρα από το myspace των Dark Fortress μερικά τραγούδια από το Eidolon.
Να συνεχίσω με αυτό το album ή υπάρχει καλύτερο??
Αυτά που έχω ακούσει μου άρεσαν αρκετά πάντως.
ΜΗΝ ακους Dark fortress man ειναι κακη μπαντα …
Περα απο ιδεολογιες κτλ , αυτο ειναι απειρη δισκαρα :
Ad Hominem - Climax of hatred
ειναι σα να πηγαινεις γηπεδο … ε και μιας και ειναι Κυριακη ταιριαζει λεω
Ναι είναι όντως δισκάρα. Πάντως για την ιδεολογία που λες, είχα διαβάσει συνέντευξη και φάνηκε να απορρίπτουν εμφατικά αυτό που φαίνεται ως προφανές… Ομολογώ οτι με έπεισαν εκείνη τη στιγμή, ίσως επειδή ήθελα κιόλας να το πιστέψω
ναι ο τυπος εχει δηλωσει οτι του φαινεται αστειο η αρια φυλη να αποτελειται απο ξανθα γαλαζοματικα πιτσιρικια … πιθανα επειδη ειναι μαυροτσουκαλο απομειναρι κατακτητων της περιοχης της γαλλιας, η επειδη δεν εχει τοσο ωραια ματια και ειναι το στανταρ καφε χρωμα … η στην τελικη επειδη ειναι γαλλος μαλακας σοβινιστης και του αρεσει να λεει τετοια πραματα για τους αλλους.
Γενικα ομως ειναι τιγκα totalitarian ολες οι αποψεις του και δηλωνει ως ανωτερος και στρατοκαυλος και σεξιστης (πανε πακετο αυτα) και και μεσα σε ολα αυτα δεν γουστερνει τους εβραιοι γιατι αυτοι φταινε … γενικοτερα.
Και το περσινό του, το Dictator είναι οδοστρωτήρας.
Παρε εδω κοσμε εξωφυλλο #-o
Νταξ αυτές τις λεπτομέρειες δεν τις ήξερα. Κάτι θα ξέρεις παραπάνω…
Η πιο evil μάλινη ζακετα που έχω δει ποτέ #-o
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: