Προς τι η εκπληξη; Το Imperium Dekadenz είναι συμπαθές, βατό και αναμενόμενο, συμφωνικοατμοσφαιρικό μπλακμεταλ. Για κάποιον με τα συγκεκριμένα γούστα προφανώς και είναι μούφα. Όσο για το Burzum, είναι εξαιρετικά καλογραμμένο αλλά δεν φέρνει την επανάσταση.
Για μενα ενα αλμπουμ οταν παιρνει 2 σημαινει οτι δεν ξερει καν να παιζει ο αλλος.Ελεος πια με τα 3αρια και τα 2 με τους ξερολες του χαμερ.
Από τις μεγαλύτερες αηδίες που έχω ακούσει.
edit: α, το misotheism ήταν αυτό.
Ναι μεν 2 πρέπει ίσως να πέρνει ο σκατένιος…
…Αλλά και το καλοφτιαγμένο “τίποτε” των Γερμανών με τ’ αμάνικα…πόσο πρέπει να πάρει? (Άντε 3…τα γνωστά που ξέρει και η Τζόλια…)
Τι μπορεί να λένε πιά οι τόνοι πλήκτρων και τα μπρέικ με ακουστικές κιθάρες?
Και ξέρεις πώς το λέω με δυσκολία απο την μια πλευρά αλλά αν υπάρχει μια αντικειμενική προσέγγιση στο black metal λέω τώρα έτσι αν υπάρχει κάτι τέτοιο τότε στο τέλος της φετινής χρονιάς θα μου πείτε τι πραγματικά αξίζει για εσάς…
Για να πούμε όμως και μια αλήθεια απο την φλοριά των Ντάρκ Φόρτρες και την παπαριά το ov hell είναι καλύτερο…
Κάποιος να σκανάρει τη συνέντευξη Ψ.Χ. άμα μπορεί!
Eγω δεν ειπα οτι ειναι και του 8 αλλα 2 ειναι πολυ δυσκολο να παρει αλμπουμ…το θεωρω λιγο αδικο.
Άμα λέω εγώ ότι πρέπει να καταργηθούν οι βαθμοί…
Τόση ώρα κανείς δεν ανέφερε το τι λέει η κριτική του δίσκου παρά μόνο το δυάρι.
Τι μπορεί να λέει μια κριτική του 2 και μάλιστα απο Γιοβανίτη. Πληρως απαξιωτική είναι. Το μοναδικό που θα μεταφέρω (για να αναψουν και τα αιματα ) είναι αυτο. “Σκοτεινο άλλοθι για φανατικούς οπαδούς των Αnathema που δηλώνουν blackmetallers”.
Μόνο αυτό που έγραψε στο τέλος δικαιολογεί το Γιοβανιτικό 2αρι. "Το πιο αστείο όλων είναι πως η εταιρία τους τούς προωθεί ως… “intelligent black metal”.
Βασικα το 0-10 πρέπει να αλλάξει. βαθμοι από 0-4 δεν εχουν καν νόημα. Το 90% των κειμένων με τέτοιο βαθμό είναι απλά απαξιωτικό.
Καλά κάνει ο Γιοβανίτης με τα δυάρια του, αν και δεν έχω διαβάσει ποτέ κείμενο του να δω τι γράφει για να τα “δικαιολογήσει”, και δεν έχω ακούσει και νότα από το Imperium Dekadenz.
Το περιμενω καιρο αυτο.Ειχα διαβασει και πριν λιγο καιρο κατι πληροφοριες
αλλα αλλο να τα γραφει ο Ε.
παραμενει κακο αλμπουμ αυτο, οχι ομως το καινουργιο Mirium Occultum. δεν θα το ακουγα αν δε μου ελεγε ο πλαντερερ οτι βγηκε καινουργιο Dødsengel και ειναι καλο.
φερνει πολυ σε Furze χωρις το τοσο χυμαριο. τα τελευταια λεπτα ειδικα του αλμπουμ ειναι συγκλονιστικα, σοβαρη υποψηφιοτητα για τα καλυτερα φετινα.
Τον παιδεύω πολύ καιρό τώρα αυτόν τον δίσκο χωρίς πολλά αποτελέσματα. Πάντα κουραζόμουν και κάπου το έχανα. Παίζει αυτήν τη στιγμή, εξακολουθεί να μου φαίνεται πολύ δύστροπο, κυρίως η διάρκεια των τραγουδιών και ως επακόλουθο η δομή τους, αλλά τελειώνει το ομότιτλο τώρα και έχω ενθουσιαστεί κάπως μαζί του. Και μόνο μέχρι τα μισά της σύνθεσης ακούγονται τόσα σπουδαία θέματα και riffs που άλλες (καλές) black metal μπάντες θέλουν ολόκληρο δίσκο για να τα συγκεντρώσουν. Αρχίζει και με τραβάει σιγά σιγά, λοιπόν. Ξανάβαλα και το Diadem εν τω μεταξύ και είχε να μου κάνει τόσο καλή εντύπωση από το 2006! Η μαλακία είναι ότι ανοίγει ο καιρός πάλι.
Αυτό
Βασικά είναι ο καλύτερος usbm δίσκος, κι ένα από τα καλύτερα μπλακμέταλ γενικά εκεί έξω. Είναι depressive, και progressive (κατά μία έννοια) σου δημιουργεί ρίγη και φέρνει την κάθαρση στην ψυχή σου. Σε περιβάλλει και σε καταβάλλει, σε παίρνει και σε γυρίζει και σε σκοτεινιάζει και στο κλείσιμο του δωδέκατου λεπτού του “this entire fucking battlefield” σε ολοκληρώνει. Και όλα τα παραπάνω δεν είναι καθόλου λίγα. Μουσική με πάθος κι έμπνευση, μουσική που αν ήμασταν αμερικάνοι θα χαρακτηρίζαμε immersive & transcending, μουσική λύτρωση.
οπως τα λες ειναι φιλε μου.
Έχει κανείς άποψη γι’αυτό?
Ash Pool - For Which He Plies The Lash
Ωπ ωπ - καινούριο;
Είχα πέσει πάνω τους πριν κάτι χρόνια άλλα δεν θυμάμαι πολλά, δεν πρέπει να μου είχαν κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.
(edit) α ναι θυμήθηκα (και γούγλαρα) πως τους είχα προσέξει γιατί είχαν έναν nois-a μέσα, τον τύπο των PRURIENT, αλλά δεν θυμάμαι να είχε βγει αυτό ιδιαίτερα στη μουσική τους - τότε τουλάχιστον
Ποιόν “τύπο των Prurient”, ο Prurient είναι.
Το The World Turns on Its Hinge είναι δισκάρα και πατάει λαιμούς στο 2007 και ο Fernow είναι ένας σπάστης νοιζάς που παίζει και γαμώ τα μπλακμέταλ.
Θενκς για το update rip_noob, θα το ακούσουμε μόλις ξανακατέβουμε Αθήνα.
Δεν το ήξερα το συγκρότημα απλά διαβάσα αρκετά καλά λόγια από μερικούς ενώ άλλοι λένε πως τα προηγούμενα είναι καλύτερα (κλασικά πράγματα :roll:)
Τέσπα, θα το τσεκάρω.
BTW το Dead As Dreams γαμάει. Το ξαναέβαλα χθες μετά από αρκετό καιρό.