Eμένα μ’ άρεσε πολύ και το Midian, θα μου κάνετε παρέα?
Ας κάνουμε λίγο κράτει γιατί κάτι τα γκειμμπογια, κάτι τα (σωστά) κρέιντλ, φανερώνουμε ηλικίες εδωμέσα.
αφήστε που συγκινήθηκα…:-s
edit
@axel: θα φέρνεις λαθραία jack σε χαρτοσακούλα στο ΚΑΠΗ?
Εγω θα έβαζα και το midian μεσα βασικά απο COF αλλα είπαμε εγω στηρίζω εμπορικό ήχο. Ακομα και το nymphetamine μου ψιλοάρεσε και ας αντέγραφε τους maiden καργα :lol:
Καλά είμουν σίγουρος πως το batman θα έβρισκε οπαδούς :lol: ήταν επικό παιχνίδι τότε. Κρίμα που το πούλησα ο μαλάκας το μετάνιωσα.
Nα δούμε.
Με ποιο JUDAS ISCARIOT?
χεχεχε, ψαχνεις ηλικια ?
Thy dying light … και ναι τοτες το download δεν επαιζε ετσι αβερτα (κοινως δεν το χα ακουσει) . Παντως και καλα απο αποψη ebay σπανιοτητας αυτο που πηρα ειναι πολυ πιο ψηλα γιατι ειναι στις 350 (τα λιμιτιντ που ελεγες Κρις ). Καλα δεν ξερω παιζει και να ταν καλη επιλογη , εχω να το ακουσω αιωνες … θυμαμαι δεν μαρεσε παντως.
χρησιμο συμπερασμα που κρατω ! καθε ταδε η δεινα συγκροτημα ακουγεται και απολαμβανεται αναλογα με την εκαστοτε ηλικια στην οποια βρισκεται ο καθε ακροατης ! σπευδω και εγω λοιπον να ακουσω ενα in sorte diaboli και ενα dusk and her embrace των καραθεων dimmu borgir και cradle of filth αντιστοιχα διοτι ειμαι πιτσιρικος αραγε σε ενα πιθανο live των συγκροτηματων αυτων ποσοι θα πηγαιναν να τους προσκυνησουν ?:-k μιλαω καλοπροαιρετα και ανευ ιχνους κακιας !
Το ταπεινό μου IQ δεν μου επιτρέπει να παρακολουθήσω τη νοηματική συνέχεια των προτάσεών σου, επομένως αδυνατώ να απαντήσω…
και η ηλικια και διαφορα αλλα πραγματα παιζουν ρολο εννοειται… και την Πεγκυ Ζηνα και τους Σκορπιονς μπορεις να ακους και να γουσταρεις και να τα σπας , δεν θα σου πει κανενας τπτ για αυτο.
Απλα αυτο δεν κανει defacto τις μπαντες καλες , μεσα στα συγκεκριμενα πλαισια που τις εξεταζουμε τουλαχιστον. Αρα για ακραιο (κ καλα) ηχο με τα γενικα χαρακτηριστικα που τον οριζουμε, οι Dark Fortress θα ταν καλυτερο να πουλανε hot dog απο το να παιζουν black metal. Τωρα οι Κραντλ οφ φιλθ (Χακο παντρεψου με κ παμε στο χωριο) δεν εχουν και μεγαλη επαφη με μπλακ μεταλ . Αντε νταξει οι Ντιμου εχουν λιγο παραπανω. Αλλα μηπως τελικα ανηκεις στην κατηγορια που λεγε ο Plunderer , εκεινο με το 2-3 σιντακια μπλακ το χρονο (ακομα και το μηνα, δν κανει διαφορα) και τσαμπα κουραζεσαι και κουραζεις ?
Η μηπως ανηκεις στην κατηγορια που λεγα εγω και δεν εχεις ακουσει πανω απο 40-50 cdia και απλα δεν εχεις ενα σοβαρο μετρο συγκρισης… μουσικα παντα.
Ειδες ? Οχι επιθετικα , οχι τιποτα. Να μη μας λενε και απολιτιστους.
Ερωτηση … αυτο εχει πεσει σαν προταση ποτε ? :
Kratornas - Goatvomit
Αν οχι … κακως.
Εγώ πάντως που έχω πολύ υψηλό IQ το’χω, και μάλλον συμφωνώ με cradleofmaiden. Και το “ηλικία” πάει καπάκι με το “αριθμό ακουσμάτων” και το “εκάστοτε trend”. Εξού και ΟΛΟΙ εδωμέσα έχουμε τους DIMMU με στρασάκια, γιατί όταν ήμασταν πιτσιρίκια αυτό υπήρχε γύρω μας. Δεν είναι κακό αυτό, έτσι είναι. Aντίστοιχα, έχω μιλήσει με πολύ κόσμο κάτω των 20, που τώρα “ψήνεται”, ο οποίος θεωρεί τον τέλειο Moonfog ήχο (και ό,τι αυτός συνεπάγεται μέσα στη δεκατετία) αριστούργημα. Γιατί με αυτόν τον ήχο μεγάλωσε.
Επί cdιών τώρα, ωρέ ΒΒΒ το αποπάνω κασέτα δεν είναι??? Τι ακριβώς λέει?
Κratornas δεν έχω ακούσει ποτέ, και GOATVOMIT θυμάμαι αμυδρά ένα γενναίο ep-άκι αλλά πάνε χρόνια.
Oι JUDAS ISCARIOT τώρα άργησαν να μου κάνουν κούκου. Το μόνο άλμπουμ τους που θυμάμαι καθαρά (και αγαπώ) είναι το “To embrace the corpses bleeding”. Tα άλλα υποθέτω πως μου είχαν φανεί λίγο… ξέρω γω, συγκεχυμένα. Αλλά με γύρισες χρόνια πίσω τώρα, ψήνομαι να ξανακούσω τώρα που έχω διαμορφώσει τελείως άλλα ακούσματα να δω τι θα πάρω και τι θα μείνει.
μαλλον καλο ειναι
Ωστοσο μόλις διάβασα συνεντευξη Burzum στο hammer (το δικο μας). Το τελευταίο του μνμ προς τους Έλληνες είναι πιο επικό απο όλες τις επικές ταινίες του Χολιγουντ την τελευταία εικοσαετια.
[SPOILER]Αντιγράφω γιατί είναι απιστευτα ΕΠΙΚΟ
“Πότε επιτέλους θα πεταξετε τους Τουρκους εξω απο την Μικρα Ασία, ώστε να φέρετε αυτό το γεωγραφικό σημείο πίσω στην ελληνική σφαίρα επιρροης; Δηλαδή πόσο θα πρέπει να περιμένουμε κι εμείς οι βάρβαροι μισθοφόροι απο το Βορρά” [/SPOILER]
Παρεπιμπτόντως νομίζω πως έκανα μεγάλη μαλακία που δεν αγόρασα το belus απο Θεσσαλονίκη που πήγα το Σ/Κ. Το έβαλα τωρα στα mp3 ξανα και γαμάει το άτιμο. Ειδικά αυτο το sverddans.
To sverdans είναι ψιλοαπαραδεκτο και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατά σκεφτότανε όταν το έγραφε. Για Kratornas γελάμε λίγο ρε παιδάκι μου αλλά οκ γούστα. Goatvomit δεν εχω ακούσει καθόλου, όλα αυτά τα goatwhore, goatfuck, goatboiled δεν τα πάλευα να κάνω τον κόπο να τα ακούσω. Πείτε με κολλημένο φλώρο, εγώ ξερω καλύτερα. Εξαιρείται το Goatpenis.
Λοιπόν που λέτε ακούω το καινούριο Twilight και βαριέμαι να πάω να γράψω στο εκει τοπικ οπότε θα τα πω εδώ. Ωραίο, πολύ ωραίο θα έλεγα, αμα το ακούσω 4-5 φορές ακόμα παίζει να το αγαπήσω και περισσότερο. Δεν είναι και πολύ Twilight βέβαια, δεν είναι καν πολύ μπλακ μεταλ εδώ που τα λέμε αλλά δεν θα κάτσω να το συγκρίνω με το πρώτο. Νομίζω πάντως ότι είναι 2 βήματα παραπάνω post rock από όσο θα έπρεπε. Αναμενόμενο, αλλα.
Επίσης να ακούσετε το “Death Obsession” των Brown Jenkins. Συμπαθητικό θα το έλεγα εγώ, αλλά νομίζω ότι σε αρκετούς από εδώ μέσα θα αρέσει περισσότερο.
:lol: Όσο διάβαζα τα προηγούμενα goat που έγραφες αυτό σκεφτόμουν!
Το Sverddans είναι κομματάρα τελικώς, το χα αδικήσει αρχικά.
παιδες να σας προτεινω 3 μπλακ μεταλ δισκους που μου προκαλεσαν ιδιαιτερη εντυπωση, τους αγορασα και εννοειται πως τους λιωνω ! λοιπον
- austere- withering illussions and desolation
- unholy ritual- rex mundi
- inhuman hate- merciless misanthropic
το sverddans γαμει κωλαριγκους
Yπαρχει κανεις που να τους φωναζει " Ζασθερ ", εκτός απο μενα?
[FONT=“Arial Black”][SIZE=“3”]
Unholy Ritual[/SIZE][/FONT]
[FONT=“Arial Black”][SIZE=“3”]ΚΑΡΑΜΠΛΑΚ ΜΠΑΝΤΑΡΑ[/SIZE][/FONT]
Έντιτ…ξέχασα να πώ οτι οι web γαμανε…
Έλα μωρε έχει αρχίσει να γίνεται λίγο βαρετό.
τσιρκους τον Plunderer να τον ακους γενικα γιατι ειναι σοφος … το “εχω ακουσει εναν δισκο απο μια μπαντα κ εχω αποψη για τα παντα” πριζει @@ … λοιπον τωρα το ποσο γελοιο ακουγεται να λες οτι σαρεσουν οι Goatpenis αλλα δεν παλευεις να ακουσεις GoatVomit θα το καταλαβεις αν ποτε ακουσεις τους δευτερους, οποτε δεν θα δωσω ιδιαιτερη σημασια . Επισης το ποσο καλα γαμανε οι Kratornas του θεου Bruno Barakkudda τις μισες μπαντες που εχουν ειπωθει εδω μεσα ας μην το συζητησουμε γιατι στην τελικη μαλλον ειναι θεμα γουστου και αντιληψης… αλλα ξεχασα εσενα σαρεσουν οι Goatpenis .
Να σοβαρευτουμε λιγο για να γινει πιο ανθρωπινη η συζητηση ? Ακου και μετα κραξε οσο θες , αλλα ffs ΑΚΟΥ.
οχι οσο οι inactive messiah