Black Metal Albums

Ok!!

(σλήθεια θα ακούσω!)

(απλά μη μου αγχώνεσαι για το μπλακμεταλ μας)

Λοιπόν συμφωνώ και ξενερώνω με το να “κράζω” πλεόν…είναι μάλλον σωστότερο να κραζουμε τους εαυτούς μας όπως χθές…είχε και πλάκα…

Απλά όποιοι είχαν δει Χαρδαβέλλα πρόσφατα σε εκπομπή για το black metal και άλλα είχαν ακούσει τις απόψεις του Ερεβος απο Unholy Ritual.

οκ απλά οι απόψεις του ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ με το Black Metal όπως το ξέρω προσωπικά…

αυτά και τέλος.

edit…

έχεις δικιο

ελα σορυ δικιο εχεις λιγο απλα νταξ οσο κουραση ειναι το κραξιμο αλλο τοσο ειναι αυτο που σου πα …για μενα τουλαχιστον.

Το Twilight σπαει συμπαντα ως τα μισα του που εχω ακουσει.:wink:

edit : Το Twilight σπαει συμπαντα γενικοτερα .

Kι εγώ βαρέθηκα λίγο τα κραξίματα, το απόγευμα πάλι.

Ψάχνω λινκ γι αυτό εδώ (ραπιντσερ), αν μπορεί να βοηθήσει κανείς θα είμαι ευγνώμων.

Tyrants Blood είναι η μπάντα και έχει στις τάξεις της τον κιθαρίστα του Fallen Angel Of Doom (αλλά και τον drummer των Abuse) οπότε είναι προφανή τα πράγματα, black/death κοπάνημα και aghios o sathanas. Το πρώτο κομμάτι του δίσκου που έχουν ανεβάσει στο myspace είναι κάβλα σκέτη.

http://www.metal-archives.com/band.php?id=84443

Μπα δυσκολο,εγω εκανα ενα καλο ψαξιμο αλλα δε βρηκα κατι
Αν τα καταφερει κανενας αλλος ειδοποιηστε…

Εντωμεταξύ ήτανε να βγεί από πέρσι λέει, αλλά υπήρξε καθυστέρηση με το εργοστάσιο κοπής.

Μια ερωτηση προς τους γνωστες:
Εχει καποιος ακουσει το καινουργιο των Valkyrja,να μου πει γνωμες και αν αξιζει να ασχοληθει καποιος;Δεν το γνωριζω ειναι η αληθεια το συγκροτημα αλλα ειδα μελη των Ondskapt και μου κινησε την περιεργεια.

Δεν είμαι γνώστης αλλά:

Θενξ για την πληροφορια,απο οτι φαινετε αξιζει να τσεκαριστει.Εχει και ωραιο εξωφυλλο το ατιμο!

Tribe Of Neptune - Γνώσις. Φετινό και θεσσαλονικιώτικο μπλακο-άμπιεντ. Τσεκ ιτ αουτ

πες και ποσο γαμαει στα παιδια ρε συ νεκρομαντια, οχι απλα ενα τσεκ ιτ αουτ.

παρτε και ξωφυλλο.

Ούτε παραγγελία να το είχες κανει. Εμφανιστηκε στο γνωστο ρωσικο σαιτ, αλλα νομίζω όχι σε ραπιντσερ

Sorry για το άκυρο και άκαιρο ποστ, αλλά ακούω oath of black blood και drawing down the moon και σκέφτομαι ότι οι BEHERIT θα πρέπει να συγκαταλέγονται στα σπουδαιότερα συγκροτήματα του πλανήτη.
:papas:

μπορώ να αναπτύξω με επιχειρήματα κάποια άλλη στιγμή…

M’ έφκιασε ο wintersun, θενκς πάντως.

Edit:

Μιλάμε για ολοκάυτωμα! :o
Περισσότερα προσεχώς…

Καινουριο Black Funeral στους Ρωσσους (για οποιον και αν ενδιαφερεται κανεις αλλος :p)

μπορω να εχω ενα λινκ για το Black Funeral?

Ωραια,ενδιαφερθηκε κι αλλος :stuck_out_tongue:
Στο στελνω σε inbox.

To προηγουμενο μου αρεσε πολυ και σιγουρα θα τσεκαρω και αυτο.
Το κατεβασα αλλα εχω κατι αλλα να τσεκαρω πρωτα.
Αυτο που ο προτεινε ο Chrisp (Tyrants Blood) ας πουμε.

στείλε μου κι εμένα link μιας και τό’χεις εύκαιρο γιατί βαριέμαι να ψάχνω…:stuck_out_tongue:

Τελευταια πολυ ευχαριστη εκπληξη ειναι οι παρακατω…Απο Νορβηγια με μπολικο feeling.Απλα true norwegian black metal,τπτ αλλο!

Sarath - Siste indre