Black Metal Albums

To BM το ξεκίνησαν οι Bathory. Μαζί με τους Hellhammer (όχι τους Celtic Frost). Τέλος.-
Kαι ξεχάστε για λίγο τις ιδεολογίες και θυμηθείτε ότι μιλάμε για μουσική ε.
Όσο για τους Kawir είναι πολύ καλή μπάντα με πολύ αστεία σκηνική παρουσία (αλλά δεν είναι οι μόνοι με αστεία σκηνική παρουσία).

μα το ειπα και στη προηγουμενη σελιδα φιλε nihilist οτι πρωτα κοιταμε τη μουσικη και μετα ολα τα αλλα, και την ιδεολογια του καθενος (η οποια παιζει σημαντικο ρολο για τον τροπο που παιζει), και τη θεματολογια που εχουν οι στιχοι κλπ κλπ. στη τελικη ο καθενας οπως τη βρισκει, σε φορουμ ειμαστε κι ο καθενας εκφραζει την αποψη του.

Δεν διαφώνησα ούτε σας κατηγορώ για τον τρόπο σκέψης σας. Και μένα μου φαίνονται ορισμένα πράματα κουραστικά ή ενοχλητικά από διάφορες μπάντες, ειδικά όταν τα προβάλουν άτεχνα και άκομψα.
Απλά νομίζω ότι η ιδεολογία πρέπει να παίζει το μικρότερο (για να μην πω κανένα) ρόλο στο τι μπάντες ακόυμε. Πάνω απ όλα η μουσική.

Πολυ σωστα.Δεν με πειραζει να ακουσω μια μπαντα αν δεν με εκφραζουν τα πιστευω της.

Ναι ούτε εμένα. Αλλά αν είναι ενάντιοι στα πιστεύω μου (π.χ. nsbm) τότε δεν τους ακούω και τελειώνει η υπόθεση.

Bonus.

http://img28.picoodle.com/img/img28/4/1/10/f_ldebd0f0ec3m_885bd81.jpg
:lol3:

Ουτε εμενα τοσο πολυ oσο νομιζουν ισως ορισμενοι, και στο παρελθον ακουγα Nokturnal Mortum και Τemnozor και καραγουσταρα παροτι δεν συμφωνω με οσα γραφουν οι στιχοι τους και οσα τραγουδανε. οπως και Graveland και Drudkh ακουγα, ασχετως αν τους βρισκω βαρετους κι ακυρους παλι. απλα τελευταια πιστευω ειναι αλλη μια μοδα το ns και pagan και γιαυτο προσπαθω να αποφευγω οσα συγκροτηματα μου φαινονται “λαθος”.

To βρηκα το Diapsiquir.Aυριο θα υποστει προσεκτικη ακροαση.

heh, καλη ακροαση, κι οποιος αλλος τυχει και το ακουσει να εχει υποψην του οτι αυτο το album ΔΕΝ ειναι ενα κανονικο black metal album, αυτο κατα τη γνωμη μου ειναι το black metal του μελλοντος, ετσι industrial black metal με ηλεκτρονικα στοιχεια και ηχους, εναλλακτικα φωνητικα και ενα σωρο διαφορα αλλα πραγματα, που ξεφευγουν απο το ειδος. αντε και οι Manes απο Νορβηγια ισως να καταφερναν κατι παρομοιο (αφου παιζουν τρομερα experimental πραματα) και οι DHG αν συνεχιζαν να παιζουν ομως οπως παιζαν στο 666 International.

…ξεχασα να αναφερω και τους πρωτομαστορες του ειδους Mysticum εχτες, οι οποιοι αν και δεν ειναι τοσο προχωρημενοι οσο οι Diapsiquir τους αγαπαμε και τους λατρευουμε γιατι πιστευω δωσαν τις βασεις για να επηρεαστουν ολα τα συγκροτηματα του συγκεκριμενου ηχου. απλα κριμα για αλλη μια φορα που δεν βγηκε το δευτερο Planet Satan παρολο που ειχαν ετοιμα τα κομματια και ειχαν κανει ηδη ονομα, επισης κριμα για τον Prime Evil να ξεπεσει τοσο χαμηλα και να βρεθει να κανει παρεα με τον Fabban απο Aborym. το metal-archives.com παντως αναφερει οτι ειναι active αν και δε νομιζω πως ισχιει, για να δουμε αμα παρει ποτε μπρος ο τροχος…

σε περιπτωση που ενδιαφερεται να ακουσει κανενας, στο site τους υπαρχει το παρακατω που εχει ολα τα demo για download. πραγματικα ακουω το Black Μagic Μushrooms και σκεφτομαι ποσο θα γαμουσε ετσι και κυκλοφορουσε τελικα το 2ο τους και ηταν ολα τα κομματια τoσο καλα!!!

Mysticum! Τους ειχε εκθειασει ο Ουλβερ σε ενα αλλο τοπικ.
Φοβεροι ηταν,μονο που δεν ειναι μουσικη για ολες τις ωρες.

ναι ρε φιλε, ειναι για τις μικρες ωρες :!:

και οπως ειπε και παραπανω ο Βοηντερ, πολυ κριμα που δεν βγηκε το δευτερο τους αλμπουμ :frowning:

το γελιο της υποθεσης με τα nsbm συγκροτηματα ειναι αλλο…
εγω δεν κολαω τοσο στη θεματολογια (γιατι ετσι και αλλιως το μπλακ μεταλ εχει ακραιους στιχους- για μενα οι ρατσιστικου υφους στιχοι μισους nsbm συγκροτηματων δεν εχουν καμια διαφορα με αντιχριαστινικου υφους στιχους μισους των - και καλα- υπολοιπων evil συγκροτηματων)
στο nsbm το γελοιο - γελιο της υποθεσης ειναι αλλου :

1)οσον αφορα τις nsbm μπαντες απο ανατολικη ευρωπη, εξυμνουν ενα ανθρωπο μια ιδεολογια, που στη σειρα εξοντωσης μετα τους εβραιους ειχε τους σλαβους (υπανθρωποι κατα τον χιτλερ και οι δυο εθνοτικες ομαδες)

2)το 1935 ως καγκελαριος της Γερμανιας ο χιτλερ, απαγορευσε την τζαζ και την μπλουζ μουσικη - επισημως ως ηχορρυπανση και κακοφωνη μη μελωδικη μουσικη = εκφυλισμενη μουσικη, ανεπισημως ως μουσικη των μαυρων- σε μια γερμανια που τον μεσοπολεμο ειδικα η τζαζ μεσουρανουσε…και ερχονται τωρα οι nsbm μπαντες με μια μουσικη που οι ριζες της στηριζονται στις μουσικες της μαυρης φυλης, και ειδικα με το μπλακ μεταλ ,που οσο και να μας αρεσει ειναι κακοφωνη μουσικη, ειναι “ηχορρυπανση”, και με υφος νχιλιων καρδιναλιων πουλουν νεοναζιστικα φουμαρα…αν υπηρχε οχι απλως μπλακ , αλλα μεταλ και ροκ το 35 θα ειχε εξοβελιστει στο πυρ το εξωτερο απο τον αγαπημενο τους φυρερ…

ε για αυτους τους 2 λογους κυριως, και οχι τοσο για την ιδεολογια, δεν μπορω να παρω στα σοβαρα τετοιες μπαντες…ειναι για πολλα γελια…(μην ξεχναμε και το αλλο νεο φρουτο- ns hip hop)…

ns hip hop εχω δει μονο ενα βιντεακι παλιοτερα, αλλα περισσοτερο χιουμοριστικο ηταν παρα σοβαρο με τον Χιτλερ. θα συμφωνησω με τα περισσοτερα που εγραψες, απλα το black metal λεγεται ετσι γιαυτο ακριβως το λογο, επειδη ειναι το πιο σκοτεινο παρακλαδι της metal μουσικης θα μπορουσαμε να πουμε, κι επειδη εχει αμεση σχεση με τον Σατανισμο, ε αμα ηταν να εχει παγανιστικη ή ναζιστικη ιδεολογια θα το λεγαμε απλα pagan ή nazi metal αντιστοιχα! :slight_smile:

[CENTER][SIZE=“3”]Wolves In The Throne Room - Two Hunters[/SIZE]

[/CENTER]

Ισως επρεπε να το βαλω στη λισταμ. “Black Metal του σημερα”. Σκεφτειτε ατμοσφαιρες και ambient-ίλες σε light καταστασεις (δεν ειναι πολυ μουντο ως κλιμα) ενω χωνουν απο πανω ‘‘νορβηγιλες’’. Οξυμωρο σχημα που σπερνει ολεθρο / διαμαντι λεμε κ.τ.λ. Κατ εμε δεν υφισταται ο ορος ‘‘ατμοσφαιρικο black’’. Ετουτοι ειναι η εξαιρεση. Γκρεμιζουν και χτιζουν επη πανω σε συντριμια. Οσοι δε το χετε ακουσει, προβειτε αμεσα στις απαραιτητες ενεργειες.

To εχω ακουσει αλλα μονο 2 φορες.Μου εκανε πολυ καλη εντυπωση παντως.
Ειναι τοσα πολλα που θελω να ακουσω και δεν προλαβαινω.
Παντως τα σχολια του Ανγκμαρ ειναι πετυχημενα και σωστα.

Θενκς φορ δε feedback Κοσμα. Αστα, ειναι οντως πολλα τα ρημαδια. Ευτυχως βρηκα χρονο χτες και ξανακουσα το συγκεκριμενο. Περαν του οτι ειναι αξιολογο, μου αρεσε πολυ το πως δενουν τ’ ολο υφος.

Λοιπον δωστε βαση, η πρωτη αξιολογη black metal κυκλοφορια του 2008 ειναι πλεον γεγονος :!: :!: :!: :!:

κανονικα κυκλοφορει στις 8 του επομενου μηνα, περισσοτερες πληροφοριες και tracklist εδω.

εννοειτε προσκυναμε τους Behexen που επιστρεψαν δυναμικα κι οπως πρεπει!

Deathster, Nihilist και υπολοιποι που γουσταρετε τετοια μην το χασετε. :slight_smile:

Wolven Ancestry - The Wrath of Gaia

1. Eternal Winds of Nativity
  2. And Gaia’s Wrath Of A Thousand Forms Of Vehement Torture Will Be Brought Upon Ourselves, The Self-Destructing Human
  3. Our Star-Guided Journey To The Realm Of Neverending Life
  4. The Fountain of Ageless Growth, Lifeblood Of All Who Doth Bear The Spirit Of Gaia
  5. A Mythological Anticipation Of Omnipotent Immortality Enshrouds Our Viscious Conquest
  6. With Northern Twilight Resplendent, We Follow The Moonlit Path In Search Of Habitable Lands
  7. The Paralyzing Human Fear Of All Which Is Essential To The Cyclical Nature Of Earthen Prosperity
  8. Soon Enough The Capitarmageddon Will Arrive, And With Death Shall Come New Life
  9. A Bloodline Of Immortal Passion Bestowed The Harmony Of Man And Wolf

Λοιπον…ενα πολυ μεγαλο Underground διαμαντι κατα την γνωμη μου ειναι το αυγκεκριμενο αλμπουμ…τους ανακαλυψα εντελως τυχαια απο το space των Rotting Christ καθως θα επαιζαν σαπορτ σε καποια Live της Αμερικανικης περιοδειας των Christ!Μπαινω στο space τους και αυτο ηταν…κολλησα με την 1 και εκανα παραγγελια το cd τους το οποιο το κυκλοφορουν μονοι τους…
Εδω εχουμε να κανουμε με ενα καθαρα χειμωνιατικο ακουσμα…Αρχαια παραγωγη,τυμπανα λυσαλεα,η φωνη που γουσταρω να ακουω τρελα,κραυγες απο το πουθενα,blasts,καποιες φοβερα μελαγχολικες μελωδιες σε σημεια σε ενα καταπληκτικο δισκο ο οποιος κυκλοφορησε το 2006!Οποιος ενδιαφερετε να ακουσει παρα πολυ καλη μουσικη ας τους τσεκαρει αφοβα!!
Α και οι τιτλοι των τραγουδιων ειναι εντελως καλτ…

Το space τους http://www.myspace.com/wolvenancestry

στο myspace αναφερουν οτι παιζουν epic canadian black metal…χαχαχαχαχα…σαν να λεμε epic bosnian & herzegovinan black metal…
περα απτη πλακα ωραια παιζουν…οχι τπτ ιδιαιτερο αλλα ειναι οκ…μου θυμιζουν παααααααααααρα πολυ dimmu borgir απο stormblaast…αλλα παρα πολυ…ειδικα στο πρωτο κομματι στο myspace…

Το Behexen εχει κατεβει απο χτες και τωρα ειναι στην λιστα του winamp.
Ακουγα χτες το split τους με τους Horna . Τι θεοι ειναι αυτοι οι Horna ρε
πουστη μου.Κριμα που δεν μενω Αθηνα,θα τους ειχα δει σιγουρα live.
Τους Wolven Ancestry δεν προλαβαινω να τους ακουσω τωρα αλλα θα τους
ψαξω μιας και τα σχολια ειναι ψαρωτικα.