To ακουσες κανεις αυτο ? Το ξανακουσα χτες για πολλοστη φορα και εχω να πω οτι ειναι τελειο απο
ολες τις αποψεις.Ειναι αρκετα ευκολο στο ακουσμα,τουλαχιστον στα δικα μου αυτια,και εχει πολυ καλα
τραγουδια.Ενα διαμαντι του underground σας περιμενει.
Nαι το ειχα παλιοτερα, πακετο μαζι με των Make a change… Kill yourself. νταξει καλο δισκακι ειναι αλλα δεν φτανει μεγαθηρια του depressive black metal ηχου τυπου Mutiilation, Lurker of Chalice και Xasthur (του οποιου το τελευταιο με απογοητευσε σε φαση να μην ξανασχοληθω μαζι του).
Eμενα παντως τα 2 τελευταια Xasthur δεν μου αρεσαν και πολυ.
Τους Mutiilation δεν τους θεωρω depressive black metal αλλα ενταξει
δεν ειμαι και κανας γνωστης μεγαλος της μουσικης τους.Το Αnti μου αρεσε
αρκετα γιατι διαφερει απο τις αλλες μπαντες.Δεν εχει τοσο μεγαλα τραγουδια
και εχει διαφορετικη ατμοσφαιρα.
To εξώφυλλο του Behexen με ψάρωσε πολύ ε. Στα άμεσα προσεχώς!
To Behexen ειναι εξαρετικο.Εχει το απαραιτητο ξυσιμο αλλα συνολικα δεν ειναι και
πολυ δυσκολο ως ακουσμα.Πολυ καλα τραγουδια,ωραιες ιδεες,παραγωγη που ταιριαζει
στην ατμοσφαιρα του αλμπουμ.
Οπως σωστα ειπωθηκε η πρωτη μεγαλη κυκλοφορια της χρονιας στο ΒΜ.
Mου αρεσει που στην κριτικη του Aania Yossa των Horna o nihilist λεει για το
μεγαλο πληθος των split που η μπαντα κυκλοφορησε.
Oι ιαπωνες Sabbat εχουν 36 ΕΡ,32 Live (!!!:blink:) και 15 split.Ποσα ναρκωτικα
παιρνουν στην τελικη ?
Mόνο που δεν έγραψα εγώ τη συγκεκριμένη κριτική αλλά ο φίλτατος potofgold!
Oι Γιαπωνέζοι πάντως δεν υπάρχουν ε! :lol:
Oυπς!Λαθος.Ο pot ακουει Horna ? :respect:
Αντε τωρα να εισαι φαν των Horna και των Sabbat.Ποσα λεφτα να θελεις αραγε για
full discography?
Τα αλμπουμ που αναφερθηκαν τα εχεις ακουσει ? Πες καμια γνωμη.
Λόγω εξεταστικής και ασθένειας έχω μείνει λίγο πίσω στις εξελίξεις.
Για τους Wolves In The Throne Room θα σας πω επίσημα άποψη όταν ευκαιρήσω και γράψω την κριτική.
Οι Wolven Ancestry απ΄τα κομμάτια του myspace που άκουσα λίγο μου φάνηκαν μέτριοι και κοινότοποι.
Τους Anti δεν τους έχω ακούσει αλλά αφού θυμίζουν Xasthur θα τους τιμήσω σίγουρα κάποια στιγμή.
Οι Behexen νόμιζα ότι είχαν βαρέσει διάλυση. Καμένο γκρουπ όπως και η πλειοψηφία των Φιλανδών. Ο νέος τους δίσκος είναι και αυτός στα υπόψιν.
[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]Horna ακούω μόνο όταν έχω σεκλέτια :lol: :lol: :lol: :lol:
Πολλά από τα black που προτείνετε εδώ κι αυτά που ακούει ο γκουρού Nihilist, ούτε που τα ξέρω
αλλά λίγες και καλές κυκλοφορίες θα τις βάλω στο cd μου…καλή ώρα όπως:
Glorior Belli - “Manifesting the Raging Beast”
[/SIZE][/FONT]
Πες και πoιος το αποθέωσε στο review αυτο αλήτη!
Αρκετα καλο το Glorior Belli.Ειχα το προμο του αλμπουμ κανα 2 βδομαδες.
Η γαλλικη σκηνη εχει μπολικο υλικο για ψαξιμο.
Γαμάει το νέο Behexen ε. Ωραία άρχισε η χρονιά.
Μια πολύ καλή κυκλοφορία φετινή είναι κατά τη γνώμη μου το “Eidolon” των Dark Fortress!
Για ακούστε το και τα λέμε…
Nαι προσφατα το ειδα το Eidolon τυχαια αν και δεν εκατσα να ασχοληθω να το ακουσω. και εκανα τους Dark Fortress add στο myspace.com λιγες μερες πριν. δεν ξερω, νομιζω παιζουν symphonic black metal κι οσο κι αν ακουγα παλια και γουσταρα αυτο το ειδος (λατρεμενοι Anorexia Nervosa) τωρα καπου με κουρασε αυτος ο ηχος.
Ναι αυτό παίζουν, συμφωνικό black… Στο είδος τους πολύ καλοί, άν σε κούρασε το είδος είναι άλλο θέμα… Το ανέφερα γιατί είναι του 2008 και έρχονται και για live οι τύποι τον Απρίλη. Άλλο παράδειγμα του 2008 δεν έχω στο είδος, πάντως μ 'αρέσουν σχήματα από όλες τις εκφάνσεις του black…
Εγω παλιοτερα ακουγα πολυ symphonic black metal, ξεκινωντας απ’τα βασικα Cradle of Filth και Dimmu Borgir και φτανοντας ως και Old Man’s Child, Limbonic Art, Graveworm, Agathodaimon, Dragonlord, Abyssaria, Tvangeste και φυσικα τους αγαπημενους μου Anorexia Nervosa, που προανεφερα. κι απο τους τελευταιους προτεινω την απο κατω δισκαρα, μιας και πιασαμε το symphonic black τωρα…
Ακουω τις τελευταιες μερες τις ακολουθες μπαντες.
Cobalt,Katharsis,Nachtmystium,Nortt και Ondskapt .
Θα επανελθω με σχολια και περαιτερω ινφο.Αν τις ξερει κανεις πειτε τι να ακουσω απο
την καθε μπαντα.
heheh τους Ondskapt και τους Katharsis δε θα ξερω…?
λοιπον οι πρωτοι θα κυκλοφορισουν μεστη χρονια το τριτο τους αλμπουμ με τιτλο White Devil Crew απο την Osmose, ενω οι δευτεροι κυκλοφορησαν το VVorldVVithoutEnd το 2006, το οποιο και βρηκα πολυ καλο! γενικα και τα 3 Katharsis αξιζουν, αλλα καλυτερα προτιμησε το τελευταιο τους.
με Nachtmystium και Nortt δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα, να πω δηλαδη οτι ακουσα αλμπουμ τους ολοκληρο, οι πρωτοι ειναι απο την Αμερικη κι εγω με το USBM δεν εχω τοση σχεση εκτος απο ελαχιστα συγκροτηματα (οπως Xasthur, Lurker of Chalice και λιγο Thornspawn παλιοτερα) και οι δευτεροι με κανουν και βαριεμαι με το στυλακι που παιζουν, παρομοιο με Xasthur κατα τη γνωμη μου.
τελος πειτε αποψεις για Cobalt γιατι δεν εχω ακουσει τιποτα απολυτος απο αυτους, αν και κατι μου λεει πως δεν αξιζουν και πολυ (γενικα δεν συμπαθω και τοσο το USBM)…