Black Metal Albums

Αυτο το επος το χει αναφερει κανεις ? Φιλιππινες εγγυηση ρε φιλε ωραια κωλαρακια κ γαμημενα αναρχο μπλακ μεταλ … το συνδιαζεις και με Mojito για να σαι κ αναλαφρος τωρα που ναι καλοκαιρακι

Deiphago - Fillipino antichrist

ζορικο

αμα σαρεσουν οι βαβουρες , αλλα οι ωραιες βαβουρες που νιωθουν (οπως παλια οι Blaspehemy και οι Beherit ) και οχι οι καινουριες τρεντυ αντιγραφες τους , τοτε ναι ειναι ζορικο :wink:

Chris δν μαγαπας πια ρε ? :stuck_out_tongue:

ΗΣΑΠ, Θησείο και ωραία βολτούλα μετά.

Σ’ αγαπώ αιώνια, αλλά για ξεκαθάρισέ μας ποιες είναι οι τρέντυ αντιγραφές.
Θα γίνει μάχη! :lightsabre:

δεν εννοω τους Revnge τους οποιους υπερ λατρευω , μην αγχεσαι … αυτοι εχουν αλλοστε και κατι Conqueror στο background για να μας πεισουν … γενικα λεω για τις μπαντες και καλα παιζω φασαρια αλλα η κιθαρα μου κανει 1000ευρω και εχω καλη παραγωγη για να μη μου κοψουν το endorsement… :lol:

ρεντ ραμ … περπατα ρε μαλακα κανει καλο στην καρδια , αντε μην ειναι μονος του και ο Πλαντερερ :stuck_out_tongue:

Νάρθεις κι εσύ!

:?

:dunno:

:cry:

:anyone:

NIGHT OF THE APOCALYPSE!!

Tην Παρασκευή 18 Ιουνίου στο SECOND SKIN CLUB

O θρυλικός frontman των MAYHEM/TORMENTOR/SUNN O, ATTILA CSIHAR θα βρίσκετε στα πλατό του SECOND SKIN CLUB, για μια και μοναδική βραδιά βίας και αποκάλυψης!!! Μαζι του ο ΚΑΙΑΔΑΣ από τους NΑER MATARON, o Τολης Γιοβανίτης από το METAL HAMMER και ο MAX NECRO (RAVENCULT).

MΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤHΣ TRUE UNDERGROUND METAL ΣΚΗΝΗΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!. 80’S- 90’S- 00’S

BLACK-DEATH-THRASH-HEAVY

VENOM-CELTIC FROST-SLAYER-BATHORY- POSSESSED -MAYHEM -DEATH-OBITUARY - SAMAEL- SATYRICON- IMMORTAL- EMPEROR- MOONSPELL- DANZIG-MOTORHEAD-MORBID ANGEL- HELLHAMMER -DIMMU BORGIR -DARKTHRONE-BEHEMOTH-ROTTING CHRIST-BENEDICTION-CANNIBAL CORPSE -SADUS-SEPTIC FLESH-CRADLE OF FILTH-MALEVOLENT CREATION-TYPE O NEGATIVE-ARKHON INFAUSTUS AND MORE!!!

ΕΙΣΟΔΟΣ: 6,66 EURO (INCL. 1 BEER)

ENAΡΞΗ: 23:00 - TILL DAWN (Of The Dreaded Dead ,That Won’t Stay Dead).

Read more: http://bulletins.myspace.com/index.cfm?fuseaction=bulletin.read&authorID=169330677&messageID=6670674233#ixzz0rDCCKU2i

Άντε νταξ, θα περιπατήσουμε.

Nταξ, βραδιά καλτ με γιοβανίτη και ατίλα! Ατίλας θεός, πιο κόκκαλο από τον ντράμερ των primordial κατά chrisp, όταν ανέβηκε δε μπορούσε να βάλει ούτε μισό κομμάτι, αποχώρησε υποβασταζόμενος και άραζε προσπαθώντας να χαμουρευτεί (χωρίς πολύ επιτυχία)! Οπότε καθάριζε ο γιοβανίτης και ο τυπάς από ravencult, ο οποίος έκανε αρκετά καλό πλέυλιστ.

Ακούσαμε από danzig και king diamond, πάρα πολλές θρασιές, μπλακιές, μέχρι plasma pool και theater of tragedy (μπλιάχ) Ειδικά merciless death και From the past comes the storms είχα να ακούσω εκατό χρόνια.

Φυσικά η βραδιά έκλεισε με τις καταβολές του μπλακ ακα ac/dc, motorhead κλπ.

Χαιρετίσματα και hailz σε πλαντερερ, κρισπ και άλτερντ κορς που αράξαμε και τα παμε ωραία!

Μιλάμε ότι ο τύπος δεν την πάλευε μια! :lol:

Αλλά περάσαμε όμορφα, το παρεάκι ήταν σούπερ αλλά ο παλιο-Γιοβανίτης δε μας έβαλε Μαρντούκ!!
Στο τέλος είχαμε και τα τυχερά μας, με cd-άκια από μπάουελ με τον κωλόφαρδο Ρεντ Ραμ να παίρνει Slaughtered Priest.

Σε κατάσταση ολικού κλάιν ο αττίλα έποιζε μπούρδες την περισσότερη ώρα…κάτι aborym και κάτι gotho-παπαριές αλλά οι λοιποί ήταν οκ…όχι οτι γούσταρα και πάρα πολύ, ήταν και ο ήχος του second skin κάκιστος ήταν και το μαγαζί κ ι τ ς…με υπερυψωμένη πίστα!!

Πάλι καλά που ήταν κάποιοι φίλοι, ο Red Rum & ο ChrisP+ και τα λέγαμε.

Μαλακία που δεν μας έβαλε Marduk μιας και το θέλαμε τοοοσσσσοοο πολύ και όσο αναφορά τα cd δεν ήξερα οτι είναι demo και έδωσα το δικό μου στον Red Rum…με αποτέλεσμα να πάρω ένα demo τυχαίων Νορβηγών με τ’ ονομα Misvita…που αν είναι δυνατόν μοιάζουν με Aborym…παντού θα με κυνηγά αυτό το όνομα…

Το είπες και το κάναμε αλλά με ταχύτητα 8λμ Κωνσταντινουπόλεως-Σύνταγμα στις 5 το πρωί με 5 μπύρες και μερικά ακόμα στο στομάχι ήταν δύσκολο…

Την επόμενη φορά θα ξηγηθώ σφηνάκια για να πετάξουμε! :stuck_out_tongue:

Εγώ πήρα το full-length των Misvita!
Το EP που πήρες εσύ μου το χε δώσει ο μπάουελ την τελευταία φορά.

Καλά έπαιζε ο Αττίλας όμως και στο σέκοντ σκιν πρέπει να ρθεις σάββατο να δεις 17χρονα ξεκωλάκια να λικνίζονται στην υπερυψωμένη πίστα με τους ρυθμούς του Φακίνου.

Μου δώσανε για ακρόαση το demo κάποιων δικών μας Rheinkaos. Ομολογώ ότι ενθουσιάστηκα, με το black γενικά έχω πολύ επιδερμική σχέση, ακούω κυρίως κάποιες “alternative” black μπάντες όπως τις αποκαλώ like, DHG, Ved buens ende, Thorns, Ulver… αν υπάρχει κάτι ανάλογο που να ξεφεύγει από τα τετριμένα στεγανά του ιδιώματος παρακαλείσθε να προτείνετε…

To έχω αναφέρει άπειρες φορές και κινδυνεύω να γίνω γραφικός αλλά τσέκαρε αυτό εδώ:

Έχει και εξαιρετικούς στίχους.

πραγματικα πολυ καλο

2005-Malign-Divine Facing And Fireborn

Το 1995 οι Malign κάνουν το demo τους, καπάκι live στην Uppsala το 1996 και ολοκληρώνουν με δυο 10 ίντσα το Fireborn του 1998 και το Divine Facing του 2002.

Η Norma Evangelium Diaboli τους εντάσσει στο δυναμικό της και κυκλοφορεί το 2005 μια συλλογή με τα 2 Ep, λογικά θα παίξει κάποια στιγμή και με demo-live ή θα κάνουν κάτι καινούριο.

Αρχικά δεν τους αναφέραμε στα Orthodox πραγματάκια και αυτό είναι παράληψη. Ειδικά για το θέμα της ψαλμωδίας είναι πιθανά οι πρώτοι που το εισάγουν στο bm τους σε έκταση. Ακούστε το Ashes and Bloodstench όπου όλα σταματούν και ξεκινά ψαλμωδία για ένα ολόκληρο λεπτό. Οπότε οι αφετηρίες του λεγόμενου Orthodox είναι και εδω πριν τους Ofermod…και εδικά αν βάλεις και στο παιχνίδι ότι οι Malign είχαν και 2 από τα πρώτα μέλη των Ofermod τότε όλα είναι κατανοητά.

Μουσικά τώρα έχουμε black metal με λαϊκή βάση και δομή, ειδικά τα riff σε Fireborn και Entering Timeless Halls το αποδεικνύουν εύκολα. Την κομματάρα Sinful Fleshspear (ειδικά από το 5 λεπτό και μετά) μπορεί να τη λατρέψει και κάποιος που έχει επιδερμική σχέση με το bm, δείτε και στίχους τίγκα ειρωνικούς.

Αξίζει η αγορά του μαις και δεν ξέρω αν παίζει σε πολλές κοπίες, βέβαια η Norma Evangelium Diaboli δεν παίζει να μην το ξαναβγάλει αλλά λέω…

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=819241&postcount=26

Εξαιρετικοί οι Plutonium, εύγε σε Plunderer και Κρις for letting know. Φαντάζομαι επίσης ότι έχετε ακούσει τα δύο κομμάτια από το επερχόμενο έτσι; Πώς σας φαίνονται; Δε γαμάνε; Ε; Ε;

Aγαπαμε Malign με τρελα και κορδελα !
2 σημαντικοτατα ΕP’s !

Τίποτα σε αυθεντική ορθόδοξη ψαλμωδία έχετε να προτείνετε;