Μπορεί να σου κάνουν αυτά.
Ευχαριστώ! Μου’φτιαξες τη μέρα. Τα έχει στο Attila the Hun;
Μπα,πιο πιθανο να τα εχει στου Αττιλα το Χανι
Λες; Εκεί είχα ακούσει πρώτη φορά Ανορεξια Νεβροζα. Μεγάλη μπάντα!
Βεβαίως και τα έχουμε ακούσει, πιο industrial-ιζέ φάση και αναμένουμε το full-length με αγωνία.
Να δω μπλακμεταλλαδες πρωτο στασίδι δεξιά, στην κυριακάτικη λειτουργία και τι άλλο στον κοσμο.
Λοιπόν το Hell Militia δυστυχώς δεν ήταν όπως έπρεπε. Γενικά δεν θέλουμε mid tempo μέρη και ατμοσφαιρικά riff από δαύτους. Μόνο χυμαδιό και rock n roll.
Από την άλληνε το Nightbringer ήταν ωραιότατο, αλλά για δεύτερο album τους, δυσκολεύομαι να κατανοήσω το χαμό που γίνεται με την πάρτη τους.
Εδω ειμαι κι εγω …!
ωχ …
Παντως παιδια, εγω ακομη περιμενω να πει καποιος, επιτελους, τι σκατα ειχε εκεινος ο μουρλος στο κεφαλι του κατα τη δημιουργια του Maranatha, αλλα και ποια η φιλοσοφια των Deathspell omega … για μια φορα, σε μια ελληνικη σελιδα, με δυο λογια, ας ξεκαθαρισει καποιος, επιτελους, αυτο το θεμα …
Εγω καλα αγγλικα δεν ξερω, και φιλους που να ακουνε Ορθοδοξο δεν εχω, αρα …
typhon δες αυτό το θρεντ: http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=15066
και αυτό το ποστ: http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=788944&postcount=55
Φιλε μου στο πρωτο θεμα λεμε καποια πραγματα αλλα ακρη δεν βγηκε … στο δευτερο τωρα, δεν νομιζω οτι λεει και κατι. Δηλαδη, καλα τα λεει, αλλα δεν λεει κατι …!
Οι dso λενε οτι θεωρουν τους στιχους το ιδιο σημαντικους με τη μουσικη. Ε τωρα αν καποιος δεν ξερει τι λενε και δεν μπορει να εξηγησει με δυο λογια, με συγχωρατε αλλα νομιζω οτι δεν ξερει τι ακουει. Το πιο ενδιαφερον ομως σιγουρα ειναι μες το Μαραναθα που ψιλοκαταλαβαινω που το παει ο τρελαρας!
Προσωπικά το θέμα των στίχων με απασχολεί και προσπαθώ να το εξετάσω σε βάθος. Σύντομα θα έχω ολοκληρώσει την μετάφραση ή μάλλον απόδοση του Chaining The Katechon και αν υπάρξει ενδιαφέρον δημιουργούμε ένα νέο Thread και το κουβεντιάζουμε.
Δεν είναι όμως τόσο εύκολο να καταλάβουμε ίδια πράγματα ή να βρούμε ίδιο νόημα εδικά αν κάποιος ψάχνει να βρει φως και άλλος σκοτάδι ή ακόμα χειρότερα αν κάποιος ψάχνει έναν καλό λόγο για να ενδιαφερθεί για την μουσική αυτή.
Πέρα από το Deathspell-λικό θέμα που το θεωρώ πολύ μπροστά από τις άλλες μπάντες δεν είμαι σίγουρος ότι οι στίχοι μπορούν να δώσουν μέσα από την μεταφορικότητά τους και πολλά νοήματα.
Δεν ενδιαφέρομαι πλέον καθόλου για τα σύμβολα και τις αδελφότητες οπότε αν θέλετε να γίνει μια κουβέντα με βάση αυτά αλλά με κέντρο τον άνθρωπο να την κάνουμε.
Typhon δες pm
λαθος μπάντα ακους τοτε μαν οι χελ μιλιτσια ειναι μονο mid tempo αλητεια και σαπιλα φωνητικα και αρρωστια και γενικα παναγια μου βοηθα
2 κομματια που ειχα ακουσει απο το καινουριο παντως δεν εφθαναν με τπτ τα επιπεδα βιασμου του πρωτου ανοσιουργηματος τους. Αφου εχει leakαρει ομως οπως καταλαβα , θα το ακουσο ολο τρωγοντας τα νυχια μου
P.S Plund σημειωση το sinfull fleshpear εινα αφιερωμένο σε καθολικό παπα - επισκοπο ο οποιος περναγε καλα με αγορακια
Λοιιιιπον
Stargazer / Sacriphyx, προτιμηστε το 12’’ αν το πετυχετε για το καλτ της υποθεσης (vinyl only release). Αξιολογο split, περισσοτερο προτιμω την πλευρα των Stargazer τους οποιους το archives κατατασσει ως avant-garde black/death και σε γενικες γραμμες συμφωνω. Μπλεκουνε καμποσα γνωριμα στοιχεια (προσωπικα μου θυμισανε περισσοτερο τους Death). Μπορειτε να ακουσετε ενα δειγμα του Tryaal By Obsidian εδω
Τα βασικα μελη εχουνε περασει απο τους αξιοσεβαστους Αυστραλους Portal, οι οποιοι εχουν αρκετα ενδιαφεροντα παρακλαδια οπως το αποκατω της υποθεσης
Impetuous Ritual - Relentless Execution of Ceremonial Excrescence
Αυτο παλι θα το λεγα ψιλοδισκαρα διχως υπερβολες, death metal με τιγκα χαοτικο μαυρο feeling που κολλαει ευκολα να αναφερθει εδω μιας και μπορει ανετα να το ακουσει ο μεσος μπλακμεταλλερ.
Επενδυστε: www.myspace.com/impetuousritual
Απο εκει και μετα σε πιο πατροπαραδοτες αξιες χτες ξεθαψα ετουτο δω και γμ τα κερατα ειχα ξεχασει ποσο καλο ειναι. Το γουσταρει κι ο Σιφης, αμε. Μην πεις το αντιθετο, εισαι τεραστιο τρολλ του λογου σου αλλα παρολα αυτα σ αγαπαμε!
L’Acephale - Book of Lies σε περιπτωση που δε διαβαζεται
Το Impetious Ritual αγγίζει έστω και το 1/10 της σαπίλας των Portal? Αν ναι τότε πάει για τσεκάρισμα άμεσα.
Edit: Βάλτα στο ντεθοθρέντ ρε καρμοίρη αυτά? Καλά κάνει ο Deathster που γκρινιάζει που φεύγουν τα Posts από κει ξαμολημένα στα άλλα θρέντς:p
Πω, L’Acephale έψαχνα (και θέλω να τσεκάρω) λόγω συμμετοχής μέλους των Aldebaran.
Το ΕΡ που αναφέρεις βρίσκεται επίσης ως bonus (ως ένα κομμάτι όμως) στο Stahlhartes Gehause full-length.
Πολύ καλό το Impetuous Ritual.Τα άλλα 2 είναι στην αναμονή για τσεκάρισμα.
Thnx Angmar!
8)
Εχω να πω οτι ο Ανγκμαρ και γενικα οποιος ξαναφερνει στην συζητηση τους L’ Acephale κανει μεγαλο καλο σε αυτο το θρεντ
Εγώ έχω να πω ότι ο από πάνω χρήστης μου χρωστάει το συγκεκριμένο 7" Λ’ Ακεφαλ από το χειμώνα. Μάλλον θα το πούλησε!
Angmar :thumbdown:
Αμα ειναι να ποσταρουμε και κανα power metal ξερω γω.
Ο μεσος μπλακμεταλλερ ακουει μονο μπλακ.
Δεν εχω ασχοληθει με τις μπαντες που αναφερεις αλλα θυμαμαι απο το forum της Nuclear War Now!
παρα πολλα εγκωμιαστικα σχολια για το split Sacriphyx/StarGazer.
Σήμερα το άκουσα.Συμπαθητικό.Το έχει ακούσει κανείς?
Βασικά το πράμα έχει καταλήξει έτσι ώστε death metal παίζει να ακούνε κυρίως οι blackmetallers.