Καλα οι Blacmetallers του rocking δεν ακουνε Death Metal.
Μονος μου εχω μεινει ο κακομοιρος.
Fixed αλλά βαριέμα να επιχειρηματολογώ.
Κοιτα, ειδικα περι του Impetuous Ritual, ημουν σιγουρος πως αν το εβαζα στο ντεθοθρεντ θα πηγαινε ακλαφτο. Ακου το μια και θα καταλαβεις.
@Νταρθ: Ναι, αλλα ειναι πιο χυμαδιο. Ξερεις, τα φουσκωνω καμια φορα πανω στον ενθουσιασμο, αλλα δεν πιστευω πως υπαρχει περιπτωση να μη σου αρεσει.
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει Blackened Death μπάντες?Έχω ψαχτεί αρκέτα και γούσταρησα.
Λοιπόν…:roll:
Επειδή το το μόνο blackened που ξέρω, είναι ο ύμνος των Metallica, γίνε λίγο πιο σαφής.
Σαν ποιους?
Οταν ακουω αυτο τον ορο τα πρωτα πραγματα που μου ερχονται στο μυαλο ειναι το Moulded in Clay και το Pain Amplifier των Mythos.
2009-Nahar-La Fascination Du Pire
Το συγκεκριμένο άλμπουμ κάποιος το έχει ποστάρει αλλά όσο search και να έκανα δεν το ανακάλυψα. Μέσα στο 2009 είχα συζητήσει με τους bowel brothers οι οποίοι δεν έχαναν την ευκαιρία να μου το αναφέρουν στα καλά δισκάκια, αλλά οι ακροάσεις που του είχα δώσει ήταν λίγες.
Σήμερα μπήκα στην διαδικασία να το ακούσω δυο φορές στο καπάκι (και παίζει και μια τρίτη όσο γράφω γι’ αυτό)
Αρχικά μιλάμε για μια μπάντα με ένα demo και ένα ep η οποία κυκλοφορεί το εν λόγο ντεμπούτο από την Avantgarde. Έψαξα για περαιτέρω στοιχεία αλλά δεν αναφέρει η εταιρεία στην σελίδα της κάτι, πράγμα το οποίο μπορεί να μην σημαίνει τίποτε αλλά μου φάνηκε περίεργο.
Γενικά η Avantgarde έχει πάρει καλές μπάντες αλλά κάνει επιλογές εκ του ασφαλούς και νομίζω ότι προσπαθεί να ποτίσει και τα μυαλά τους με μια Avantgarde αισθητική την οποία δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος την αποκτά?. αυτό ή το έχεις ή όχι.
Μουσικά έχουμε να κάνουμε με Γαλλία αλλά σε ένα επίπεδο, μιας και μοιάζει αρκετά σε λογική με το φετινό Hell Militia.
Φανταστείτε mid tempo με καλά χωσίματα και μια τυπική σκοτεινή ατμόσφαιρα έχει και μυστήρια samples “εργοστασιακών” ήχων. Το μεγαλύτερο όπλο τους όμως είναι τα καθαριστικά riff όχι τόσο σε έμπνευση όσο σε τρικ-τερτίπια τα οποία ομολογώ ότι με έκαναν να γράψω γι? αυτούς. Ενδιαφέροντα και τα φωνητικά σε ότι και αν κάνουν.
Νομίζω ότι οι (277 listeners) που λέει το last fm είναι πολύ λίγοι?
Bad bad word φιλτατε Plunderer :lol:
The Legion παράδειγμα.
Αν σου άρεσε το The Legion-A Bliss to Suffer, προσωπικά δεν μου άρεσει καθολου τότε άκου το νέο Witchery-Witchkrieg, το οποίο και πάλι δεν μου άρεσε. Με βάση μόνο λογικά κριτήρια θα γουστάρεις.
γιατι σε ποιον αρέσουν πραγματικά οι The Legion ? :-k
Revocation = Δισκάρα! (για μένα έστω)
A Bliss to Suffer ούτε εμένα μ’ αρεσε.
To Witchkrieg leakαρε ?
Δν ξερω ρε μαν … κανενα τους δεν μαρεσε … καθολου ομως
Να τι ακουσα κ μου κανε εντυπωση τελευταια
Angst Skvadron - Flukt
κατι νορβηγοι δηλαδης , που μαλλον πιο γνωστοι ειναι γιατι ο πολυπαικτης αυτης της μπαντας αναλώνεται σε μετριοτητες του τυπου Urgehal που γιναν της μοδας οταν το drone αρχισε να ακουει μπλακ απο την αλλη μερια του ατλαντικου . Παιζει ομως και Beastcraft και στους γενικα μετριους (αλλα με κατι λιγα καλα) Vulture Lord οποτε τον συγχωράμε. Εδω περα παιζει alien black metal οπως το λεει και τα χοροριστικα eerie πληκτρακια του με κανουν να τον πιστευω … Έχει και ριφς όμορφα και ψυχεδελιστικα εδω και κει … γενικα… ριχτε μια αυτια
Ελα μωρε, καλουληδες ειναι οι Vulture Lord. Λιγο απαραδεκτοι σε θεματα αισθητικης
αλλα καλουληδες.
Το αποπανω παντως με ψηνει λογω εξωφυλλου. Θα ακουσω και θα σε πω.
σχεδόν doublepostάρω αλλα μιας και αναφέρθηκαν σε άλλο τόπι
να μια ωραία δισκάρα που σπό όσο θυμάμαι δεν έχει αναφερθεί
Burial Hordes - War revenge and total annihilation
γενικά ότι λέει ο τίτλος … ψηλό δημόσιο μπλακ που θα αρέσει και σε αυτούς που ακούνε κάτι μάρντουκ … όχι οτι μοιάζει, απλά το λέω σαν πρόβλεψη. Γενικά της πουτάνας και με ωραίες αλητείες στα ριφς. Πορώνει τίγκα με το χιμαδιό του και δημιουργεί διάθεση για γήπεδο και πουτάνα όλα … δεν μπορεί να ναι κακό έτσι ? ε ΔΕΝ ειναι … αρά ακούστε
angmar δεν ειναι κακοί ρε … κακοι ειναι οι urgehal … ενώ αντιστρόφως θεοί είναι οι Beastcraft … τρέχα γύρευε με τον τύπο δηλαδή
Γαμώ τα post ! :lol:
ΜπιΜπιΜπι και Άνγκμαρ, να ακούσετε και το τελευταίο Ανγκστ Σκβάντρον που γαμάει!
Πολυ καλοι οι Burial Hordes. :thumbup:
Σε αλλα νεα σημερα εφτασε και το νεο των Bohemian Grove με τον λιτο τιτλο ΕΡ.
Artwork παλι ο Justin Bartlett,παραγωγη Αλεξης απο Revolting Breed,εννοειται free download link
και κλασικα 5 ευρω η τιμη.
http://www.mediafire.com/?4xmtzlzkgmm
Τσεκαρετε και γουσταρετε.Νομιζω οτι ειναι καλυτερο απο το (πολυ καλο) ντεμπουτο.
απαιχτοι οι revolting breed:wink:
Ω θεοι !!! ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ Bohemian αλητειαααα…
Γρακχο το χα ακουσει πεταχτα παλιοτερα κ δεν με ειχε αρεσει οπως το πρωτο , θα ριξω δευτερη ευκαιρια αμεσα