Black Metal Albums

Το εχεις βρει σε καλη ποιοτητα μηπως?

Για την ίδια μπάντα μιλάμε? :stuck_out_tongue:
Ήχος τζιτζίκι και άγιος ο θεός.

εντιτ μιας και το τσέκαρα από περιέργεια. vbr είναι και κυμαίνεται από 174 έως 206, οπότε μια χαρά.

το οτι εχουν παιξει πανω απο 0 post για satanic βαρμαστερ ειναι ενα καλο δειγμα του γιατι δεν παει μπροστα αυτο το τοπι… κατι ειπωθηκε μερικα ποστ πιο πριν για ΒΟΝ αλλα το περασαμε στο ντουκου ε , με μιση ακροαση στο πρωτο κομματι ηθελα να ξεκολλησω τα ηχεια, στο δευτερο ηρθε στα ισα του ομως το σιντι και χαμογελασα … νομιστερι για πε ρε …

Sorry κιόλας, αλλά -με μία μόνο ακρόαση βέβαια- το ΒΟΝ μου φάνηκε εξαιρετικά αδιάφορο ως άκουσμα. Όχι κακό αλλά αδιάφορο. Εσάς τι ακριβώς σας ενθουσίασε?

η ειδηση οτι βγαλανε ( ο γκοατ ) νεο δισκο. Εγω τα 3 πρωτα κομματια ειχα ακουσει και τωρα ακουω τα υπολοιπα . γνωμη θα πω μετα . Παρατηρω απλα ποσο στο ντουκου περασε και το αντιπαραθετω με το οτι ασχοληθηκαν πανω απο 0 ατομα με το νεο ΣΣατανικ.

Το γεγονός ότι ίσως να μην ενδιαφέρει και πολλούς/κανέναν ο δίσκος του Γκόατ δεν παίζει?

Θυμησε μου γιατι ακομα σε αφηνουν και γραφεις στο μπλακ μεταλ τοπι εσενα ?:roll:

Γιατί δεν εντυπωσιάζομαι από μαλακίες του στυλ “ΓΟΥΑΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΔΙΣΚΟ Ο ΓΚΟΑΤ”. Στα παπαρια μας, αμα δεν ακούγεται γιατί ν ασχοληθώ?

Ε λολ ενταξει ειπαμε. Υπαρχουν υπερβολικα πολλοι λογοι για να ασχοληθει κανεις με αυτο τον δισκο.

Το θεμα δεν ειναι μονο οτι εβγαλε ο ΛΟΛ ΓΚΟΑΤ δισκο, αλλα τον εβγαλε απ την εταιρια του Γιοσουκε, ο οποιος ειναι απ τους κυριους υπευθυνους για την ολη μοδα του limited trend. Δεν ξεκινησε ετσι, αλλα μαμηθηκε στη πορεια το θεμα. Κι ενταξει μιλαμε για ανθρωπο που υποτιθεται οτι ειναι ο ορισμος του Τρου και πηγε και κυκλοφορησε αυτο το πραγμα. Που αντι να ριξει ενα σφολι λογω του γελοιοδεστατου reunion που παιχτηκε… ε…

Το album παντως ειναι καλο. Δεν τρελαθηκα, αλλα ειναι καλο. Εξαρταται τι περιμενεις δλδ, εγω που περιμενα ενα μεγαλο τιποτα, αποδειχθηκε ευχαριστη εκπληξη. Το ποσο θα ανεβει / πεσει θα εξαρτηθει τις επομενες μερες.

Edit: Πειτε για το Profanatica βασικα.

εχεις συνειδητοποιησει οτι εισαι αυτος που ποσταρε για το ποιημα των ΣΣατανικ ετσι ? :lol::lol::lol:

Ανγκμαρ ο δισκος σε μια πρωτη αυτια μονο με VON δεν εχει σχεση …αν η ακουρδισια δεν προκαλει παραληση στον εγκεφαλο δεν εχεις δικαιωμα να λες οτι εισαι οι VON . απο κει και περα ο Γιοσουκε κανενα τρεντ δεν ξεκινησε , τα λιμιτιντ ειναι συνδεδεμενα αμεσα με την μαλακια του ελιτισμου με την οποια ειναι συνυφασμενο το μπλακ μεταλ . οποιος το παιρνει στα σοβαρα καλα να παθει . Το τι εγινε με το ξεκατινιασμα των VON δε με πολυνοιαζει αν και με εκνευριζε μεχρι να βγει ο δισκος . προτιμω μουσικη παρα κουτσομπολια :wink:

Νιχιλιστ αμα δεν μαθεις απεξω εστω τιτλους του Satanic Blood ( google it) μην ξαναπεις τπτ για ΒΟΝ γιατι θα σε χτυπησω με τσεκουρι στα αυτια μα το θεο ε .

Άσε μας ρε τυπάκο, εσένα περιμέναμε να μας μάθεις τους ΒΟΝ. :lol:

προφανως οχι … στους εμαθε ο Αττιλα δε χαν . :roll::lol:

O ποιος? Whatever βαρετή συζήτηση χωρίς νόημα. Νύχτες.

Πραγματικα βαριεμαι ελεεινα να κατσω να εξηγησω γιατι θεωρω για το π-εος μια τετοια επιστροφη (οποτε βρεθουμε συζηταμε ο,τι θες), αλλα γενικα θεωρω υψιστο καραγκιοζολικι την ολη von music group φαση για τους λογους που ανεφερα και στο τοπικ των mayhem. Ο γιοσουκε φυσικα και δεν εκανε κατι, εκδοσεις εβγαζε, τη δουλεια του εκανε, απλα με την δικη του εταιρια παιχτηκε η αρχη για να φουσκωσει το πραγμα. Το βον γκοατ παντως ειναι καλο δισκακι, θελω να τ ακουσω 5-6 φορες ακομα για να μαι πιο σταθερος και σε αλλα & τελευταια νεα της βραδιας πρεπει να σας πω οτι το Watain τελικα ειναι καλος δισκος, πραγματικα κακος black metal δισκος, αλλα καλος για heavy metal επειδη αυτο ειναι στην ουσια.

Αφού γενικά τα λες τόσο καλά, γιατί μου χαλάς με κάτι λάηφλάβερς (πω σαν πίτσα-χατ μου φάνηκε :lol: )?

To Watain είναι σκέτο κακός δίσκος, με την εξαίρεση 2 κομματιών και άλλων 2-3 διάσπαρτων σημείων.

Ρε αγορια γιατι ντε και Sony να αρεσουν καποιες μπαντες?Von πχ δεν προκειται να ασχοληθω γιατι ποτε δεν μ’αρεσαν οποτε δε νομιζω να αλλαξε κατι τωρα…Δεν μπορω να γραφω στο θρεντ δλδ γι αυτο το λογο?

Το SW οντως ακουγεται καλο.Μου μπαινει η υποψια οτι ισως ειναι το καλυτερο του αλμπουμ μετα το Carelian…Θα δειξει μετα απο μερικες ακροασεις ακομη.

Μιας και μου δίνετε την ευκαιρία να πω κάτι που ήθελα από καιρό. Μ’ αρέσει πολύ το Black Metal Thread και όλοι το ξέρετε αυτό. Ο λόγος που μου αρέσει είναι η συνολικότητά που μπορεί και έχει, ακόμα και αν μιλάμε για άλμπουμ του 3/10.

Σε αυτό το επίπεδο δεν είχα και ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα με post χωρίς άποψη του στίλ “το νέο άλμπουμ των τάδε γαμάει” και τέλος. Παράλληλα δεν έχω και πρόβλημα και με τα γούστα του καθενός, αυτό εκφράζεται και στην σχέση που έχω με τον Prosatanic, διαφορετικά κάποιος από τους δυο μας θα έπρεπε να είχε μαχαιρώσει τον άλλον.:lightsabre:

Έχω όμως ένα παράπονο και αυτό παίρνει μπάλα όλους όσους γράφουν εδώ, σχετίζεται με την προσοχή που δεν δείχνουμε γραπτά σε σημαντικές κυκλοφορίες (για να καταλάβει και κάποιος τι λέω, μέσα στο 2010 σημαντική είναι η επιστροφή των Accept και με καλό άλμπουμ, θυμηθείτε ότι το προηγούμενό τους ήταν το 1996, η σημαντικότητα έχει να κάνει με την έως σήμερα προσφορά μια μπάντας)

Τέτοια λοιπόν σημαντικά και άξια προσοχής είναι το νέο Profanatica Disgusting Blasphemies Against God αλλά και το ντεμπούτο των Von Goat Septic Illumination, για τα οποία βέβαια δεν έγραψε κάνεις ριβιου και δεν συζητήθηκαν ως σήμερα, το μόνο που έγινε είναι μια αναφορά ότι υπάρχουν.

Το να ασχοληθεί κανείς με μια σοβαρή κυκλοφορία σαν αυτές δεν είναι αναγκαστικό βέβαια, είπαμε υπάρχει και το γούστο.
Απλά για εμένα προσωπικά είναι άξιο απορίας να μην υπάρχει η περιέργεια της ακρόασης των άλμπουμ αυτών, όταν οι δημιουργοί τους είναι οι άνθρωποι που δημιούργησαν το black metal.
Η αντίφαση που υπάρχει συνοψίζεται στην “ημικουλτουρέ” πλέον ερώτηση «νιώθεις»?

Το ζήτημα της συναισθηματικής αντίληψης και τελικά κατανόησης του τι ακούμε έχει αξία γιατί καθορίζει αν υπάρχει και γνησιότητα στην έκφρασή μας ή αυτή είναι αποτέλεσμα άλλων καταστάσεων. Αυτό επειδή μπορεί να μπερδέψει κάποιον θα μπορούσαμε να το πούμε αποφθεγματικά με την φράση:
“Δεν λέω ψέματα στον εαυτό μου, ψάχνω να βρω πόσο μαλάκας είμαι και να μου το αποκαλύψω”

Το οποίο σημαίνει ότι όταν κάποιος μου λέει το όνομα των Bak De Syv Fjell δεν τρέχω στο μεταλ αρκάιβς να μάθω τα πάντα για να γυρίσω και να πω με περισπούδαστο ύφος ότι ναι βέβαια το 1997 πρωτοάκουσα το εκπληκτικό τους ep και μου άρεσε, όταν το 1997 στην Ελλάδα άκουγαν black metal 37 άτομα των οποίων ξέρουμε διευθύνσεις, τηλέφωνα και το όνομα της τότε γκόμενάς τους

Νιώθω σημαίνει καταλαβαίνω τι θέλει να μου πει ο άλλος και αν αυτό είναι δύσκολο να γίνει συναισθηματικά ας γίνει τουλάχιστον εγκεφαλικά.

Επαναλαμβάνω ότι σέβομαι το γούστο αλλά δεν μπορώ να σεβαστώ σε καμιά μα καμία περίπτωση κανέναν που θέλει να πιστεύει ότι ασχολείται σοβαρά με αυτό που λέμε Black Metal αν ο σκοπός του είναι να μαζεύει cult και σπάνια lp, να καταναλώνει άλμπουμ ακούγοντας τα μόνο μια φορά και πάει εκατό ταξίδια στο εξωτερικό για να δει εκατό γαματα live και ξενερώνει όταν βλέπει άλλους Έλληνες επειδή του τρώνε το cult-ιλίκι της μοναδικότητας…εάν όλο αυτό είναι σοβαρό…ΕΓΩ δεν θέλω να είμαι μέρος του

Τέλος για το θέμα των Satanic Warmaster δεν θέλω να εκφραστώ και πολύ, το εξώφυλλο (με λένε Κώστα είμαι οκτώ χρονών) σε συνδυασμό με το μέτριο περιεχόμενο του, μου λένε πολλά για μια μπάντα που γούσταρα ατελείωτα με το κολασμένο ep του 2007 Revelation.

Σε αλλα συμφωνω,σε αλλα οχι…Θα στα πω απο msn.Επισης οταν ξαναβρεθουμε θα προσεχω τα νωτα μου καλου κακου :stuck_out_tongue:

Θα φέρω το κουζινομάχαιρο του Varg (το αγόρασα απο το ebay 9.000 ευρω) στους Inquisition και θα περιμένω την κατάλληλη στιγμή να σε βρω μπόσικο…

:lol2:

Όσον αφορά αυτό το σημείο του ποστ κυρίως:
Καταλαβαίνω τι εννοείς, απλά εγώ θα πάρω ως παράδειγμα τον εαυτό μου:
Θυμάμαι που παλιότερα είχαμε κάνει μια συζήτηση όπου σου είχα ζητήσει κάποιες προτάσεις, επειδή με το Black Metal ελάχιστη σχέση είχα τότε.
Πέρα απ’ αυτό, το θέμα είναι πως εσύ, για παράδειγμα, και ο Prosatanic, έχετε κατασταλάξει πλέον στο Black Metal (διόρθωσέ με αν έχω καταλάβει λάθος), και ασχολείστε καθημερινά, ψάχνετε νέες κυκλοφορίες και λοιπά.
Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό, επειδή καλώς ή κακώς στην ηλικία που είμαι δεν έχω καταλήξει ακόμα και ψάχνομαι σε πολλά και διάφορα είδη.
Και εφόσον συμφωνώ 100% σε αυτό που έχεις πει κατά καιρούς, ότι δηλαδή για να κατανοήσει κάποιος μια μπάντα πρέπει να πίασει όλες τις κυκλοφορίες τους από Demo μέχρι Full Length, κάνω κι εγώ αυτό το πράγμα,σιγά σιγά, απλά ξεκινάω από κάποιες συγκεκριμένες και μετά ανοίγομαι σιγά σιγά.
Τώρα αν αυτές είναι οι “σωστές” μπάντες για να ξεκινήσω είναι άλλη κουβέντα, απλά προσπάθησα να απαντήσω προσωπικά για το γεγονός που παρατήρησες.