Black Metal Albums

Με πρόλαβες, θα το τσεκάρω σύντομα.
Τα 3 κομμάτια που είχε ανεβάσει στο myspace του μου είχαν φανεί καλά, αλλά ως εκεί.

Δεν το ακουσα περα απο 2-3 κομματια (καλα μου φανηκαν) γιατι δεν ειναι καλη ποιοητα

άσχετο, ίσως και ασήμαντο. Αλλά μου φάνηκε cool. Mια φίλη μου πήγε το καλοκαίρι νορβηγία και είδε από κοντά τις εκκλησίες που έκαψε ο varg.

Επίσης οι δίσκοι του sold out στη Νορβηγία

Και υποτιθεται το μπλακ πουλαει περισσοτερο εκτος Νορβηγιας…περιεργο μου φαινεται παντως,εκτος αν εννοεις κανα λευκο βινυλιο του Belus που ειναι παντου :stuck_out_tongue:

Δεν έψαχνε βυνίλιo, άρα cd. Φαντάζομαι κανά belus ξέρω γω (αν έχει βγει σε cd), κάτι τέτοιο

Ακομη πιο δυσκολο τοτε,πιο πιθανο το κοβω να μην ειχαν φερει καν…Αnyway,κουβεντα να γινεται :stuck_out_tongue:

Ενώ κανονικά τα κομμάτια του έχουν τρομερή ποιότητα ήχου θες να πεις? :lol:

μπορει να προτεινει καποιος κανα δυο καλους Depressive Black Metal δισκους περα απο Shining και Xasthur?

κυριως ατμοσφαιρα ειναι αυτο που ψαχνω.

Austere “To Lay Like Old Ashes”

Post-ίζει κάμποσο αλλά νομίζω θα βρεις την ατμόσφαιρα που θες. :wink:

Προσυπογράφω κι εγώ για το Austere.

Make a change … kill yourself
το 1 και το 2 …

[FONT=“Comic Sans MS”][SIZE=“4”]2006-Lifelover-Pulver[/SIZE][/FONT]

Depressive : Μουσικό υποιδίωμα κατασκευασμένο για 19 χρόνους “αθάνατους” που θέλουν να δώσουν τέλος στην ζωή τους επειδή δεν έχουν κανένα πρόβλημα… λίγα χρόνια αργότερα θα αποκτήσουν πολλά προβλήματα και τότε θα θελήσουν να ζήσουν με κάθε τρόπο…τι παράλογη που είναι η ζωή…

Το πρώτο άλμπουμ των Σουηδών δεν είναι black metal αλλά εμπεριέχει μια black metal οπτική ή πλευρά. Ο τραγουδιστής () ή αλλιώς Kim Carlsson είναι καμένος από χέρι, μπορεί βέβαια στην προσωπική του ζωή να έχει τραβήξει ζόρια που λέει ο Νομιστεράκης αλλά νταξ κι άλλοι τραβάνε ζόρια.

Pulver σημαίνει σκόνη στα Σουηδικά και μέσα σε αυτή θα παρακολουθήσετε το τραγούδι κάποιων μελωδικών πεσιμιστών με ροκίζουσα οπτική και metal riff (έχει και καναδυό bm) τα οποία ξεσκίζονται από τα γοερά φωνητικά (κακιασμένη πουστάρα ή αγόρι στην εφηβεία που γέμισε σπυριά) έτσι καθετί θετικά διακείμενο τραντάζεται και μια αλλόκοτη ατμόσφαιρα δομείται. Ο αυτοσαρκασμός τους μαζί με το ιδιότροπο σκοτεινό τους χιούμορ (λέγε με παιδικό τραγούδι που κλίνει το Nackskott ή ακορντεον+ μπλιμπλίκι παιδικού κουτιού στο τέλος του Mitt Öppna Öga) δομούν ένα πέρα για πέρα cult σύνολο.

Για το παραπάνω εξώφυλλο & οπισθόφυλλο ότι και να πούμε θα είναι λίγο…

Ακούστε τους σε μια μακρά βόλτα στους δρόμους της Αθήνας.

Αστικό Black Metal

*The first 500 copies of this CD on GoatowaRex came with an unique artwork [where the girl is lying in the grass on the cover]

Τσεκαρε και Thy Light αφου ριχνεις το βαρος στην ατμοσφαιρα

Ανέκδοτο είναι οι Lifelover αλλά, τέλος πάντων, ας μην ανοίξω flame.

Διαφωνω αλλα απο Lifelover θα διαλεγα το Κonkurs

δεν περιμενα κατι καλυτερο απο σενα :lol:

μπανταρα ειναι και συμφωνω για κονκρους :stuck_out_tongue:

plunender εδωσες την καλυτερη ερμηνεια. αστικο Black Metal 1000%

Το νέο Satanic Warmaster είναι σκέτο ποίημα.

το μονο που δε γαμαει απο λαηφλοβερ ειναι το ντεμακι, ολα τ’ αλλα ανοιγουν διαπλατα τον πωπο σου και τον κανουν μπασκετα, κρισπι.

Πάντα το λεγα ότι μουσική τους είναι γκέη!