Black Metal Albums

Με 2 ακροασεις εχω πανω κατω τις ιδιες εντυπωσεις.

Εμένα μ αρεσε αλλά έχω μια γενική αδυναμία στους Drudkh και δυσκολεύομαι να πω κακό λόγο για δίσκο τους.

Και εγω τους εχω αδυναμια αλλα τα δυο τελευταια αλμπουμ ειναι λιγο νεροβραστα.
Δεν εχουν αυτο το γαμιστερο feeling που ειχαν τα παλιοτερα τους.

^^^^

Βασικά ναι, αυτά.

Teitanblood ?Seven Chalices? 2xLP

The original pressing has been difficult (read: expensive) to track down, so folks who were too scared to order the first time better jump on this most recent pressing ? which is likely to vanish back into the Ebay ether in very short order. Timo Ketola?s artwork on this release is as amazingly evil as the music itself, highly recommended if you can stand the stench. Only a handful of these in each of the usual distros ? phantomcityrecords.com or crushuntilmadnessdistro.com. This will disappear.

Το εχουν φερει και στα εγχωρια. Ευτυχως τσιμπησα την πρωτη εκδοση οταν κυκλοφορησε, η οποια χτυπαει κατι 70ευρα για πλακα πλεον.

Αυτο που μου εχει κανει εκπληξη ομως ειναι πως δεν πρεπει να το χει κοψει η Noevdia - εκτος κι αν κανω λαθος. Δεν το χω πολυψαξει δλδ.

στην lp version πισω εχει το σηματακι της No.Ev.Dia. και στο πλαι εχει αριθμο καταλογου NED 022 … αρα νορμα ειναι :wink:

Τεσπα γενικα teitanblood χτυπατε οπου βρητε με κλειστα ματια ακομα και σε χαρτοπετσετα να ειναι γραμμενο.:smiley:

Ακόμα και σε εξώφυλλο Darkthrone!

αν υπονοεις τραγικη ομοιοτητα or something , για αλλη μια φορα με αφηνεις με ανοιχτο το στομα. 8O

Τσέκαρε προσεκτικά το εξώφυλλο του Circle The Wagons. :wink:

Αυτους τους στηριζω περισσοτερο να πω την αληθεια http://www.youtube.com/watch?v=U_vZi3zK0l8. Κι ο Nocturno μεταξυ μας. Με τους Teitanblood ειναι πιο πολυ ο αλλος ο λιγνος. :stuck_out_tongue:

Double post γιατι ετσι.

Τις τελευταιες μερες εχω φαει ενα μικρο κολλημα με το Inheritance of Evilness των Φιλανδων Hail. Πιασαρικες κιθαρες, ‘‘crispy’’ sound (δεν υπαρχει αρμοζουσα λεξη στα ελληνικα γι’ αυτο), μεγαλα κομματια σε διαρκεια που ομως δεν κουραζουν (το αντιθετο θα λεγα) και γενικα οι τυποι εχουν ενα πολυ ωραιο υφος που πατα σε black και doom με αψογα φωνητικα να δενουν το ολο πακετο. Εχει και διασκευη στους Varathron, αμε.

αααα χαχαχα ναι το χα ξεχασει παντελως …:lol:

Καλο πραμα εκ Σουηδιας ονοματι Sorgeldom…Για οσους ασχοληθουν,ισως να φερουν (στο Innerlig Förmörkelse ισως παλιοτερους) Shining στο μυαλο. (Εγω παντως ειμαι στην φαση που προσπαθω να ξεκαθαρισω αν μ’αρεσουν περισσοτερο γιατι το ιδιο ειναι σιγουρο,αν και νωρις ακομη καθ’οτι κυκλοφορησαν μολις το 2ο full).

http://www.myspace.com/sorgeldom

Εντιτ Οπως μου υπογραμμισε ο φιλτατος Plunderer,στο καινουριο τους κανει guest vocals ο AE (Armagedda, Leviathan (Swe), Lönndom, Volkermord (Swe)) καθως δεν το’χα προσεξει.Τυχαιο?Δε νομιζω! :stuck_out_tongue:

Profanatica - Disgusting Blasphemies Against God

κατεβαινει…

Back from the dead. 8)

Von Goat-Septic Illumination

Μέσα στην δίνη του πολέμου με το πολύ καλό (μια φορά πρόλαβα να το ακούσω) Profanatica σκάει και νέο VON κάτω απο το όνομα VON GOAT με τίτλο Septic Illumination και μαντέψτε!

Στα τύμπανα θα είναι ο Wrest…

(παράλληλα έπαιξε και μπάσο για το νέο album των Krieg που σκάει σε κανα μήνα)

The Isolationist

μηπως σχεδιασε και το εξωφυλλο για Κριγκ ? γιατι φαινεται αριστουργηματαρα

ακουστε το Von Goat επειγοντως!

Καινουριο Satanic Warmaster στους Ρωσους (με το παιδικο εξωφυλλο :p)