ρε, πραγματικα εισαι λαθος. 30 χρονια τωρα οι mercyful fate εχουν περασει ετσι, επειδη αυτη τη φιλοσοφια ειχαν οι μπαντες του πρωτου κυματος. ρωτα και τους βενομ να δεις τι θα σου πουν. τωρα αν εσυ διαφωνεις, ε πασο, βαργιεμαι να το συνεχισω
ακομα και γω βαριεμαι
που καταντησαμε ε ?:lol:
Σε αλλα νεα :
Trelldom ή γιατι με 2 ριφς μπορουμε να κανουμε καλυτερη μουσική από εσάς.
Νορβηγικό εσάνς στα διαολεμένα καλά του … σορρυ τυροβλαχίλα νορβηγική πιο σωστά. Και με ένα αγόρι στα φωνητικά το οποίο στο μέλλον θα αποδειχθεί πολύ καλόγουστο για να φοράει πρόκες . Το χω ξανα πει αλλά το sonar dreyri είναι σεμιναριακά τέλειο.
Άσχετο, αλλάς μέσα στο καλοκαίρι αγάπησα αυτό:
Περσινά ξινά σταφύλια, θα μου πεις, αλλά ‘‘αργώ’’ να ακούω πράγματα μιας και τις περισσότερες φορές μου απαιτεί κάμποσο χρόνο μέχρι να το αφοιμοιώσω. Οι Lurker of Chalice, λοιπόν, αναδείχθηκαν σε μεγάλη μπάντα μέσα μου, και λόγω του C.D., και λόγω των 2 demo που μου άρεσαν κι αυτά πολύ, ιδίως το δεύτερο πάρα πολύ. Όταν βρούμε χρόνο θα περάσουμε και στους Leviathan. Αλλά ως τότε ακόμα λιώνω το ‘‘Lurker of Chalice’’ και μένω μαλάκας από το ταλέντο αυτού του ανθρώπου να συνθέτει κάτι που μου ακούγεται black χωρίς τα ‘‘βασικά’’/κλασικά/κλισέ/you know what I mean συστατικά του black.
Αν και ο Wrest με Leviathan κάνει σεμινάριο και στους blackmetallers του “know How” (λέγε με καλή κόπια Darkthrone) εντούτις σε εσένα αρχικά θα αρέσει αρκετά το “A Silhouette in Splinters” του 2005 (αν και βέβαια μιλάμε για μουσική που έγραψε απο το 2000-2002) είναι ένα μια διαφορετική προσπάθεια κάτω απο το όνομα των Leviatahan σχετικά με όλες τις άλλες δουλειές τους αλλά θα το απολαύσεις εύκολα μιας και οι ομοιότητες του με τους Lurker of Chalice είναι πολλές.
Μιλάμε πρώτα για Ambient και μετά για Black Metal εδω έτσι.
Θα τσεκαριστεί κι αυτό.
Καλά κάνετε και τα ποστάρετε αυτά για να μου υπενθυμίζουν ότι κάποια στιγμή πρέπει κι εγώ να κάτσω να ακούσω Leviathan/Lurker.
Εν τω μεταξυ το Lurker το εχω ψιλολιωσει ενω δεν μπορω να πω οτι
εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με Leviathan.Εχει και 200 κυκλοφοριες ο πουστης.
Σημαντικοτα νεα. 9 Νοεμβρη νεο Deathspell Omega.Εντυπωση μου κανει που
πηγανε στην SoM παντως.
Season of Mist is proud to welcome kult French black metallers DEATHSPELL OMEGA to the North American roster! On next November 9, the mysterious, meta-physical, black metal omega lords will unleash their fifth album, “Paracletus”.
Initially emitting raw, traditional black metal, this enigmatic entity experimented and evolved into a more technical, eviscerating evil. Outside of the music, very little is known about its member’s beliefs and ideology. What is certain however is the return of the most revered kult band in the world!
More details on the album soon …
http://www.season-of-mist.com/news/detail/deathspell-omega-2010-09-02
[SIZE=“4”][FONT=“Arial Black”]ΣΟΚ[/FONT][/SIZE]
Για την μεταγραφή…[-X
Δηλαδή πως να το κάνουμε δηλαδή…θέλετε να αποδεχθώ ότι το μυστήριο και το μεταφυσικό concept θα το εγκαταλέιψουν για μερικά ευρώ? [-X
Δηλαδή θα κάνουν και live με μίνι τελετή?[-X
Μέχρι ν’ ακούσω τι μου λέει ο Παράκλητος θα κράζω, αν μου τα πει καλά θα βγώ και θα πω πόσο μαλάκας είμαι…
Αν ακούσω όμως κανα τρίγκι τρίγκι θα τους κάνω ριβιού στα Γαλλικά μόνο με Γαλλικά…
ΓΚΑΓΚΑ ΜΠΟΥΜΠΙ Hasjarl ?
Στα σοβαρά τώρα ποιός ήταν άραγε ο Παράκλητος?
“Βασιλεύ Ουράνιε,Παράκλητε, το Πνεύμα της Αληθείας, Ο πανταχού Παρών και τα πάντα Πληρών, Ο θησαυρός των Αγαθών και Ζωής Χορηγός, ελθέ και σκήνωσον εν ημίν και καθάρισον ημάς από πάσης κηλίδος και Σώσον Αγαθέ τας ψυχάς ημών.”
Μαλλον πηραμε τις απαντησεις μας για παρα πολλα πραγματα!
Απο μια μπαντα με την (λολ) ιδεολογια των DSO μου φαινεται πραγματικο ανεκδοτο το αποπανω. Μυριστηκαν μαρουλι φαινεται.
Οι μονοι αληθινοι αυτη τη στιγμη ειτε ειναι στο χωμα, ειτε βλεπουν champions league, πλην ελαχιστων εξαιρεσεων. Αυτο ειναι το black metal του σημερα.
Edit: Ωραιο αβαταρ Πλάντι.
Edit2: Για το προηγουμενο ελεγα. ;/
Καινουριο βιντεο Immortal.Μ’αρεσε γιατι ειναι κλασσικο Immortal,τι αλλο δλδ?! :roll:
0:46, εχει γινει ηδη τζιφ.
Χαχαχα
Ετσι!Κλασσικο περπατημα Abbath-καβουρι :lol:
Λέτε δηλαδή ότι οι Deathspell έγραφαν όσα χρόνια έγραφαν τον δίσκο με την προοπτική να υπογράψουν στην SoM? Μου μοιάζει μάλλον απίθανο αλλά θα δείξει.
Κατά τ’ άλλα, ρε συ Άνγκμαρ σταμάτα το λίγο αυτό με του “αληθινούς”, “τίμιους”, “με αγνότητα ψυχής” μουσικούς. Στο blackmetal δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ από αυτά. Αν οι Deathspell όντως θέλουν να μεταδώσουν κάποιο μήνυμα και δεν μας κάνουν πλάκα τόσα χρόνια που προσπαθούμε να καταλάβουμε πού σκατά αποσκοπούν αυτά που λένε, τότε καλά κάναν και υπόγραψαν για διανομή στη βόρεια αμερική με τη ΣοΜ.
Τόσο απλά.
Αν ο δίσκος είναι μαλακία, θα κράξουμε ανεξαρτήτως εταιρείας.
Ε βασικα μαλλον δεν ξερεις πως δουλευει η Noevdia για να λες αυτα τα πραγματα. Υπογραφει συγκροτηματα συγκεκριμενης ‘‘ιδεολογιας’’, χωρια που ειναι η μονη δισκογραφικη που δεν κανει κανενα promotion. Ουτε flyers, ουτε newsletters, ουτε ιδιατερα updates περαν απο μικρες αναφορες του τυπου
Vinyl reprints of Katharsis’ timeless classics “Kruzifixxion” and “WorldWithoutEnd” are available now, as identical as possible to the first press.
Και παλι ομως ολα φευγουν, δεν εχουν αναγκη.
Επισης στην Αμερικη ειχανε πολυ καλη διανομη, αυτο ηταν παντελως αχρειαστο. Και δεν καταλαβα για διανομη απ οτι διαβασα, αλλα οτι θα κοψουν το αμερικανικο press του δισκου. Ολα αυτα ξερεις οτι ειναι λιγο αντιθετα στις π*πες που προβαλλουν τοσα χρονια ε.
Edit: Βασικα θελω να ναι λιγο τιμιοι απεναντι στη τεχνη τους. Δεν ειναι ολα μουσικη, σορρυ. Πλεον βγαινουνε πολλοι καλοι δισκοι, αλλα λιγοι που θα τους παρεις και θα τους λιωσεις απο την αρχη μεχρι το τελος. Εχεις αναρωτηθει γιατι συμβαινει αυτο; Και δεν ειναι οτι μεγαλωσαμε, εξακολουθω να ανακαλυπτω παλια albums που σπανε τα πατωματα δηλαδη.
Μια χαρά προμόσιον κάνει και η νοέβδια με τον τρόπο της, σε βαθμό που λέμε “ω, έβγαλε νέο η νοέβδια, λογικά ΘΑ ΓΑΜΕΙ!”.
Δεν με ενδιαφέρουν όλα αυτά αν ο δίσκος είναι όπως οι προηγούμενοι.
Προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι είναι άκυρο (για μένα) μα ψάχνουμε τιμιότητα και ειλικρίνεια σε ένα ιδίωμα που ιδεολογικά πρεσβεύει το εντελώς αντίθετο.
Κανενα promotion δεν κανει η Noevdia, θεμα internet και συγκυριων ειναι καθαρα. Και μενα μ ενδιαφερει παρα πολυ, επειδη σαν εταιρια, αφου θες να το παμε εκει ηταν πολυ ενταξει με τις κοπες της. Τα DSO βρισκονται ακομη σε βινυλια σχεδον πανομοιοτυπα με το first press και σε κομπλε τιμες αν αναλογιστεις πως εχουν μεσα ολοκληρο βιβλιο. Πολλοι μου εχουν πει οτι ‘‘α, ου, τι το παιζουν καλτ σχημα, σκετο εμποριο κανουνε’’ κι ως απαντηση ειχα να πω οτι ειναι σωστοι καλλιτεχνες και σωστοι εμπορες παραλληλα, επειδη οι δισκοι μενουν στην αγορα για οποιον ενδιαφερεται για τη μουσικη κι οχι το καλτιλικι με τον καλυτερο δυνατο τροπο που θα μπορουσε να φροντισει μια μπαντα. Δε μ ενδιαφερει το καλτιλικι, αυτο απλα το εκλαμβανω οτι δε σεβονται μια σταση που ειχαν κρατησει σθεναρα για χρονια, ε κι οι Watain ετσι ακριβως ξεκινησαν αν θυμασαι κι ολοι λεγανε ε ενταξει ρε παιδια κλπ μεχρι να φτασουμε εδω που ειμαστε.
Τεσπά δε συμφωνούμε αλλά…
Τότε έχουμε ελπίδες κάποια στιγμή να γίνουν και οι Deathspell “ρόκιν επιλογή” έστω και αν έχουν βγάλει τον πιο μάπα δίσκο της καριέρας τους, ε? :lol:
Εμενα μου αρεσε τελικα το Watain, αλλα ειναι οντως το λιγοτερο καλο τους γμτ. Δε μ ενοχλησε ο δισκος, η αλαζονεια τους περισσοτερο γιατι καθε χρονο γινονται ολο και πιο μλκς βασει οσων ακουγονται. Σε αλλα θα σε πω απο κοντα γιατι ειναι τραγικα αντιθετη κινηση στο concept που φερουν σα μπαντα, δε μ αρεσει να κανω τετοιες συζητησεις απο νετ.
Δεν ξεχνάμε τους πρωτοπόρους βέβαια
Καλα απο αλαζονεια και εμεις ειμαστε και κανενας αλλος οι Watain αλλο τιποτα πλεον.
Παντως Angmar & Plunderer σας βρισκω υπερβολικους.
H Season Of Mist θα ειναι distributor στην Βορεια Αμερικη στην θεση της AJNA.
Big Deal που λενε και στο χωριο μου.Οι Αμερικανοι με τις κυκλοφοριες της NoEvDia
ειχανε προβληματα διαθεσιμοτητας παντως απ’οσο ξερω.