Black Metal Albums

Προχτές πάντως που πετάχτηκα μέχρι το Αρκάνσας, δεν είχανε το Φασ-Ίτε. :p:p:p

Γενικά χαλαρώστε, αυτό που λέει ο Ντέθστερ είναι, εξάλλου με την ΣοΜ Β.Αμερικής υπογράψανε, όχι με τη “μαμά” ΣοΜ της Γαλλίας. Προφανώς είχαν τη γνωριμία για μια καλύτερη διανομή στο αμέρικα και το κάνανε.

Πραγματικά μπιγκ ντηλ.

Ε οταν εγραφα σε ενα ξενο φορουμ (Νuclea War Now! συγκεκριμενα)
με το που εσκαγε μυτη κατι απο Noevdia στην AJNA τελειωνε.
Επαιρνε ο αλλος ξερω γω 50 βινυλια Teitanblood για ολοκληρη αμερικη να’ουμε.

Over & Out. :blues:

Βασικά είμαι υπερβολικός και για την πλάκα στο ζήτημα.

Η Season Of Mist νιώθω ότι είναι μια από τις εταιρείες που μπορεί να παρέμβει και να ζητήσει πράγματα, εντάξει δεν λέω και live θα ήθελα να τους δω αν υπήρχε τέτοια περίπτωση.

Αλλά θα χαθεί η μέχρι τώρα φάση, το σηματάκι της noevdia από το cd, το κλίμα που έφτιαχνε η μικρή έως καθόλου πληροφόρηση. Tο απρόσωπο κακό είναι πιο τρομακτικό από κάτι που ξέρεις την μορφή του και επικοινωνεί μαζί σου με άλλους τρόπους πέρα από την μουσική του.

Πήγαινα bowel και έβρισκα κάτι νέο από αυτούς χωρίς να ξέρω κάτι ή να το έχω είδη κατεβάσει και άλλα τέτοια ρομαντικά.

Η Season Of mist θα μας δείξει το εξώφυλλο μετά θα βγει το άλμπουμ, θα το ριπάρει κάποιος θα το κατεβάσω από τους Ρώσους θα τα μιλήσουμε από εδώ και εντάξει όλα.

Αλλά πώς να το κάνουμε κάτι από όλο αυτό το μαγικό θα είναι είδη παρελθόν.

Πένθος…

Blackmetal δηλαδή!!

Μόνο…:wink:

[FONT=“Arial Black”][SIZE=“7”]Ψ.Χ[/SIZE][/FONT]

http://www.myspace.com/1s12x4s17x5s1x18a

Έχω σκελετιάσει …λέμε

Εχω σκελετιάσει
από τις μάπες σας αηδιάσει
Πάνε χρόνια τώρα δεν μπορώ να κοιμηθώ
και τα μούτρα σας μ’αφήσαν νυστικό
Πάνω στις σκατόφατσες σας θα κάνω εμετό
γαμημένη ξερατίλα να σε πνίξει σαν σκατό
πάνω στην πιο ψηλή κορφή να ανεβώ
γαμημένη αναγούλα μου’ρχεται σαν σε θωρώ
να ξερνάω τα σκατά σας
να γεμίσει ολη η γή
να πνιγούν και τα παιδιά σας
να πνιγείτε όλοι μαζί
Γαμημένες κωλόφατσες, ούτε για τσίρκο αξιοθέατα
Αρρωστες ψυχές κακοστουμπομένες σε σάπια κρέατα
μας γαμήσαν το μυαλό
δεν μπορώ να κοιμηθώ
θα ξερνάω μια ζωή
από τις κωλόφατσες σας έχω δηλητηριαστεί

Μαύρη ζωή
Πουτάνα αναπνοή
πριν να έρθει η αυγή
με μαχαιριές θα μου γαζώσω το κορμί
Δώσε μου την υπερβολική δόση
που είναι αρκετή να με σκοτώσει
Μέσα στης πόλης την ζωή
τραβώ δυνατή μια εισπνοή
η σκατίλα μες στο σώμα μου να μπει
και τράβω μαχαιριές μες στο λαιμό
μπρος στα φρικαλέα βλέμματά τους θα εξολοθρευτώ
Θα τους γαμήσω την ζωή
Θα τους πηδήξω την ψυχή
(Κάνε την δολοφονία τους
αυτοκτονία μαγική)

Φρέσκα κρέατα, σάπιες γριές
άντρες μάνες αδερφοί και αδερφές
από το μίσος μου να δηλητηριαστούν
μεταξύ τους να σφαχτούν

Κοιτάχτε με γαμημένα ζά
ψωφάω στα μάτια σας μπροστά
καθώς σφάζομαι αμήχανα
Μέσα στης πόλης το χαμάμ
και τα σκατά μου θε να φάν
θέλουν δε θέλουν θα τα φαν

Εχω αρρωστήσει δεν γίνομαι καλά
με τον σκατόκοσμό σας μου γυρνάν τα σωθικά
Μου έχει ανέβει η πίεση, το κεφάλι μου θα εκραγεί
από τις κωλόφατσες σας έχω δηλητηριαστεί

Σφάξου τώρα δεν πειράζει
μη σε νοιάζει, μη σε νοιάζει
Και το μαχαίρι μες τα χέρια μου οργιάζει
και σε σφάζει
με τρομάζει
μη σε νοιάζει
το αίμα βράζει
καυτό στάζει
με αηδιάζει
δεν πειράζει

8O

ξηγησου. Γιατι εγω θυμαμαι διαφορες συνεντευξεις που χω διαβασει, με πιο προσφατη αυτην του Fenriz στο Hammer που βριζει τους Cradle Of Filth και βασικα διαβασε τα υπολοιπα (σχετικα με την ερωτηση που του κανει) για να καταλαβεις.

Ξαναλεω ομως οτι απλως θα κανει την δουλεια της AJNA στην Αμερικη.
Ουτε σηματακια θα εχουμε στα cd’s μας ουτε τιποτα.
Και δεν νομιζω οτι ως distributor να μπορει να κανει οτι λες.

Με 15 δολλαρια βλεπεις αυτο.Κωλοαμερικανοι !

Εγω παλι δεν καταλαβα οτι ειναι distributor, αλλα οτι θα κοψει την αμερικανικη εκδοση του δισκου. Μακαρι να ναι οπως λες και το αποπανω, ξερεις, δεν υπηρχε αναγκη να μας το θυμισεις. :frowning:

Περαν των αλλων δυο, Nightbringer ρε φουστη. Οκ ειναι λιγο ψωνια, + οτι το τελευταιο μπορουσε να ναι καλυτερο, αλλα. :frowning:

Τι να σου εξηγήσω ακριβώς όταν μου αναφέρεις στο μπλακμέταλ θρεντ τον Fenriz του 2010 και τους Cradle Of Filth?

από συνέντευξη στο Hammer :

“…νομιζω πως τα τελευταια 5 χρονια οι Darkthrone δεν εχουν καμια σχεση με το Black Metal. Εννοω, εγω στο σπιτι μου ακουω ακομη black metal δισκους, αλλα ακουω ακριβως τα ιδια black metal πραγματα που εγω θεωρουσα black metal το 1991. Δηλαδη οτι βγηκε απο το 1989 εως το 1991…αλλα το black metal μου γυρισε την πλατη, οχι εγω τη δικη μου στο bm. Απο τη στιγμη που συσσωμοι οι ακροατες και ο Τυπος στα μεσα των 90’ς δεν ειχαν κανενα απολυτως προβλημα με το ν’αποκαλουν τους Cradle Of Filth ως black metal, τι διαολο υποτιθεται πως επρεπε να κανω???το τελευταιο κυριολεκτικα ειδος μουσικης με ωμο/οργανικο ηχο, με ειχε τελικα προδωσει…

εγω λοιπον την πλειοψηφια των συγκροτηματων (δηλαδη αυτα που εχουν ωμο ηχο) τα θεωρω συμφωνα με αυτον τον ορισμο ακομα ειλικρινη.
Εσυ ομως δεν εξηγησες με ποια λογικη θεωρεις πως το Black Metal τασσεται ιδεολογικα εναντια στην ειλικρινεια και την τιμιοτητα?

Έχεις καταλάβει πάνω κάτω τι συζητάμε στις τελευταίες σελίδες εδώ πέρα?

μαν σου χω κανει 2 φορες μια συγκεκριμενη ερωτηση, και συ οχι μονο δεν εχεις απαντησει, αλλα κανεις αλλες ερωτησεις. Εγω απο ευγενεια την πρωτη φορα που ρωτησες, σου απαντησα. Δε βλεπω το λογο γιατι να σου ξανα απαντησω. Τοποθετησου πρωτα σε αυτο που σε ρωτησα εγω. η ερωτηση ειναι απλη :

Απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι το Black Metal ειναι ιδεολογικα εναντια στην τιμιοτητα και την ειλικρινεια?
και μη μου πεις “απο τους στιχους των Mayhem/Gorgoroth/ταδε μπαντας”

Lol, αν για σένα το blackmetal έχει να κάνει μόνο με συγκροτήματα που έχουν “ωμό ήχο” και όχι με ένα ιδεολογικό πλαίσιο που αφορά (μεταξύ άλλων) ελιτισμό, αρνητισμό, ακραία συναισθήματα αλλά και αντίθεση στις υπάρχουσες χριστιανικές αξίες και θεωρίες τότε δεν μπορούμε να κάνουμε καμία κουβέντα.

Το δικό μου μπλακ μέταλ λοιπόν δε θέλω να είναι ούτε τίμιο, ούτε ειλικρινές. Θέλω να είναι κολασμένο, εξερευνητικό και με διάθεση να κυριαρχήσει στον κόσμο ακόμα κι αν χρειαστεί να τον συντρίψει. Ακόμα κι αν χρειαστεί να υπογράψει στη Season of Mist.

Αν οι DSO χάσουν την αύρα που τους διακατείχε, δε θα είναι ένδειξη ανειλικρίνειας ή μη-τιμιότητας. Θα σημαίνει απλώς ότι αποδείχτηκαν “λίγοι” και ανίκανοι να φέρουν την αποστολή τους εις πέρας.

αν δεν κανεις πλακα και τα πιστευεις αυτα κοιταξετο…

Εγω παντως θα συμφωνησω εν μερει με τον Chrisp,κι αυτο που κανει η Noevdia promotion ειναι…και ψαρωτικο κι ολας για τον μεσο black metal ακροατη.

Συμφωνω με τα περισσοτερα απο αυτα που λες. Ναι το black metal εχει να κανει με ολα αυτα που ανεφερες.

Απλα εμενα το να ακολουθει μια μπαντα το “λεφτ χαντ παθ” και να πιστευει στον Σατανα (οχι την πλακα, αλλα καθαρα για λογους πιστης) και στη ανοδο του κ.λ.π κ.λ.π μου φαινεται (και το θεωρω) ειλικρινες και τιμιο. Μπορει το να ακολουθεις το δρομο του Διαολου να σημαινει πως γραφεις τις 10 εντολες στα τετοια σου, αλλα απο την αλλη δε λες πως εισαι Χριστιανος και τις παραβιαζεις. Εισαι σατανιστης/αντιχριστος οποτε το να λες ψεματα ειναι μερος της ιδεολογιας σου επειδη εισαι πιστος/θες να σαι ειλικρινης με τον εξαποδω.
Νταξει καταλαβα πως το εννοεις εσυ, απλα το βλεπουμε διαφορετικα.
Εγω πιστευω οτι ειναι τιμιο.

Οσον αφορα τωρα για τους Deathspell Omega, για το αν θα θυσιασουν τη μουσικη τους ποιοτητα/εξελιξη ή την ιδεολογια τους, θα το δουμε.

Αν και δεν εννοούσα ακριβώς αυτό που γράφεις εσύ (δεν αναφέρομαι δηλαδή στην γραφική/καρτουνίστικη παρουσιάση Θεού/Σατανά και δεν αναφέρομαι επίσης αποκλειστικά σε θέματα θρησκείας), ναι, νομίζω βρήκαμε έναν κώδικα επικοινωνίας. :wink:

mikrotsoutsoune2345 ξεκουμπίσου από δω και τράβα να γιορτάσεις το νέο μέηντεν.

μεγαλοτσουτσουνε βαλτη στο στομα σου και σταματα να γραφεις ολο μαλακιες…φουκαριαρη ελιτιστη της πλακας…

Ειρήνη υμίν.
Ακούστε όμορφες γλυκούλες μουσικές, να αγαπηθείτε και να groovάρετε :hippy:

WELTBRAND - Control Division

Το έκανα σέρτς και πέρα από μία αναφορά του Prosatanic δεν είδα κάτι άλλο.
Κρίμα, γιατί αν σας αρέσει το πολεμοχαρές, επιθετικό μέχρι κεραίας, απίστευτων ταχυτήτων παραδοσιακό black, τότε είναι ωραίο αλμπουμάκι.
Το πασάρουν ως ιndustrial black αλλά δεν ακούω ιδιαίτερα κάτι τέτοιο παρά μόνο στην σφιχτή, edgy παραγωγή και ενίοτε στα riffs. Anywayz, βαρύ κι επιθετικό, ό,τι πρέπει για τη νέα σχολική χρονιά.

Ετσι,το τσιμπησα και προσφατα.Industrial black metal υποτιθεται αλλα μονο για την παραγωγη μπορει να ισχυει.Αξιζει παντως μια ματια και στο booklet,προσεγμενο και δενει με την θεματολογια των στιχων τους :wink: