Μπλακ εκ Γερμανιας. Δημιουργηθηκαν το 2000 ενω η παρουσα κυκλοφορια ειναι του 2007. Ωραιο και δυναμικο μπλακ που δεν στερειται τελειως της σαπιλας που χαρακτηριζει το ειδος
Εμένα αυτό το εξώφυλλο μου θυμίζει κλασσικη μουσική και βλέπω απο Varg να γίνετε Vargner
:lol:
Τι ειναι αυτα ρε σεις,για black metal μιλαμε…να το γυρισουμε στα φρουφρου κι αρωματα!?!
(+1 στον χρηστη Μarianna_me για την “ξεροκεφαλη” προταση της,αυτα γουσταρουμε (εγω δλδ:p)).
χαχαχαχαχαχ :lol: όντως λίγο αίσχος το εξώφυλλο. περιμένουμε με ανυπομονησία όπως και να 'χει πάντως.
[B]Diocletian “War Of All Against All” [2010][/B]
Οι Νεοζηλανδοί βαβουριάρηδες black/deathsters χτυπάνε μέσα σ’ έναν χρόνο μετά το (απλώς αξιοπρεπές) [B][I]Doom Cult[/I][/B] και η βελτίωση είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Αρχικά να πούμε ότι διαθέτουν στις τάξεις τους τον Victor Kusabs, session κιθαρίστα των [B]Blasphemy[/B]. Κατά δεύτερον να πούμε ότι η riff-ολογία και η παραγωγή θα σας θυμίσουν πιθανόν (εκτός των Καναδών) τους [B]Blood Revolt[/B] δηλαδή τους ύστερους [B]Axis Of Advance[/B]. Από κει και πέρα κινούνται με μαεστρία ανάμεσα σε ψυχρά black/death ηχοτοπία ([I]Kingdom Of Rats[/I]), σε grind ξεσπάσματα ([I]Desolate Earth[/I], [I]Blood Aeon[/I]) και (αναπάντεχα!) σε ultra heavy sludge μονοπάτια όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από το 16λεπτο [I]Fortress Of The Inconquerable[/I] που κλείνει τον δίσκο.
Για το τρίβια της υπόθεσης, war of all against all (bellum omnium contra omnes) είναι ο όρος που χρησιμοποίησε ο φιλόσοφος Τόμας Χομπς για να περιγράψει την φυσική κατάσταση του ατόμου έξω από τα όρια μια δομημένης κοινωνίας (ή κάπως έτσι).
http://www.metal-archives.com/band.php?id=70207
http://www.myspace.com/diocletianband
-
Το έχω ακούσει 5-6 φορές και είναι πολύ ανώτερο από το προηγούμενο! (’‘Doom Cult’’) το οποίο το βρήκα αδιάφορο με απλά κάποια καλά σημεία…Το όλο σύνολο είναι αρκετά βελτιωμένο συνθετικά και έχει μια αρκετά καλύτερη παραγωγή.Νομίζω πάντως πως θα ταίριαζε καλύτερα στις death metal κυκλοφορίες αλλά και πάλι είναι λίγο από όλα!:lol:Από τους εν λόγω νεοζηλανδούς αξίζει να τσεκαριστεί κατα την ταπεινή μου άποψη και το ‘‘Decimator’’ EP.
-
Πρέπει να τσεκάρω και το Blood Revolt σε κάποια φάση…
Y.Γ. Μαζί με Prosatanic + Μarianna_me στηρίζω [B]Endstille[/B]!!!
Αν και χρειαζεται μανικιουρ ο κυριουλης παραπανω(τη φωτ εννοω)…εμενα με αγγιξε…
Ξέρεις τι γίνεται με αυτού του είδους τις κυκλοφορίες?
Καθαρά μουσικά σαφώς και θα ταίριαζαν περισσότερο στο death metal, απλά με την τροπή που έχει πάρει το death metal τελευταία, προτιμώ να τα ποστάρω εδώ γιατί πιστεύω ότι ταιριάζει πιο πολυ το feeling, ακόμα και το image πλέον αν θες.
Anywayz, νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε αυτοί που πρέπει οπότε τι εδώ τι εκεί.
Το [B][I]Decimator EP[/I][/B] επίσης δυνατό.
Καταλαβαίνω, γι’αυτό και σου είπα ότι είναι λίγο από όλα (λίγο black,λίγο death κτλ.).Για τέτοιου είδους μπάντες είναι αδύνατο να πεις ότι παίζουν ένα συγκεκριμένο είδος.
Αφού ο πόλεμος των κυκλοφοριών έχει κοπάσει και μέχρι να πιάσει ο Γενάρης για τα καλά μπορώ να κάνω μια βόλτα από ένα παιδικό δωμάτιο που δυο αδέλφια είπαν πριν λίγα χρόνια να την δουν αλλιώς? Πάμε λοιπόν στο San Francisco (από όπου έχει καταγωγή και ο μεγάλος Wrest που τα κάνε ρόιδο πρόσφατα http://www.suntimes.com/news/crime/3229375-418/according-whitehead-police-tattoo-report.html)
[B]MAMALEEK[/B]
[U]Ενότητα:[/U] Αγαπημένα album που εκδόθηκαν σε cd-r.
[U]Είδος:[/U] Progressive or ?False? Black Metal=elements of jazz, electro/industrial, and post-rock with blistering black metal (Last Fm σπίκς)
[U]Info:[/U] Two anonymous brothers recording in a bedroom somewhere in San Francisco.
[U]Προσεχώς:[/U] Ετοιμάζουν νέο album μέσα στο 2011 (Kurdaitcha)
[B]2008-Mamaleek[/B]
[B]2008-Fever Dream[/B]
Τώρα στα δύσκολα ποιους αφορά :-k:-k
Μάλλον τον Σύλλογο απανταχού καμμένων.
Ακόμα μπορούν να δοκιμάσουν ορκισμένοι οπαδοί των Xasthur και ανεκτικοί οπαδοί των Leviathan. Προσωπικά θα περιέγραφα τα album αυτά σαν την θετική οπτική της νέας εποχής, που ανακατεύει πράγματα και κάνει νέες γεύσεις χωρίς να θέλει να γίνει νέα μόδα. Είναι φανερό εκ πρώτης ότι οι μάγκες κάνουν το κέφι τους, εξάλλου παίζοντας όπως στην κομματάρα Stars Begin To Fall (πιθανολογώ πως είναι το πρώτο αληθινό Jazz Black Metal κομμάτι ever, ο βήχας προς το τέλος μπορεί να σας θυμίσει το φοβερό κλείσιμο Unworthy του περσινού Vexing Verses των The Arrival Of Satan) ή το εξίσου τέλειο I Saw The Beam In My Sister’s Eye μόδα δεν μπορείς να γίνεις.
Πάντα όταν μιλάμε για περιπτώσεις ερασιτεχνικές όπως εδώ θα πρέπει να ξεκινάμε να τις ακούμε με μια ανεκτικότητα που τις περισσότερες φορές μας ανταμείβει με μια φόλα, όμως τ? αδερφάκια θα μας αποζημιώσουν με το 17λεπτο Shout On, Children από το ντεμπούτο ή την διασκευή στο Anthropology του Charlie Parker, αλλά και με πολλές ωραίες ιδέες που έχουν ενσωματώσει στο θορυβώδες black metal τους σε αυτά τα δυο cdάκια.
Μην μπερδευτείτε λοιπόν μάλλον ΔΕΝ σας αφορά.
Ούλτρα Θένκζ στο http://www.projektfishtank.blogspot.com/
:roll:
They are back :!:
Edit: Να τσεκάρετε ΟΛΟΙ όσοι περνάτε έστω και μια περιστασιακή βόλτα από το θρεντ, ξέρετε ποιοι είστε.
Εντάξει τι να λεμε, θεοί.Προσκυνάμε κλπ
Και το καινούργιο κομμάτι είναι έπος
[B]2011-Impiety-Worshippers Of The Seventh Tyranny[/B]
Post άνευ λόγου για να πούμε επίσημα καλή χρονιά με το πρώτο album που έσκασε από το 2011.
Αφιερωμένο σε ένα παπάκι που έχει καιρό να φανεί… (:bye:)
Ένα κομμάτι 38:30
Μέτρησε
[CENTER][B]Sombres Forêts - Quintessence[/B]
[/CENTER]
Δίσκος του 2006, από τον Καναδά. Πρόκειται για one-man band του Annatar, που συμμετέχει επίσης στους [B]Miserere Luminis[/B] με τα μέλη των [B]Gris[/B]. Tέλος πάντων, στο προκείμενο:
Εδώ μιλάμε για ατμοσφαιρικό black metal, το οποίο κινείται κυρίως σε mid-tempo μονοπάτια. Βαριά, μελαγχολικά riffs, τα φωνητικά πηγαίνουν και λίγο προς την depressive όχθη, ενώ σε κάποια σημεία υπάρχουν διάσπαρτες μελωδίες με πλήκτρα, και κάποια ακουστικά περάσματα. Σίγουρα δεν είναι κάτι το πρωτοποριακό, αλλά εμένα μου φάνηκε αρκετά αξιόλογη κυκλοφορία. Ιδιαίτερα ταιριαστό για κρύες νύχτες.
Απ’ όσα έχω διαβάσει, αρκετοί θεωρούν το επόμενο άλμπουμ τους καλύτερο, αλλά προσωπικά δεν μπορώ να εκφέρω άποψη επειδή δεν το έχω ακούσει.
Για όποιον ενδιαφέρεται να ακούσει κατί ενδεικτικό, ορίστε το [B]“Le Royaume”[/B]
-
- :):thumbup:
Φχαριστώ Plunderer για το ταρακούνημα, [B]αγοράζεται [/B] asap:D
Άντε να μπει καλά η χρονιά.
Το Negative Plane είναι θεϊκό κομματάκι, ε. Ακούω τώρα.
Κάθε νέο έτος με περισσή χαρά τρίβουμε τα χέρια μας σε όλες τις ανακοινώσεις νέων κυκλοφοριών. Κάποιες φορές όλα πάνε καλά άλλες φορές τρώμε κρύα και άνοστα πιάτα και σε 2-3 φορές τον χρόνο κάποιες δισκάρες μας κάνουν κλύσμα.
Βρήκα λοιπόν σ? ένα site κυκλοφορίες μερικού ή πολλαπλού ενδιαφέροντος και είπα να σας τις δείξω για να οργανωθείτε από τώρα και να μην λέτε μετά δεν προλαβαίνω, σαν δυο πολύ γνωστούς τύπους (ονόματα δεν λέω) που ακόμα δεν άκουσαν υπεράλμπουμ Inquisition 2010. Εντροπή.
Όπου δείτε TBA μπορεί και να μην παίξει αλλά είπα να αφήσω τα μεγάλα ονόματα.
[B]2011[/B]
17.01 Negative Plane - Stained Glass Revelations
07.01 Infuneral - Torn from the Abyss
20.01 Infuneral - A Scent of Death
28.01 * *Falkenbach - Tiurida
… Demoncy - Enthroned Is The Night
… GoatPenis - Depleted Ammunition
········ * *Shining - VII - Född Förlorare
········ * *Angizia - Kokon. Ein schaurig-schönes Schachtelstück
········ * *Virus - The Agent That Shapes The Desert
07.02 Vreid - V
11.02 * *Fen - Epoch
14.02 * *Lifelover - Sjukdom
········ * *Forgotten Tomb - Under Saturn Retrograde
07.03 * *Burzum - Fallen
25.03 * *Kampfar - Mare
········ * *Endstille - Infektion 1813
… Sabbat (Jpn) - Sabbatrinity
········ * *Primordial - Redemption At The Puritans Hand
········ * *Samael - Lux Mundi
26.04 * *Krallice - Diotima
········ * *Summoning - TBA
········ * *Absu - Abzu
········ * *Venom - TBA
········ * *Wyrd - Death Of The Sun
········ * *Impiety - Worshippers Of The Seventh Tyranny
········ * *Carpathian Forest - Universal Evil
········ * *Anaal Nathrakh - TBA
········ * *The Kovenant - Aria Galactica
········ * *Ulver - Critical Geography
········ * *Negură Bunget - Poartă De Dincolo [EP]
········ * *Wolves In The Throne Room - TBA
········ * *Secrets Of The Moon - Seven Bells
········ * *Altar Of Plagues - Mammal
········ * *Agathodaimon - In Darkness (working Title)
········ * *Gallhammer - TBA
········ * *Waning - The Human Condition
········ * *Hecate Enthroned - Virulent Rapture [Working Title]
········ * *Gorgoroth - TBA
········ * *Waylander - TBA
········ * *Naglfar - TBA
········ * *Taake - TBA
········ * *Einherjer - TBA
········ * *Satyricon - TBA
Εχει αρκετα ενδιαφεροντα πραγματα το 11 οπως βλεπω (και αρκετα αδιαφορα βεβαια :p)…Αντε να δουμε
έχει αγοράσει κανείς το καινούριο Inquisition σε A5 Digipack να μου πει αν λέει η συγκεκριμένη έκδοση και τι παραπάνω έχει από την απλή?
Mηπως δεν εχει κατι και ειναι απλα ltd στα 1000 κομματια?