Black Metal Albums

Δεν έχει κάτι έξτρα, απλά είναι limited digipacκ σε 1000 κόπιες

α οκ, thanx παιδιά.

[SPOILER]

[/SPOILER]

επειδη μαλλον πέρασε στο ντούκου …για τον επόμενο ενα χρόνο ΜΟΝΟ αυτο .

γνώμες για αυτό?
Πέρα από τον πλάντερερ που τη διάβασα και ξέρω κι εμπιστεύομαι, το άκουσε κανείς άλλος?

Εγω αν και δεν ασφαλης η αποψη μου μιας και γενικως δεν ημουν ποτε μεγαλος οπαδος τους,απλα μαρεσουν…Ε το ιδιο συνεχιζουν και τωρα 8)

Εγώ μία φορά και το παράγγειλα άμεσα.
O Πάνος το περιγράφει όπως του αρμόζει. :wink:

Όντως η περιγραφή είναι πολύ εύστοχη, αυτά που γράφει βρήκα μέσα στο δίσκο, αλλά να, ενώ περίμενα να με διαλύσει, μου φάνηκε “απλά” πολύ καλό.
Βέβαια το άκουσα μόλις 3-4 φορές, γι αυτό και ζήτησα μερικές ακόμα γνώμες, οκ μάλλον πρέπει να το ακούσω κι άλλο.
Θενξ ενιγουέη.

Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να σε (με) διαλύσει ένας δίσκος των [B]Clandestine Blaze[/B]. Για μένα είναι το όχημα του Mikko Aspa για να αποδώσει πρώτιστα τιμή στους bm ήρωές του. Βέβαια, σε φάσεις του βγαίνει σε μεγαλειώδες όπως στο [I]Ashes Of The Eternal Wanderer[/I] απ’ τον προηγούμενο δίσκο.

Αλλά γενικά απευθύνεται κυρίως στους ακόλουθους του παλιού blackmetal που ψάχνουν δίσκους με προσωπικότητα και αξιόλογες συνθέσεις.

Ο δίσκος του που με διαλύει είναι το [B]Stabat Mater[/B] δίχως αμφιβολία.

:bow2::bow2:
Aν και δεν έχει κομμάτι σαν το Above Him απ’το σπλιτ με DSO.Ίσως μόνο το τελευταίο του ομότιτλο κομμάτι να το “κοντράρει” κάπως αλλά και πάλι.

Η αλήθεια είναι ότι το Clandestine Blaze φτάνει να σε διαλύσει αλλά δεν τα καταφέρνει, συνεπώς δισκάρα δεν μπορούμε να το πούμε. Σε αυτό το album μετρά πολύ ότι έχει την δύναμη να καθηλώσει τον ακροατή με απλά υλικά σε μια εποχή που αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί σε βαθμό κακουργήματος.

Θα το πω απλά, όσα gourmet πιάτα και αν δοκιμάσουμε, τίποτε δεν είναι μπορεί να φτάσει το κλασσικό παραδοσιακό σουβλάκι…
:lol:
Συνεπώς συμφωνώ μαζί σου, το album ειναι εκεί που λες

Edit: Διέρρευσε το Negative Plane

ρε, δεν σε πιστεύω πόσο έχεις καεί. ωραίος πάντως, μαζεμενα και νοικοκυρεμενα.

Και το [B][I]Insects [/I][/B]των [B]Farsot [/B]είναι προγραμματισμένο για φέτος λέει.

Tέλος Φεβρουαρίου/αρχές μαρτίου θα κυκλοφορήσει καινούργιο mcd/mlp από τους [B]Dødsengel[/B] !! Θα είναι και η τελευταία τους κυκλοφορία για αρκετό καιρό καθώς (σύμφωνα με τα λεγόμενα των Barghest/Terratur Possessions) τα τελευταία τους EP’s ήταν έτοιμα από καιρό και απλά αποφάσισαν να τα κυκλοφόρησουν όλα μαζί…:-k
Προσώπικα δεν έχω θέμα, αρκεί να είναι καλό…

Συμφωνώ στο τρόπο σκέψης σου για το ζήτημα.

Αλλά θα κάνω μια προέκταση για την λαγνεία των limited editions.

Αρχικά συμπάσχω με το μεράκι του συλλέκτη διότι είμαι και εγώ εν μέρη τέτοιος αλλά κάπου υπάρχει μια υπερβολή. Για παράδειγμα τα δυο τελευταία ep θα μπορούσαν να είναι ένα, αλλά είναι δυο μόνο για εμπορικούς σκοπούς, ούτε καν concept διαφορές δεν έχουν, οπότε όσο και αν μιλάμε για underground κυκλοφορία σίγουρα υπάρχουν πωλήσεις και κάποιοι πωρωμένοι θα βάλουν το χέρι στην τσέπη 2 φόρες. Συμπερασματικά όλες οι μικρές αυτές εταιρείες έχουν βρει τρόπο να μας πάρουν τα λεφτά μια ώρα αρχύτερα…με ψυχαναγκαστικές μεθόδους.

Να ηταν ανταξια των προηγουμενων, να πεις παει στο διαολο… Ενταξει, δεν τα λες κι ασχημα, αλλα.

Αναφερομαι στο 10’’ και το 7’’, γιατι τελικα το καλυτερο πραγμα που χουν κανει παιζει σοβαρα να ειναι η κασσετα.

Μια χαρα εμπορικη νοοτροπια την βρισκω εγω παντως.
Εχουμε πηξει στις super deluxe εκδοσεις,στα βινυλια σε 3 χρωματα και αλλα
τετοια.Δεν με βρισκουν συμφωνο ολα αυτα γιατι το μεγαλυτερο ποσοστο
αγοραστων ειναι οπαδοι της εκαστοτε μπαντας και τα σκανε κανονικα.

Deathster με μπέρδεψες

για κάνε μια επανατοποθέτηση να δω.

Θελω να πω οτι οπως τα βλεπω εγω τα πραγματα οι εταιρειες στο μεταλ
δεν εχουν μεγαλες διαφορες.Στο εμπορικο κομματι ε.Οχι στο μουσικο.
To μονο που χωριζει μια Underground εταιρια απο μια ‘κανονικη’ ειναι
τα κονε της δευτερης και η αναγνωρισιμοτητα της.
Κατα τα αλλα μια χαρα μας γδυνουν και οι δυο με την συμφωνη γνωμη μας.

Το ίδιο λέτε λοιπόν.

Ναι δεν τα ειπα οπως ηθελα στο πρωτο ποστ ενω εν τελει συμφωνουμε.