Πόσο τ’ αγαπώ αυτά τα ποστς! :thumbup:
Που το ξέθαψες αυτό τώρα, μπράβο !!! Με έψησες και το ξανα ακούω τώρα…
Υ.Γ. Άσχετο, αλλά σε 1 - 1.5 μήνα θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο το ‘‘Μort’’ από [B]Blut Aus Nord[/B] !!
Περί Lifelover και ζήτημα φωνητικών ο Antonisjk έχει δίκιο διότι αναφέρουν όλη την μπάντα στο ρόλο αυτό και η σημείωση του Voider είναι σωστή αλλά ένας είναι ο τρελός και το όνομα του Kim Carlsson, δείτε στο πρώτο “στυλ λόρδωσης” που βάζει ακόμα και τον κόσμο να το κάνει (σχεδόν ομαδικός αυτισμός) και στο δεύτερο μουσκεμένος στο αίμα και λιάρδα…τι φωνητικά να κάνει ο Β, είναι παιδάκι που τρώει φρουτόκρεμα μπροστά του…:lol:
Παλιοκόριτσο! επίτηδες το κάνεις επειδή ξέρεις ότι εγώ δεν το έχω original
:blow:
Μιας και μιλάμε για [B]1999 [/B]σας έφτιαξα μια [B]σχετική λίστα[/B] με τα καλύτερα [I]Black Metal[/I] εκείνου του έτους.
01-Dødheimsgard-666 International
02-Satyricon-Rebel Extravaganza & Intermezzo II
03-Thorns vs Emperor (split)
04-Immortal-At The Heart Of Winter
05-Manes-Ein Blodraun Maane
06-Judas Iscariot-Heaven In Flames
07-Darkthrone-Ravishing Grimness
08-Emperor-IX Equilibrium
09-Marduk-Panzer Division Marduk
10-The Kovenant-Animatronic
11-Azaghal-Mustamaa
12-Horna-Sota
13-Mütiilation-Remains Of A Ruined, Dead, Cursed Soul
14-Dolorian-When All The Laughter Is Gone
15-Lugubrum-De Totem
16-Demoncy-Joined In Darkness
17-Triumphator-Wings Of Antichrist & The Ultimate Sacrifice
18-Dimmu Borgir-Spiritual Black Dimensions
19-Solefald-Neonism
20-Conqueror-War Cult Supremacy
21-Limbonic Art-Ad Noctum Dynasty Of Death
22-Varathron-The Lament Of Gods
23-Impiety-Skullfucking Armageddon
24-Kawir-Epoptia
25-Taake-Nattestid Ser Porten Vid
26-Odinn-The North Brigade
27-Clandestine Blaze-Fire Burns In Our Hearts
28-Kampfar-Fra Underverdenen
29-Lucifugum-Нахристихрящях
30-Keep Of Kalessin-Agnen, A Journey Through The Dark
Η κίνηση στα χαρακώματα ανάβει και μόλις μπει ο Μάρτιος θα φάμε χοντρό πακέτο. Μέχρι τότε όσοι δεν νιώθουν και πολύ καλά με τις πράξεις τους ήρθε η ώρα να μετανοήσουν, βοηθός σε αυτή την διαδικασία το νέο (μελωδικό/metalικό) album των Αυστριακών Obscure Anachronism κάτω απο τον Ορθόδοξο τίτλο ΜΕΤΑΝΟΙΑ (γραμμένος στα ελληνικά). Αν έχετε υπομοονή με τα δεκάλεπτα κομμάτια ακούστε το διαφορετικά βρείτε την και βάλτε το τότες.
Thanx για την διευκρίνηση (σχετικά με τους Lifelovers).
Τέλεια λίστα! Ειδικά το νο1 είναι αγαπημένο άλμπουμ!!!
Πρόσφατα κάπου διάβασα ότι οι DHG δεν συγκαταλέγονται στο metal :lol:
Είμαι ο μόνος καΐλας που πρόσεξε τα 66 posts του Voider ενώ διάβαζε το thread για black metal; Χαχαχαχαχαχα!:lol::lol::lol:
Heeey Balcksters:p
Τους [B]Abigail[/B] τους γνωρίζει κανείς?
Αλήτικο black/thrash τρίο (κατά βάση) από την ιαπωνία, in the vein of bathory, hellhammer κλπ, από το 1992 παρακαλώ.
Πολλές κυκλοφορίες, πολλά split (όπως με SIGH κλπ) μέχρι και σήμερα.
Δεν τους εχώ λιώσει όσο θα’ θελα μέχρι τώρα, αλλά έχουμε καιρό.
Παρτε μια γεύση:
[B]http://www.youtube.com/watch?v=IV1N7pb6fa0[/B]
[B]http://www.youtube.com/watch?v=_pEj_LVDNus[/B]
Ντάξει οι τύποι μπορούσαν να μπουν και σε άλλο θρεντ, αλλά δε γαμιέται
για πάρτυ σου το χάλασα! :lol:
Σε ποιο άλλο θρεντ θα μπορούσε να εκτιμηθεί τόσο ειλικρινά ένα συγκρότημα τόσο ουγκ Γιαπωνέζων θρασομπλακάδων? :lol:
Μου είναι πολύ οικείοι σαν όνομα. Τσέκαρα τo archives, τρόμαξα λίγο στην αρχή, αλλά anywayz σίγουρα θα τους έχω πετύχει σε συλλογή ή σε split (έχει περάσει στανταρ από τα χέρια μου αυτό με witchburner αλλά θα πρέπει να το είχα προσπεράσει με ταχείες διαδικασίες :roll: )
Μου άρεσαν τα λινκς, το πρώτο πολύ μάλιστα, αλλά από πού να τους πιάσεις. Μάλλον θα το παίξω φλώρος και θα ακούσω από youtube μπας και ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο :-k
(εντιτ) άκυρο το βρήκα πώς θα ξεκινήσω, έχουν split με barbatos οι θεούληδες, θα πρέπει να είναι επικό έπος λογικά, θα αναζητηθεί πάραυτα.:blues:
bad music we love :p:lol:
Νομίζω πως τους έβαλες στο thread που έπρεπε, μιλάμε για μια από τις πρώτες μπάντες που έπαιξαν black metal. Προσωπικά στα zeros δεν μου πολυαρέσουν, μιας και αναμασούν τον εφηβικό εαυτό τους. Από εκεί και πίσω δεν μπορώ παρά ν’ αναγνωρίσω τα early years και τις πρώτες τους δουλειές. Η “πάπια” δεν δικαιολογείται καθόλου (ποινή αφαίρεσης 5 πόντων από το δίπλωμα black metal)
[B]1993-Abigail-Descending from a Blackend Sky[/B]
Με το που θα μπει το intro Swing Your Hammer θα καταλάβετε τα πάντα? Στο πρώτο ep των Abigail (είναι και kvlt) ακούμε μια διασταύρωση Venom και Bathory (σε ειρμούς Α περιόδου) το οποίο σημαίνει πως αναμασά τις thrash καταβολές και εννοείται πως έχει heavy metal βάση. Οι ρυθμοί ενώ ξεκινούν γρήγοροι γίνονται πιο low μέχρι να ξαναπάρουν φόρα σε τυπικές συνθέσεις. Ακόμα θ? ακούσετε στο Descending From A Blackend Sky την Ιαπωνική παρεμβολή μέσα από μάλλον παραδοσιακές μελωδίες που δίνουν στο σύνολο μια άλλη γεύση. Απλά πράγματα και παραδοσιακά αλλά πάνω από όλα γνήσια?
Μέχρι και οι Urfaust με μπλουζάκι Abigail βγαίνουν για live (Μήπως ήρθε η ώρα να τσεκάρουν και οι οπαδοί των Urfaust τι ακούει η μπάντα τους?)
[SPOILER]
01-Dødheimsgard-666 International
02-Satyricon-Rebel Extravaganza & Intermezzo II
03-Thorns vs Emperor (split)
04-Immortal-At The Heart Of Winter
05-Manes-Ein Blodraun Maane
06-Judas Iscariot-Heaven In Flames
07-Darkthrone-Ravishing Grimness
08-Emperor-IX Equilibrium
09-Marduk-Panzer Division Marduk
10-The Kovenant-Animatronic
11-Azaghal-Mustamaa
12-Horna-Sota
13-Mütiilation-Remains Of A Ruined, Dead, Cursed Soul
14-Dolorian-When All The Laughter Is Gone
15-Lugubrum-De Totem
16-Demoncy-Joined In Darkness
17-Triumphator-Wings Of Antichrist & The Ultimate Sacrifice
18-Dimmu Borgir-Spiritual Black Dimensions
19-Solefald-Neonism
20-Conqueror-War Cult Supremacy
21-Limbonic Art-Ad Noctum Dynasty Of Death
22-Varathron-The Lament Of Gods
23-Impiety-Skullfucking Armageddon
24-Kawir-Epoptia
25-Taake-Nattestid Ser Porten Vid
26-Odinn-The North Brigade
27-Clandestine Blaze-Fire Burns In Our Hearts
28-Kampfar-Fra Underverdenen
29-Lucifugum-Нахристихрящях
30-Keep Of Kalessin-Agnen, A Journey Through The Dark
[/SPOILER]
Στην παραπάνω 30άδα έκανα [B]λάθη[/B] τα οποία και διορθώνω εδώ για να έχω ήσυχη την συνείδησή μου
1-Αρχικά ξέχασα το [B]Sleep Of The Angels[/B] των [B]Rotting Christ[/B] που είναι μέγα λάθος (thanx Ra Pariah)
2-Να υπογραμμίσω τις δομικές αλλαγές που έκαναν πολλοί εκ των γνωστών του black metal, διότι ακούσαμε πολλά πράγματα πέρα από όσα ξέραμε δείτε λίστα (Burzum-Hlidskjalf, Fleurety-Last Minute Lies, In The Woods-Strange In Stereo, Samael-Eternal, Ulver-Metamorphosis, Arcturus-Disguised Masters και Root-The Book) τα περισσότερα τα έχω original και λιώσει πολύ παραπάνω από όσα είναι στην σχετική λίστα.(thanx Ra Pariah)
2-Το ep των Black Crucifixion The Fallen One Of Flames
3-Tο ντεμπούτο των Demoncy-Within the Sylvan Realms of Frost (άντε να δούμε επικό come back φέτος)
4-το ep των Primordial The Burning Season
5-το Mirrowed Hate Printing των Carpe Tenebrum (dimmu+limbonic)
6-το Bálsýn κάποων τυχαίων Potentiam που μου άρεσε πολύ. (http://www.youtube.com/watch?v=WzlC31jE3lY)
7-Ακόμα οι αγαπημένοι του Wrest (Leviathan) Mistigo Varggoth Darkestra είχαν γράψει ένα φιλόδοξο κομμάτι μιας ώρας και με τίτλο The Key To The Gates Of Apocalypses.
8-Το τίγκα γραφικό At The Gates Of Hell των Bewitched http://www.youtube.com/watch?v=zXMaM_FHX9E
9 & 10-Τα Ελληνικά Sadistic Noise-A Decade in the Grave και Terra Tenebrae-Subconscious
Ωραίος ο plunderer!!
Πάντως εμένα μ’ αρέσουν και οι 2 περίοδοι των abigail! Aντε ίσως λίγο παραπάνω η δεύτερη περίοδος, η πιο rock n roll (ως μη blackster)
Eπίσης το γαμάτο είναι πως οι τύποι είναι φουλ ενέργοι μέχρι και σήμερα βγάζοντας διαρκώς σπλιτ με νέες μπάντες όπως αυτό με τους syphilic vaginas που γαμεί κωλιά (οι s.v. είναι σουηδοί αληταράδες rocknroll/metalo/punk).
Επίσης πέρσυ πρέπει να είχαν παίξει (οι abigail) και σ’ αυτό το death/black festival στην γερμανία τον οκτώβρη.
Μεγάλη μπάλα το splitάκι με Barbatos!
By the way, μιας και δεν ήξερα που αλλού να το κοτσάρω απλά δείτε το ολοκαίνουριο video clip από τον Vrangsinn των Carpathian Forest. Τα σχόλια δικά σας…
ε τι σχόλιο να κάνεις, είναι υδροχόος και nerd μέχρι αηδίας! απλά μαλακίζεται σπίτι του. βολεμένοι νορβηγοί, δε χρειάζεται να προσπαθήσουν και πολύ για να βγάλουν λεφτά. οι Carpathian Forest τελικά πάνε όμως…
Λοιπον, γι αυτους ημουν βεβαιος πως ειχε γινει αναφορα, αλλα επειτα απο ενα σχετικο search δε βρηκα τιποτα.
[I]Temple of Not - Μέλαινα Τάξις τοῦ Θανάτου[/I]
Κανονικα θα επρεπε να το ποσταρω στα ambient, αλλα γενικα απευθυνεται σε black metal τυπακια κι occultoλαγνους τυπου Πλαντι (ο οποιος ειμαι 500% σιγουρος πως το εχει ακουσει και του αρεσει). Side project δυο μελων των Nightbringer, οι οποιοι ξεκινησαν φοβερα, εβγαλαν μια υπερsplitαρα με τιτλο Rex Ex Ordine Throni, κατεληξαν σ ενα φανταστικο full length και μετα… οκ. Πολυ ωραιο το δευτερο album, συμπαθητικουλι και το κομματι στο Powers of the Sphynx, αλλα ειναι μερικα σκαλια κατωτερα των προηγουμενων γμτ κι απ τους Nightbringer προσωπικα περιμενα πολυ περισσοτερα.
Η αποζημιωση ερχεται απο την πρωτη ολοκληρωμενη δουλεια των Alcameth & Ophis, σκετο ambient που βγαζει το σατανοκουλτικο συναισθημα των Nightbringer (ή οκ, αυτο που θα ηθελες να βγαζουν οι Nightbringer τελοσπαντων). Κυκλοφορια της Starlight Temple Society στα 150 αντιτυπα (μονο εγω γελαω με αυτα πλεον;), κι οκ ευχαριστω τη τυχη, αλλα και να ξαναβγαινε σε κανονικη εκδοση ειναι τοσο καλο που θα το ξαναγοραζα στο πολυ ανετο.
αχά
αχά
ερχόμουν να γράψω για το σπλιτ με nightbringer αλλά μετά είδα ότι το έχεις αναφέρει.
η μεριά των temple of not προσωπικά μoυ άρεσε πολύ περισσότερο από αυτή των nightbringer. Παίρνουν αυτό το eerie μυστικιστικό των nightbringer και το τραβάνε παραπέρα δίνοντας περισσότερο βάρος στην ατμόσφαιρα. Αλλά πάλι, παγωμένο πράμα, εντελώς.
Ελπιζω πως συμφωνουμε παντως πως αυτο το split ειναι η καλυτερη δουλεια των Nightbringer. Εκει εχω καταληξει δλδ.
Λίγο ακραία τοποθέτηση, δεδομένου ότι το θεωρώ από τις καλύτερες κυκλοφορίες τους αλλά όχι για τα δικά τους κομμάτια :roll: πάντως καταλαβαίνω τι λες και γιατί το λές. Και τα nightbringer εκεί μέσα είναι πιο συμπυκνωμένα από τα στουντικά, νομίζω.
Νέα από Nuclear War Now:
========================================================
Helmkamp quits Revenge
March 9th, 2011Official announcement from Pete Helmkamp.
?After several conversations with J. Read regarding the individual musical direction that he and I have each chosen, I have decided to quit Revenge. The last ten years have been a great experience, and I wish James and Chris the best in their future endeavors.?
NWN will continue to work with Revenge and release the new album on vinyl and CD in 2011. Based on what I’ve heard so far, the new album will not dissapoint old and new fans alike. It will be another milestone in the onging quest for total obliteration.
=========================================================
=========================================================
At the press now:
-Necrofago “Brutal Mutilation” LP/PicLP
-Vanhelgd “Church of Death” LP/CD
-Conqueror “War.Cult.Supremacy” DLP/CD
-Autopsy “Awakened by Gore” CD
-Kerasphorus “Necronaut” 12" EP
-Villains “The Road to Ruin” LP
-Anatomia/Decrepitaph split 7"=========================================================
Η αλήθεια είναι πως μόλις το είδα, είπα αυτό είναι για μένα (δεν ξερω αν είμαι black metal τυπακι και occultoλαγνος :lol:) αλλά κατά την διάρκεια περίμενα έστω και λίγο μουσική λογική, τελικά είναι σκετο ambient όπως λες και δεν το ακουμπησα ξανά. Βέβαια είναι ιδανικό αν θέλει κανείς να μπει σε καταστάσεις ambient+Nightbringer ή γενικά πιο σκοτεινο feeling.
Αντιλαμβανομαι τι εννοεις με τον ορο ‘‘μουσική λογική’’, δε μπορω να πω οτι τετοιες μουσικες δεν εχουν, αλλα καταλαβαινω πως το βλεπεις και γενικα η λογικη που ψαχνεις βρισκεται στη συνδεση με το κυριως σχημα. Αν μπεις σε μια αναλογη διαδικασια, να το δεις σαν προεκταση δλδ, παιζει να το γουσταρεις full με το καιρο.