Black Metal Albums

Κοιτα μπορει να εχεις 500 λογους σα BBB να μη γουσταρεις τη Kyrck και την οποια Kyrck αλλα εχει επανεκδοσει πραγματα τα οποια ειχαν περισσοτερο λογο υπαρξης απο το 99% των σημερινων κυκλοφοριων, οποτε my hair is a bird your argument is rather invalid

Εγώ δεν γουστάρω τον Λεωνίδα Kyrcko, μας πούλησε ο αλήτης! [-X

Plunderer θα ριξω μια αυτια στους Inflabitan γιατι απο αυτα που γραφεις φαινονται αρκετα ενδιαφεροντες.Μεχρι τοτε ομως βιαζει την υπαρξη μου το νεο Pestilential Shadows που ειχε αναφερει ο ChrisP. μερικα post πιο πισω και το νεο Blut Aus Nord,το οποιο ακουω συνεχομενα απο χθες!Μου φαινεται ‘‘Θηριο της Αποκαλυψης’’!:twisted:

Παιδες εχω την εντυπωση οτι οι Blut Aus Nord θα βγαλουν αλλα 2 αλμπουμ μεχρι το τελος του χρονου!Για δειτε:http://www.metalstorm.net/bands/band.php?band_id=577&bandname=Blut%2BAus%2BNord

:papas::bow2::bow::metal:

δεν προλαβαινουν οι τυπαδες:).αμα κυκλοφορησουν 3 δισκους σε μια χρονια μαγκια τους.αλλα απο την αλλη προσπαθω να συμπαθησω το 777 sects.κατι δεν μου αρεσει…:-k αλλα δεν ξερω τι!

Θα έπρεπε τα 7άρια να ήταν 6άρια! \m/

:lol::lol::lol:[SPOILER]:lol2::lol2::lol2:εγραψες[/SPOILER]

Μικρέ αδαή κρίσπι … κιουρσκ προφέρεται και είναι υποβρύχιο κ όχι μάγισσα :stuck_out_tongue:

ανγκμαρ … ναι έχω 500 λόγους … αν σε ενδιαφέρει η μουσική μόνο τότε άκου το και σε mp3 ή σε αντιγραμένη κασσέτα… αλλά μετά όχι δηλώσεις περι τρουισμού. υπάρχει και το μη-support (boycott που λενε στο χωριό μου) και είναι συνειδητή πράξη … πιο συνειδητή από τρουιλίκια και αντεργκραου σαπορταρίσματα.

Εγώ από το βήμα τούτου του θρεντ ήθελα να κάνω το αιχμηρό, πολιτικό μου σχόλιο, δεν κολλάω σε προφορές και λοιπές ασημαντότητες.

Ψ. Να βάλω να ξανακούσω τον δίσκο των KYPCK (που είναι η σωστή ρώσικη γραφή :roll:) πλάκα πλάκα.

θέλω κυριλικό αλλιώς δεν πιστεύω τπτ … :smiley:

Κυριλλικό είναι. :smiley:

Εδιτ: Το γαμήσαμε στο οφ-τόπικ… Το [B]Vreid [/B]πόσο κακός δίσκος μπορεί να είναι?

Εξακολουθω να μη καταλαβαινω, αλλα τεσπα.

[QUOTE=ChrisP;
Το Vreid πόσο κακός δίσκος μπορεί να είναι?[/QUOTE]

το arche ομως γαμαει:wink:

Δυστυχώς δεν μου άρεσε καθόλου το 777, και πολύ δυστυχώς γιατί το MVII το έχω λιώσει τα repeat. Συνεχείς “διαφωνίες” στις κιθάρες σε βαθμό φάλτσου, riffs που περνάνε ξυστά από το αυτί αλλά δεν αφήνουν τίποτα ουσιαστικό (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων), και γενικά μια βαβούρα που δε βγάζει πολύ νόημα.

Εφόσον προσωπικά αδιαφορώ εντελώς αν βρίσκεται κάποια τρομερή φιλοσοφία πίσω από τη μουσική τους που αλλάζει ζωές και τέτοια, θα κάνω άλλη μια προσπάθεια να το ακούσω και μάλλον θα φάει ντιλίτ ξηγημένο, να κάνει παρέα στους DSO (για τους οποίους αδιαφορώ επίσης). Ο παραλληλισμός έγινε επειδή είναι αμφότεροι από Γαλλία, όπως και για το λόγο ότι οι μεν ξέφυγαν εντελώς από το MVII που λάτρεψα, έγιναν δυσκολοχώνευτοι, experimental και αρτίστες σαν τους δε, και τα πήρα λίγο. Ο ήχος των picks που είναι πολύ χαρακτηριστικός είναι το μόνο που τους θύμιζε σε αυτό που άκουσα.

Ναι, βέβαια πριν το MVII πάλι experimental ήταν και γενικά υπήρξαν experimental πριν τους DsO.
Το MVII ουσιαστικά ήταν μια επιστροφή στα παλιά αλλά τεσπά…

Μιλάς για το άλμπουμ ή το black metal γενικότερα? ::D:p

1. black humor

λαθος τοπικ ντουντ… :stuck_out_tongue:

Περί ορέξεως…

στου κουφου την πορτα …

Το μουνί και το χταπόδι …

Εάν ψάχνετε μεγαλοπρεπές, μακρόσυρτο και -εν γένει- ΕΠΙΚΟ blackmetal που δεν φέρνει κατ’ ανάγκη σε [B]Βathory [/B]και δεν βρίσκετε, τότε ψάχνετε σε λάθος μέρη. Η Βεστφαλία και η Van Records είναι εγγύηση.

Πάνω απ’ όλους βέβαια βρίσκονται οι τρεις μνημειώδεις δίσκοι των [B]Ruins Of Beverast[/B] αλλά και οι υπόλοιπες μπάντες της συνομοταξίας (που είναι [U]πραγματική[/U] σκηνή, με τα μέλη των μπαντών να μπλέκονται αναμεταξύ τους) προσφέρουν μοναδικές στιγμές, εγκληματικά παραγνωρισμένες από μεγάλο μέρος του bm κοινού πoυ είτε ψάχνει εναγωνίως το νέο hype σε κάποιον avantgarde δίσκο είτε αρκείται στα πιο-παραδοσιακά-πεθαίνεις συγκροτήματα.

Τέλος πάντων, enough γκρίνια, αυτό που έχω να πω είναι ότι κατά τη γνώμη μου στη σκηνή αυτή (που νομίζω έχει τις βάσεις της στους [B]Nagelfar[/B]) και κατ’ επέκταση και στον δίσκο των [B]Verdunkeln [/B]βρίσκουμε τις πιο σωστές “ερμηνείες” (και σε καμία περίπτωση πιθηκισμό) των όσων έκανε ο [B]Burzum[/B], δηλαδή τη χρήση της μονοτονίας ως σπειροειδούς δίνης που απορροφά τον ακροατή. Μόνο που οι Γερμανοί απορρίπτουν την “κακή”, βαβουριάρικη παραγωγή προς όφελος ενός πιο πομπώδους και εμβατηριακού ήχου, ο οποίος προσδίδει κάτι από μεσαιωνική ατμόσφαιρα στις συνθέσεις. Το προτελευταίο 17λεπτο κομμάτι [I]Der Herrscher[/I] είναι η επιτομή όλων αυτών, δυστυχώς το λινκ στο youtube δεν είναι ολόκληρο το κομμάτι γι’ αυτό και δεν το βάζω. Όσοι πειστήκατε από τα παραπάνω απλώς ακούστε τον δίσκο.

Άλλες αξιόλογες μπάντες που αξίζει να τσεκάρετε είναι οι πιο pagan [B]Kermania[/B], οι [B]Funeral Procession[/B] (έχω αναφερθεί πρόσφατα σε ένα split τους, αλλά ακούστε και το ομώνυμο full-length) και, φυσικά, οι [B]Nagelfar[/B] (μετά την διάλυση των οποίων προέκυψαν οι Ruins). Ακόμα και οι [B]Truppensturm [/B]καταφέρνουν να φέρουν στο πνεύμα της σκηνής αυτής τον bestial black/death ήχο των [B]Blasphemy[/B].