Black Metal Albums

Αυτό βασικά. Σαν Panzer Division με Mortuus. Κι εμένα μ’ άρεσε πάντως.

Πράγματι, αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον!
Τα έγραψε ωραία ο ChrisP.

Ωραία μίξη black/folk που αποπνέει ένα αρτίστικο feeling, κάτι που φαίνεται και από το πρωτότυπο εξώφυλλο και την προσεγμένη συσκευασία όπως αναφέρθηκε.

Πόσο ταιριαστή είναι η ισλανδική γλώσσα σε αυτού του είδους τη μουσική ε?
Θα ήθελα βέβαια να καταλαβαίνω τα λόγια αλλά δεν πειράζει…

Έχει και χορταστική διάρκεια (γύρω στα 70 λεπτά), οπότε έχει πολύ ζουμί.
Από black φωνητικά σε καθαρά, απαγγελίες, ακουστικά folk περάσματα με ποικιλία οργάνων, viking παράδοση σε black metal περιτύλιγμα.

Ακούστε το.

κομματάρα σίγουρα,δεν τους ήξερα,αλλά μου πήραν το σκάλπ.Οι μελωδίες της κιθάρας στα σημεία που δεν τραγουδάει μου θύμισαν Katatonia…κ Darkthrone βέβαια στις προφανείς επιρροές.μπράβο μπλήντιν

Θα προσκυνησουμε και παλι [B]Craft[/B] θαρρω

Δυστυχως η κυκλοφορια της επανηχογραφησης του Under The Sign Of Hell των Gorgoroth παει για 29 Αυγουστου due to manufacturing problems(my ass θα προσθεσω εγω)οπως λενε οι ιδιοι…:lightsabre:

λίγο ανάπηρο όνομα για black metal μπάντα(The Secret)…αλλά το Solve Et Coagula είναι πραγματικά ωραιός δίσκος…σαπίλα,νταρκίλα,γαμάτα φωνητικά…τώρα την grind επιρροή δεν την πολυ πιάνω αλλά χαλάλι… :stuck_out_tongue:

στο hardcore thread φίλος

E???

Τι δεν καταλαβαίνεις? Οι The Secret είναι hardcore (metalcore πιο σωστά) μπάντα, παρά τα τραγιά και τη σκοτεινή αισθητική. Έχουμε μιλήσει για αυτούς στο hardcore thread, έχουν έρθει και 2 φορές αθήνα για λάιβ, τη μία σαπόρτ στους Converge. Δεν έχουν θέση εδώ.

Ότι πείς…

Denouncement Pyre - World Cremation
Για την εξιλέωση της metalcore αρχικά και black μετά μπάντας…:p:p

Και όποιος άλλος ενδιαφέρεται:

http://www.reformplus.de/arstidir/download/Árstíðir+lífsins+-+Lyrics+on+'Jötunheima+dolgferð'.pdf

PDF με στίχους και μεταφράσεις.

^^ Ωπ, σωστή κίνηση ο ChrisP ! Ευχαριστώ ρε συ !

Θα τους μελετήσω ακούγοντάς το για άλλη μια φορά. :slight_smile:

[SPOILER]Άσχετο αλλά πόσο τραγικό είναι να ακούς μουσική από mp3 και να διαβάζεις τους στίχους από pdf ?

http://www.youtube.com/watch?v=Tr1JPeAW3M8&t=7s[/SPOILER]

Νέο VON GOAT λέει, διαθέσιμο μόνο σε ψηφιακή μορφή.
Δεν έχω ακούσει ακόμα αλλά γράφεται ότι είναι αρκετά διαφορετικό από το προηγούμενο.

Επίσης νέο επεισόδιο στο ορθόδοξο σήριαλ από τους GORATH:

[B]GORATH “Apokálypsis - Unveiling the Age that is not to Come”[/B]

Apokálypsis - Unveiling the Age that is not to Come is about the Apocalypse of John. Many have tried to interpret these visions, but very few have managed to look beyond the madness, beyond the deceit of the false ?God? that so many weaklings worship. Those desperate fools who put their faith and hope in the final judgement by their ?God? are up for an unpleasant revelation, for He is not who He claims to be. Cursed is he who reads aloud the words of the prophecy and doomed are those who hear and who keep what is written therein.

Tracks:

1. Before the Throne of the Demiurge
  2. The Seven Seals
  3. Wrath of God
  4. Le Porteur de Lumière
  5. Beasts from the Earth and the Sea
  6. Whore of Babylon
  7. Millennium (Thousand Years of Darkness)

Live presentations:
17.09.2011 - The Zoo - Hasselt (BELGIUM) release show: Gorath only
15.10.2011 - Gryphus - Vierlingsbeek (NETHERLANDS) release show with Cirith Gorgor,…
29.10.2011 - Schacht 1 - Oberhausen (GERMANY) with Eisregen, Forgotten Tomb,…

More info & song: http://www.gorath.be
Releasedate through Twilight Vertrieb: September 2

necro&μπυρςς<3

[ειναι ψιλοΓΑΜΑΤΟ συνθεσαρες μελωδιαρες κλλπ]

:dizzy::bounce::vibrate:

Η χαρά μου δεν περιγράφεται

Αυτο θελω να το ακουσω κι εγω. :oops: Ηταν μεγαλη η κωλοτουμπα με το προηγουμενο.

SYRINGES ΓΑΜΩΤΗ.

Edit: Οσον αφορα τις Ορθοδοξιες των Gorath παντως, λιγο ελεος πια. Σα κακη καρικατουρα DSO μ ακουγεται για να μαζεψουν παραπανω κοσμο.

Nαι, αλλά στ’ αρχίδια μας αν έχει μουσικάρες όπως το προηγούμενο.

To VON GOAT είναι διαθέσιμο στο μεταλάρεα, αλλά σε low bitrate προς το παρόν.

Edit:

Και ένα μικρό ρηπόρτ από το DeathKult με ANTAEUS, ARCHGOAT κτλ:

Καινούργιο Myrkraverk ρε!!

Χρήστο το μπλόγκ είναι ελληνικό έτσι?Παρόλο που είναι στα αγγλικά,η τελευταία παράγραφος-παράκληση στους δικούς μας Dead Congregation αυτή την εντύπωση μου έδωσε…Έχεις συμμετοχή κ εσύ ή απλά το διαφημίζεις?Απλά ρωτάω…