AVICHI - Complete Work On "The Devil’s Fractal"
U.S. black metal entity AVICHI have completed work on the follow-up to 2007?s ?The Divine Tragedy?, entitled ?The Devil?s Fractal?.
In what will be seen as one of the more prominent and sinister U.S. black metal albums to surface this year, ?The Devil?s Fractal? raises the bar from its successor by not only summoning that ancient black metal aesthetic harnessed by the great classic works of such acts as Mortuary Drape, Rotting Christ, Samael, and Necromantia, but by also offering that forward-thinking, twisted, and progressive black metal aesthetic found in, and forging alongside such luminaries as Deathspell Omega, Leviathan, and Negative Plane.
Masterminded by Andrew Markuszewski (aka Aamonael), who also performs in the bands Lord Mantis and Nachtmystium respectively, and where he essentially handles pretty much all instruments in Avichi (drums are handled by Charlie Fell, also of Lord Mantis and Nachtmystium), with ?The Devil?s Fractal? Markuszewski has crafted a modern-day black metal masterpiece, one in which thematically peers into the historical importance and relevance of Lucifer.
To be released July 19th, tracklisting for ?The Devil?s Fractal? goes as follows:
Sermon On The Mount
Under Satan?s Sun
Tabernacle Of Perdition
Kaivalya Of The Black Magician
I Am The Adversary
The Devil?s Fractal Part I
The Devil?s Fractal Part II
An MP3 of the track ?Under Satan?s Sun? can be heard HERE
Αλλά το σημαντικό νέο είναι ότι μάλλον θα κυκλοφορήσει το νέο LEVIATHAN! :vibrate:
Δεν ξερω αν εχει αναφερθει,αλλα οι Gorgoroth κυκλοφορουν στις 20 Ιουνιου την επανηχογραφηση του θρυλικου (και δισκαρας κατα τη γνωμη μου) Under The Sign Of Hell.
:-k
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι να το κανουν αυτο,αλλα οπως και να 'χει το περιμενουμε.Α,επισης αργοτερα μεσα στη χρονια θα βγαλουν και το καινουριο τους album.
Απο το Avichi δεν περιμενω πολλα πραγματα ειναι η αληθεια. Ακουσα εκεινο το κομματι που υπαρχει στο site της Profound Lore κι ενταξει, ωραιο ακουγεται, αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο. Η ατμοσφαιρα του πρωτου album ειναι κυριολεκτικα αξεπεραστη κι αυτο το πραγμα δε μου φανηκε να υπαρχει εδω περα…
Δεν νομίζω να είπε ποτέ κάτι τέτοιο, θα μπερδέυτηκες, αυτό που είχε δηλώσει ήταν οτι θ’αργήσει να βγάλει κάτι καινούριο, γιατί θέλει στην επόμενη δουλειά του να έχει αφοσιωθεί. Άσχετο αν 1-2 χρόνια ειναι πολύς ή λιγος χρονος…
Το έλεγα το ξανάλεγα και προφανώς ήταν φυσικό να το σκεφτούν και κάποιοι άλλοι, λίγο πιο ειδικοί. Βγαίνει λοιπόν μόνο του σαν mcd και το Diabolus Absconditus απο την Noevdia όπως έγινε το 2008 με το Mass Grave Aesthetics και καπάκι μαζί και τα δύο τους σε 2Lp για όσους φτιάχνονται περισσότερο.
Ελεγες οτι επρεπε να επανακυκλοφορησει ? Αν ναι,μαζι σου.
Καταπληκτικη συνθεση για να την εχουμε μονο σε mp3.
Αντε να δουμε ποτε θα το αγορασουμε και αυτο.
Ναι αυτό ακριβώς θέλω να πω, περίμενα πότε θα επανακυκλοφορήσει μέχρι που κάποιος περισσότερο μυημένος μου βρήκε μια παλιά κόπια παρατημένη κάπου στο Kολοράντο, έπειτα με την βοήθεια ενός γνωστού τύπου (oπαδού των Drudkh) πρόλαβα και το πήρα split
…ε και αυτό θα το πάρουμε, πόσο να πάει? πάνω απο 2 μπύρες…τι ψυχή έχουν δυο μπύρες για ένα εκπληκτικό κομμάτι όπως λες…
Κάποιες φορές χρειάζεται ένα είδος να βαλτώσει πολύ, να ξεχαστεί ώστε μετά από χρόνια να ξεπεταχτούν νέες δυνάμεις και να το αναζωογονήσουν. Οι Árstíðir Lífsins (σημαίνει οι “οι Εποχές της Ζωής”), παρότι προέρχονται από την Γερμανία, βουτούν στην έμπνευση της ισλανδικής λογοτεχνίας (ο mainman της μπάντας, Stefan έχει μετακομίσει στο νησί αν δεν κάνω λάθος), συγκερνώντας το blackmetal με το folk, και ουσιαστικά κολυμπώντας στα ύδατα του viking ήχου, όρμωμενοι βέβαια από τους πατέρες BATHORY αλλά και από όσα κατά καιρούς μας έχουν δώσει οι ENSLAVED και άλλες μπάντες του χώρου. Έχουν όμως τον δικό τους ήχο, το ακούς, το νιώθεις, είναι επικοί, συναισθηματικοί και συνάμα ακαδημαϊκοί.
Όχι τυχαία ο δίσκος κυκλοφορεί από τη κατά κανόνα καλόγουστη Van Records σε ένα καταπληκτικό πακέτα (μιλώντας για το digibook CD τουλάχιστον) και προτείνεται σε ΟΛΟΥΣ. Αν ήταν σε μεγάλη εταιρεία, θα έκαναν σίγουρα κάποιες εκπτώσεις στη διάρκεια των τραγουδιών τους και θα γίνονταν δίσκος του μήνα στα περισσότερα ευρωπαϊκα μέσα.
Δεν έχω ακούσει το Fuck the Universe, τους έχω αφήσει στο Terror Propaganda (στο οποίο παίζει ξεθάβιν ασ γουι σπικ), το νέο κομμάτι μου ακούγεται πιο τεχνικό/πολύπλοκο και αισθητά λιγότερο darkthrone-ικό, γαμεί πάντως, τεσπα 5 Αυγούστου βγαίνει.
Αυτές τις κυκλοφορίες περιμένουμε μπας και ξανακούσουμε κανα μπλακ μεταλ.
Craft και Katharsis είναι οι πιο αρχιδάτες και σωστές νταρκθρονομπάντες . Άκου και total soul rape σε περίπτωση που δεν το χεις κάνει ήδη … αλλα και fuck the universe … σίγουρη διασκέδαση
To Total Soul Rape πρέπει να το’χω ακούσει μια φορά στα πεταχτά πριν χρόνια, δε θυμάμαι τίποτα…
Πάντως και το Terror Propaganda που το ξέθαψα το θυμόμουν πιο αρκουδιάρικο, τελικά έχει κάμποσες τσαχπινιές μέσα (πάντα σε νταρκθρονέ στυλ), γαμάει όπως και να’χει. Το καινούριο κομμάτι γάμησε, μάλλον θα τσεκάρω και το Fuck the Universe που έχει Prodigy εξώφυλλο
επιτέλους νέα για Craft, τόσα χρόνια περίμενα καινούργιο άλμπουμ, από τις εποχές που είχα profile στο myspace θυμάμαι το είχαν ανακοινώσει, αλλά τίποτα, και νόμιζα πως εξαφανιστήκαν/διαλυθήκαν…
έχω ακούσει και τα 3 άλμπουμς τους, προσωπικά βρίσκω τους Katharsis που είπε ο The BBB λίγο πιο raw και φανατισμένους σχετικά με το ορθόδοξο του θέματος (sic), αλλά όπως και να το κάνουμε μωρέ, Craft είναι αυτοί θα γαμάνε!
πρώτα Caϊna και μετά Craft, ντάξει θα τη παλέψουμε και αυτό το καλόκαιρι.
Φαντάζομαι θα έχουν μείνει 2-3 ακόμα εδώ μέσα που ενδιαφέρονται για τις κυκλοφορίες των Σουηδών Ωραίο ep με 3 νέα κομμάτια που λόγω πολεμικής ατμόσφαιρα (ακούγονται αρκετά σχετικά samples) θυμίζει λίγο panzer division marduk αλλά η φωνή και οι αργές ταχύτητες στο τελευταίο κομμάτι σε ξαναγυρνάν στο σήμερα. Το μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το νόημα να βγάλουν 3 νέα κομμάτια έτσι στο άσχετο. Όπως έχει γραφτεί και στην κριτική του ροκιν καλύτερα να περίμεναν να γράψουν μερικά ακόμα να έβγαζαν κανονικό άλμπουμ. Όπως και να έχει τα 3 αυτά κομμάτια είναι μια χαρά και θα εκτιμηθούν από όσους συνεχίζουν να γουστάρουν τους Marduk από το heaven shall burn και μετά.