Ποτέ δεν τρελάθηκα με την πάρτη τους, γενικά δυνατοί όμως στη σκηνή (η οποία σκηνή υπέφερε όποτε έπαιζαν μπάντες με >4 μέλη).
Είχαν όμως όμορφο happening:
The GG Allin cover by HM with MkM, J. Read and Impurath on stage was one of the highlight of the night.
Eπίσης “Black Arts Of Crime” κομματάρα ολκής.
Oι ζαρατούστρες είναι μια συμπαθητική bm μπάντα που έχει όμως ταβάνι σ’ αυτά που μπορεί να δώσει. ΟΚ μου φάνηκαν, αλλά δεν έκατσα καν να δω όλο το σετ τους, είχε TRUPPENSTURM μετά άλλωστε.
Μωρε τρελα ταβανια εχουν οι Ζαραθουστρα, αλλα Τρουπενστρουμφ ουτε καν. Ακουσα ενα αλμπουμ που ειχες προτεινει και μου φανηκε τιγκα βαρετο να πω την αληθεια. :? Γουστα αποψεις κλπ βεβαια, αλλα δεν ξερω, δε με τραβηξε καθολου. ;/
Εσύ με ανέλπιστο καινούριο diapsiquir και ο plunderer με ανέλπιστο καινούριο axis of perdition (btw, συμφωνώ 100% με ό,τι λέει στο blog) καλύψατε όλες μου τις ανάγκες, ελπίδες και προσευχές για στρυφνό πειραματικό black για την επόμενη 3ετία. Νέο Thorns μου μένει, και μετά μπορώ μέχρι και να ντυθώ νυφούλα. Ας πούμε.
ήμουν ο πρώτος που ανέφερε το Virus STN εδώ μέσα, σαν τελειότητα. ήταν όντως από τους πιο άρρωστους και πειραματικούς δίσκους που έχω ακούσει και μπορεί να βρεί κανείς στον χώρο του BM (μαζί με αυτά των Manes και DHG).
το καινούργιο το άκουσα δύο φορές χτές, ντάξει είναι λιγότερο πειραματικό από το προηγούμενο, λιγότερα ηλεκτρονικά στοιχεία και τρέλα, ελάχιστα ΒΜ, το γυρίσαν πρός το ρομαντικό φάση Noir Désir, με τελείως normal φωνητικά.
ο Toxik είναι αηδιασμένος απο τη σκηνή. ίσως εκεί οφείλεται και η αποχώρηση του από τους Arkhon Infaustus. πλέον μόνο Kickback παίζει και οι Diapsiquir αποτελούν side project περισσότερο για να βγάζει τη κάβλα του θα έλεγα…
[SPOILER][/SPOILER]
Το πρώτο Diapsiquir το είχα ακούσει μερικές φορές, δε λέω ενδιαφέρον, αλλά το λιγότερο που προκαλούσε ήταν ημικρανίες, οπότε φαντάζομαι αυτό.
Ενταξει λοιπον. Ραντεβου στο Καραβελ σε μιση ωρα. :blues:
Voider, επειδη νομιζω πως εχω καταλαβει τι ακους πανω κατω, τσεκαρε Inlaid Rust και πες μου αν σου αρεσε. One man band industrialoblackmetal, ενα demo κι ενα EP εχει βγαλει μεχρι τωρα και μου αρεσαν και τα δυο πολυ. Το EP φετινο.
Κι έλεγα τι μου θυμίζει τ’ όνομα, τί μου θυμίζει τ’ όνομα (INLAID RUST)…
Μου τους είχε προτείνει ο Carlsson των PLUTONIUM κάποτε, είχα ακούσει το demo, ντάξει όχι κάτι τρομακτικό αλλά σε σωστές βάσεις. Θα τσεκαριστεί και το ΕΡ.
ευχαριστώ, το άκουσα πρίν λίγο. άμα ήταν ελάχιστα πιο πειραματικό και πρός ψυχεδέλεια μεριά, με λιγότερη πλαστικούρα, και φωνητικά, θα μου άρεσε περισσότερο! ο τυπάκος αυτός που έχει τη μπάντα (Roland La Goy λέγεται) είχε άλλο ένα συγκρότημα, τους Nutrition που παίζε κάπως τέτοια, sci-fi black metal και καλά, για εξωγήινους και λοιπά συνομωσιολογικά σενάρια, τσεκάρετε όποιος θέλει http://www.myspace.com/nutrition αλλά μη τους πάρετε πολύ σοβαρά.
Όχι ότι με ενδιέφερε και ιδιαίτερα αλλά στο τέλος λέει μερικά ενδιαφέροντα πράγματα για Wrest και το σκηνικό με τη γκόμενά του:
[B]BW- You were waiting? Then I won?t keep you. Please, talk, what?s up with the girl and the tattoo gun?[/B]
BJ- That situation is fucked.
SP- It?s total bullshit.
BJ- Total bullshit. Before you even ask, he didn?t do that. I saw a fight between him and that woman in my house before. It was the last confrontation they had. Drunk fucking retarded boyfriend-girlfriend fight. It was the last time they saw each other before that allegedly happened. I saw that woman beat her own head against the wall so that she would look beat up when the police showed up. He didn?t do anything to that woman.
Jef Whitehead is a fucking maniac, but he is not a rapist. He is not a criminal.
[B]BW- What do you think will happen to him?[/B]
BJ- I think he?s got enough friends around him with enough money that he?s going to have the lawyers to get out of the mess that he?s in. And the fact that the woman pressing the charges has ten different cases on file of dropping rape charges against boyfriends is going to get him scott free if he has the right lawyer. You can be certain that his friends in Chicago and San Francisco and Oakland have been working together and communicating with one another to ensure that we have the money to help him out. Jeff is a good enough dude, despite his many faults, that we know we?ll get it back from him in one way or another. He?s family. He will not rot in jail if we do anything about it because he did not do that. I know because I saw them together and I watched what she did. And that?s all I have to say about that. He is my brother. I have known him for eight years and he did not do that. I know that for a fact.