γενικά οι Bolt Thrower έχουν αντιναζιστικές απόψεις (νομίζω κάπου το’χε πάρει το μάτι μου μερικά χρόνια πριν σε μια συνέντευξη, ακούγεται και γενικά πολύ), αλλά δε ξέρω κατά πόσο ισχύει μια τέτοια φήμη. το λέω με την έννοια του ότι δεν ήταν live Bolt Thrower με support τους SW, μιλάμε για ένα τεράστιο fest με πολλά ονόματα και φαντάζομαι πως οι SW δε θα ενοχλούσαν και ιδιαίτερα το κοινό εκεί (φαντάζομαι ε ;p).
Μπορείτε Black Metal! Φεύγοντας από το κουράγιο της γης
Ως μια τεράστια πρωκτικό καθετήρα
Blow up ολόκληρες πόλεις!
(ελεύθερη μετάφραση κάποιων στίχων απ το 3ο κομμάτι)
Mόνο σε μένα άρεσε αυτό; Αρκετά περίεργο και ανώμαλο, peste noire είναι θα μου πεις. Πολλή τρέλα μέσα, κοκόρια, τρελές, μπήτια, πυροβόλα, σαξόφωνα, ακορντεόνια κλπ. Έχει όμως και κάτι -κολλητικές- κιθαριστικές σημειάρες άλλο πράμα.
τα άκουσες κι εσύ τα κοκόρια ? :lol: χαχαχα, έγραψα γι’αυτό 5 σελίδες πίσω, προσωπικά δε μου άρεσε, αλλά όκ μία φορά το άκουσα μόνο…
εγώ το peste noire θα το τιμήσω με αγορά πάντως, πολύ μ’άρεσε, κι ας μην ξέρει κανείς αν είναι black ή όχι ;p
Το Deviser το έχει ακούσει κανείς; Έκανα χθες έναν κόπο και μου φάνηκε κάπως παράξενο. Καταρχήν δύσκολο το λες αυτό black metal. Ατμοσφαιρικό metal σκέτο που αν είχε διαφορετική παραγωγή μερικά σημεία θα θύμιζαν ακόμα και παλιούς… Nightwish.
Η οποία παραγωγή μάλλον έγινε επίτηδες έτσι (υποθέτω) αφού βρωμάει αρχές '90 ελληνικού τίμιου metal. Dreaming madness και taking pictures μου άρεσαν αρκετά περισσότερο όμως επειδή μου θύμισαν τις παλιές συλλογές ελληνικού metal που έδιναν στα hammer και invader.
Επίσης έχει διαρρεύσει το ep των Marduk για όποιον ενδιαφέρεται
Ισχύει αυτό για τους Thrower, μιας και προέρχονται από όλο αυτό το anarcho- punk κλίμα της Αγγλίας του '80. Θυμάμαι ότι ο Ingram στη συναυλία στη Θεσσαλονίκη φορούσε και μπλουζάκι Crass με αλφάδια κλπ.
Πάντως κάτι παρόμοιο είχε παιχτεί και με τους Kreator και τους Taake σε ένα φεστιβάλ στη Γερμανία αντίστοιχα. Όπου οι πρώτοι είπαν ότι αν παίξουν οι δεύτεροι αυτοί την έχουν κάνει, οπότε τελικά σούταραν τους Taake.
Πηρα κατι απο Morbosidad και μιας και αργησε να το δει (μαλλον) εβαλε
και κατι δωρακια μεσα \m/
To σημαντικο ειναι οτι μετα το split με Sadomator που βγηκε πριν κατι μερες
βγαζουν αλλα δυο splits συντομα και στο τελος του χρονου μπαινουν για να
γραψουν νεο αλμπουμ.Παμε μωρη μπανταρα !
Δεν ξέρω αν σας το έχω πει, αλλά οι ΑΝΤΑΕUS live γαμάνε.
Ελπίζω να κάνει κανένα και με AOSOTH τώρα γιατί το “III” γαμάει ακόμα περισσότερο.
Mόλις ανακάλυψα Angantyr. Δεν μου έλεγαν τίποτα, με ένα σερτς είδα ότι δεν ανακάλυψα και τον τροχό αλλά ακούω τώρα Sejr και δεν ειν’κακό. Έχω κυριολεκτικά πάνω από χρόνο να ακούσω τέτοιο στυλ black. Ετοιμάζεται και Haevn
Με το καλό και Gidotyr.
:lol::lol::lol:
haevn δισκαρα
Που τους ειδες ?
Θα παιξει κανα review ?
Γιατι με ενδιαφερουν ουκ ολιγες μπαντες απο το συγκεκριμενο !
Ωραιος παντως…
Ασφαλώς θα παίξει, αν και τα παρελκόμενα όπως ο τρομακτικά αστείος τρόπος που μιλάει ο Vaz των BLACK WITCHERY ή το intellectual look και η απίθανη πραότητα του μπασίστα των NECROS CHRISTOS ήταν όλα τα λεφτά. Για να μην πω για το ψεύδισμα του Ritual Butcher των ARCHGOAT που έπρεπε να συγκρατηθείς για να μην γελάσεις τρανταχτά! :lol:
Πώς ήταν οι Hell Militia?
για αυτο σε αγαπαμε.
btw, antaeus ηθελαν να κυκλοφορήσουν το live απο την ελλαδα σε semi-pro κοπη, αλλα δεν … κριμα.
O MkM ειχε πει οτι ηταν το αγαπημενο του live ever… ή κατι τετοιο.
Zarathustra πες πως παιξανε. Τους εχω μεγαλη αδυναμια - inb4 post BBB ‘‘ειναι Γερμανοι … αρα σιγουρα ηταν χαλι οπως κι αν παιξανε … .’’