Oι ‘‘Μαγιας’’ θα εκαναν τα μαγικα τους και θα το εσβησαν. =D> #-o
Όχι, ΟΚ, το κουότ έφταιγε αλλά θα σου ξαναπαντήσω.
Πάνε στις παπαουεριές σου, που θα κατουρήσεις το ΜΠΙ ΕΜ μας :!:
Λογω δικου μου ποστ εγινε, οχι του ναισκαι
Εκανα ενα edit πιο πισω σχετικα με το background των κλικαδορων, οι καλυτεροι παντως μαλλον ειναι οι Axeman, Kallathon και Arizmenda. Axeman παιζει τιγκα Amebix υποβαρθο, αφου μεχρι κι ο τιτλος του ντεμο αποτελει παραπομπη (Arrive αντι για Arise) και γνκ crustιζουν αρκετα. Οι Kallathon απο την αλλη ειναι πιο ατμοσφαιρικοι με καλογραμμενες μελωδιες και κομματια που δε κουραζουν παρα τη μεγαλη τους διαρκεια.
Αμα σας αρεσουν οι δευτεροι προχωρατε σε Arizmenda, οι οποιοι στεκονται αρκετα κοντα ποιοτικα. Πιο βρωμικος ηχος, με περισσοτερο βαθος σε φασεις. Θα βγαλουν και νεο full length τωρα το Μαιο (επρεπε να χε ηδη βγει δλδ).
Ειναι προφανες οτι δεν θελω να κατουρησω το bm σας, αλλα συγκεκριμενες δηθενοσυμπεριφορες ΑΠ’ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ :!:
Εκπρόσωπος τύπου των ΠΑΣΟΚ/ΝΔ alert :!:
με κανετε περιφανο
“[B]Nightbringer[/B] is very enthusiastic about our collaboration with [B]Season of Mist[/B]. It is an honor to be on such a label alongside some of metal’s most legendary acts. We feel that ‘Hierophany of the Open Grave’ is easily our most powerful offering yet and we are pleased to know it will have the level of representation that Season of Mist is known for.”
NIGHTBRINGER’s third album is entitled “Hierophany of the Open Grave” and will hit the stores on August 19th in Europe (September 13th in North America).
Απιστευτο. Καλα για το δισκο δε περιμενω ιδιαιτερα πραγματα.
Eγω πολι το βρηκα αρκετα καλο κι ας ημουν αρνητικα προκατηλημενος μετα το ποστ σου.Ομορφο,στα καλα της χρονιας και to buy στο κοντινο μελλον
μετά την πρώτη ακρόαση του peste noire νομίζω πως πάω κι εγώ για αγορά, με εξέπληξε πολύ ευχάριστα…που θα το βρούμε όμως; O:)
Ακολουθείς το link που θα βρείς εδώ:
ευχαριστώ πολύ Chris, πολύ χρήσιμο το link για τη la mesnie herlequin ή κάτι, ευκαιρία να αξιοποιήσω τα πολλά γαλλικά που δεν ξέρω…;p. και πολύ καλή η δουλειά στο blog, keep it up!
τυφλός ε ;p
ευχαριστώ για την αγγλική έκδοση, άντε να περιμένουμε 2 βδομάδες για το paypal τώρα ;p
Μιας και το θρεντ από μουσικής άποψης έχει πεθάνει, ας κάνουμε λίγο χαβαλέ.
Όσοι δεν βαριούνται, μπαίνουν εδω:
http://www.nwnprod.com/forum/viewtopic.php?t=19927
και διαβάζουν απίθανο τζέρτζελο για την ακύρωση των SATANIC WARMASTER στο Hellfest (το Hellfest τους πέταξε έξω γιατί ήταν public demand από μπάντες και κοινό, λέει). Γράφουν μέσα αριστεροί, δεξιοί, εβραίοι, φασίστες, ο Darker Than Black Records (ABSURD) και ο ίδιος ο Werwolf των SW.
Τρελό γέλιο λέμε :!:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
εγώ που βαριέμαι μπήκα - εξαιρετικά ευχάριστος τρόπος να περάσει ένα απόγευμα μετά τη δουλειά! Γαμώ!
Κρίμα και ήθελα να πάω μόνο γι’ αυτους…
…Φανταζόμουν λέει να παίζουν και πίσω να κρέμεται ένα τεράστιο πανό…
αυτές οι δηλώσεις Werwolf περί απόρριψης ναζιστικής ιδεολογίας κτλ με δίπλωσαν απ’το γέλιο χθες βράδυ που διάβαζα το thread που έβαλε ο ChrisP ;p
η μουσική που βγάζει ο τύπος μ’αρέσει πολύ, αλλά τα σκατά που κουβαλάει στο κεφάλι του ακόμα δε μου κάθονται και πολύ καλά…πάντως συμφωνώ πολύ μ’αυτό που διάβασα σ’ένα post εκεί μέσα, πως αυτή η ακύρωση των SW απ’το Hellfest μόνο καλή διαφήμιση στη μπάντα μπορούν να κάνουν. αν και μπορώ να καταλάβω για ποιους λόγους δε θα παίξουν (μάλλον όλοι μπορούν να καταλάβουν ;p), απ’τη στιγμή που δε γίνεται να μην ήξεραν τι παίζει με τη συγκεκριμένη μπάντα, δε καταλαβαίνω γιατί τους ζήτησαν εξ’αρχής να παίξουν, o well
H φήμη λέει ότι δεν τους ήθελαν οι BOLT THROWER (δεν ξέρω γιατί).
Μουσικά τους βρίσκω απλά ΟΚ στην καλύτερη και γραφικά ανέμπνευστους στη χειρότερη.