Black Metal Albums

:metal:

θα κυκλοφορήσει από την bowel of noise το παρακάτω σε [B]βινύλιο[/B],για όσους ενδιαφέρονται…
DEATHSPELL OMEGA - Diabolus Absconditus / Mass Grave Aesthetics

Γνωρίζουμε αν είναι επίσημη επανέκδοση ?

Στο σάιτ της bowel το είδα,δεν γνωρίζω περισσότερα.Ούτε στο metal archives αναφέρει κάτι.

Ποτς γένεν αυτό ? Το ακούω τώρα, πολύ γρήγορα ανακοινώθηκε, κυκλοφόρησε, και ίσως γιαυτό είναι και ψιλομέτριο, με κοκόργια μέσα και λίγο Finntroll στην αρχή, άμα δεν ήξερα ότι ήταν Peste Noire αυτοί, παίζει να μην ασχολιόμουν κάν. Κρίμα το όμορφο εξώφυλλο.

Παντως τα δικαιωματα τα εχουν δυο διαφορετικες εταιρειες.
Μπορει απλως ο Bowel να διαφημιζει την επικειμενη κυκλοφορια
της Noevdia ξερω γω.Ολα αυτα ειναι υποθεσεις γιατι βαριεμαι να
ψαξω.

[B]Volahn - Dimensiónes del Trance Kósmico [2008][/B]

Μια αγνώστου προελεύσεως συλλογή ονόματι [B]Worship Black Twilight[/B] μου έκλεινε το μάτι εδώ και καιρό αλλά την αγνοούσα επιδεικτικά.
Με χαλούσε τ’ όνομα και με χαλούσε που δε μπορούσα να θυμηθώ πως βρέθηκε στα χωράφια μου.
Της έδωσα μια ευκαιρία και έπεσα πάνω στο [B]Volahn[/B] και συγκεκριμένα στο

[B]Crepúsculo Negro[/B]
[I]http://www.youtube.com/watch?v=KdIf-m7T0ZQ[/I]

One man show που λένε και μια από τις μπάντες-μέλη της καλιφορνέζικης ‘σέκτας’ [B]Black Twilight Circle[/B].

Ξεχνάμε τα παραπάνω και δίνουμε σημασία στην ουσία.
Εν ολίγοις, ακατέργαστο, χαώδες μπλακ, με μοχθηρή ατμόσφαιρα και πάνω απ’ όλα φιλοζωικά αισθήματα.
Ντεμπούτο που αξίζει προσοχής. Δείγμα ναμπερ του:

[B]Cuerpo de Fuego[/B]
[I]http://www.youtube.com/watch?v=o63ikIqbtFk[/I]

αλλά πάνω απ’ όλα, το αγαπησιάρικο
[B]Trance Ceremonial[/B]
[I]http://www.youtube.com/watch?v=3kuoieLSCEI[/I]
που πόσταρα και στο bm hymn θρεντ, αλλά μ’αλλον πήγε σχετικά άκλαυτο αν εξαιρεθεί ο redrum που μπήκε στον κόπο να κάνει κλικ.

Ακούστε το λέμε :!:

Δε χρειάζεται να γράψεις πολλά για τους Σότι Βολαν, τα διαπιστευτήρια για το ότι είναι γαμάτοι έχουν δοθεί από όταν φόρεσε ο Lipynski μπλουζάκι τους. \m/

Πολυ ωραιοι οι Volahn, οταν τους ειχα πρωτοπροτεινει δεν ειχα ιδεα περι τινος προκειται. Γενικα ολες οι μπαντες της CN ξεκινανε απο καποια standard ποιοτητα, οι καλυτεροι ομως ειναι οι Axeman και Kallathon. Και να ακουσετε το Tukaaria που ουσιαστικα αποτελει παρακλαδι, εκαναν και split με τους Volahn το οποιο με φανηκε επισης αξιοπρεπεστατο.

Edit: Σεκτα my ass παντως ρε συ, οι τυποι ειναι τρισμεγιστοι καραγκιοζηδες και το παιζουν τρελη ιστορια. Οκ, γραφουν ωραια μουσικη, αλλα με το attitude που εχουν απορω πως δεν τους εχει ξυλοφορτωσει κανεις.

ω θεοί. εξαιρετικό. επίσης, έχουν κυκλοφορήσει και ένα σπλιτ με tukaaria, αρκετά χαριτωμένο.

εδιτ. το οποίο αναφέρεται και στο αποπάνω ποστ το οποίο δεν είδα. #-o

πρωτοφανές!!!

Με ποια λογικη προτεινεις κατι που δεν το εχεις ακουσει ??? :-s:?

Για angmar δεν ξέρω έχει και την σφραγίδα των mods αλλά υπάρχει εδώ μέσα η λογική ,των μισών τουλάχιστον που προτείνουν δίσκους που μόλις βγήκαν ή θα βγούν, που το κάνουν μόνο και μόνο για να ποστάρουν κάτι λές και θα πάρουν γλυφιτζούρι…

Banακος αστειος γι αλλη μια φορα. Ξερει καλα για τι μιλαω. Διαβαστε και πιο πισω πριν κρινετε, αναφερει πραγματα η Αλτερντ, οτι ανηκουν σε μια ομαδα μπιεμαδων κλπ. Γενικα παιζει ενα αλφα υποβαθρο πισω απο τις μπαντες της Crepúsculo Negro προκειται για μια κλικα απο καλιφορνια μερια που την εχουν δει Μαγιας, ελιτ, κλπ, κι αν κανεις παραγγελια απο αυτους, ΑΜΑ γουσταρουν σου στελνουν τα πραγματα σου. Εχουν φαει τρελο κραξιμο τα τελευταια δυο χρονια κι ολα αυτα δε τα γνωριζα μεχρι πριν καποιο διαστημα.

Edit: Η διαφορα μας Μαριε ειναι οτι αντιπροσωπευεις ολα οσα ανεκαθεν σιχαινομουν γυρω απο αυτο το κομματι της μουσικης. Και κριμα γιατι με τη συμπεριφορα σου παιρνει η μπαλα και το blog που διαφημιζεις.

Εγώ έχω την αίσθηση ότι αυτό συμβαίνει για να βοηθήσει ο ένας τον άλλον σε ενημερωτικό επίπεδο και όχι για κάποιον άλλο λόγο, νομίζω μας έχεις παρεξηγήσει λίγο.

Αν όμως το δούμε όπως λες πριν κανα δυο χρόνια ήταν ακομα πιο ενημερωτικό το Thread, πλεον απλά ζει απο κεκτημένη ταχύτητα. Βέβαια αυτο συμβαίνει γιατί μας λείπουν 2-3 χρήστες, αλλά τι να κάνουμε οι αποφάσεις τους είναι σεβαστες.

Angmar, η διαφορά μας είναι οτι είσαι hype follower-δάσκαλος-γνώστης μουσικής βουτηγμένος στην σοβαροφάνεια, εγώ είμαι απλός ακροατής, καυλωμένος με 3-4 πράγματα ενώ δεν παραλείπω ορισμένες φορές να γίνομαι λίγο ειρωνικός σπασαρχίδης για να βγάζουμε και λίγο εκρηκτικό ελιτισμό και να τσιμπάνε οι δήθεν. Δεν χρειάζεται να μπούμε πάλι σε κύκλο τριβής, τα 'χουμε ξαναπεί, στα 'χουνε ξαναπεί (θυμίσου σ’ένα άλλο φόρουμ:wink:), και θα στα ξαναπούν (ή δεν στα λένε γιατί δεν έχουν και την όρεξη). Αυτά, και που 'σαι, μην ξεχάσεις να με θάψεις απο δω κι απο κει :-({|=

Φωναξε τους λιγο, να τους κατουρησω τη μαπα. :lol2:

VOLAHN btw, πάρα πολύ καλό το full-length, αλλά στο σπλιτ με TUKAARIA, το μυστικό βρίσκεται στους δεύτερους.

Το full length απο Tukaaria ειναι αρκετα καλυτερο, μπαινει στις αγαπημενες μου κυκλοφοριες για φετος. Το τελευταιο κομματι ειδικα αγγιζει τα ορια της ονειρωξης.

Edit: Ενημερωτικα παντως, το δεν ειχα ιδεα αναφεροταν στο υποβαθρο που παιζει πισω απο την ιστορια της Crepusculo Negro. Οι τυποι ανηκουν σε μια ομαδα που την εχουν δει Μαγιας και Ελιτ σε βαθμο τραγικο, του στυλ ο κοσμος παραγγελνει κασσετες επειδη οι συνθεσεις ειναι πραγματικα καλες κι αυτοι τις στελνουν οποτε κι ΑΝ το θελησουν. Κι επειδη αυτα τα αντικειμενα απεκτησαν τρελη συλλεκτικη αξια σε μια φαση, και καλα hard to get items, αυτοι εχτισαν ενα hype ευκολα και διχως καθολου κοπο. Τρωνε τρελα μπινελικια τα τελευταια δυο χρονια λογω αυτου, αν κι απ οτι φαινεται σιγαααα σιγαααα σοβαρευονται. Οι Tukaaria παντως αποτελουν παρακλαδι, δεν ειναι μερος της CN αλλα ο τυπος που τους εχει διαχειριζεται πλεον και το distro της περαν τα οποια κολλητιλικια.

Γιατί σβήστηκε το τελευταίο ποστ νάητ*σκάη :?: