voider τσεκαρε το σπλιτ enshadowed/thornspawn …απο οσο ξερω το θεωρουν ως κανονική κυκλοφορία (αν και μικρης διαρκειας). μην ξεχναμε παντως οτι η μιση και κατι συνθεση του πρωτου δισκου συνεχισε καταπληκτικα με τους End
Εμενα και σα συνολο μου αρεσε αρκετα.Ισως ενα κλικ λιγοτερο εντυπωσιακο απ’το πρωτο του μπορω να πω απ’το λιγο που εχω ακουσει.Κιθαριστικα ειναι πολυ καλο παντως,ηχος μπομπα,και τα τελευταια τεσσερα λεπτα του The Devil’s Fractal Pt.2 που κλεινει το δισκο ειναι απ’τις καλυτερες στιγμες που ακουσα σε φετινη black metal κυκλοφορια.Επισης στιχους που βρηκες?Στο archives δεν τους εχει και δεν τους βρηκα και πουθενα αλλου που εψαξα
Μιας κι εχετε πιασει τα ορθοδοξα, να ρωτησω μια γνωμη για τουτο - σχετικα με τη πλευρα των Kriegsmaschine κυριως επειδη τους λατρευω. Το ακουσα μια, το ακουσα δυο, το ακουσα τρεις κι οκ, δεν το λες ασχημο, αλλα μαλλον θα ηταν καλυτερα να διαλυσουνε το μαγαζι και να συνεχισουν κανονικα με τους Mgla. ;-s Ειμαι βεβαιος πως ο Plunderer τουλαχιστον θα το εχει τσεκαρει μεχρι τωρα.
Να το διαλύσουν δηλαδή επειδή τα ΔΥΟ κομμάτια στο περσινό σπλιτ δεν είναι στο επίπεδο των προηγούμενων?
Και άμα δεν το χουν πια ως KM γιατί να το χουν ως MGLA?
[SPOILER]
[/SPOILER]
Δεν είχα ιδέα, πάω να το βρω
Εμένα μάρεσε και το Conflagrator των Infernal War, είναι λίγο άκομψο αλλά δυνατό.
Τελειως αλλη φαση η καθε μπαντα, πρωτον, και δευτερον το Altered States of Divinity ειναι μεσα στα 5 αγαπημενα μου ορθοδοξα αλμπουμς των 00’ς οποτε μοιραια πεφτει η ιδια διαδικασια συγκρισης που εκανες πρωτυτερα με το Avichi. Αν δεν ειχαν βγαλει κι εκεινοι το φανταστικο τους ντεμπουτο μια χαρα θα ηταν το φετινο, αλλα πεφτει αυτη η συγκριση και καπου εκει κολλανε τα γραναζια.
Θα τσεκαρουμε. Ωραιοι ηταν αυτοι παντως, απλα απ τη μερια των δευτερων περιμενα παρα πολλα.
Δεν σύγκρινα με κάτι το AVICHI, ούτε το ντεμπούτο τους μου είπε πολλά αφενός και αφετέρου δε θα σύγκρινα ποτέ full-length με σπλιτ ή 7άρι ή οτιδήποτε τέτοιο. Αν βγάλουν fl και είναι μάπα, εδώ είμαστε και τα ξαναλέμε.
Που ειναι ο Νομιστερακης.
Και ρε μπομπο ακριβως επειδη εγραψαν μονο δυο κομματια περιμενα κατι το φανταστικο.
Ο νομιστεράκης λογικά είναι στην πάτρα.
Πρέπει να έχω ξαναγράψει καμποσες φορές ότι για μένα μια μπάντα μπορεί να κυκλοφορήσει τρομερά ή μέτρια ή απαράδεκτα κομμάτια σε ένα σπλιτ/7άρι αλλά η ολότητα ενός fl είναι αυτή που της δίνει προσωπικότητα.
Θά θελα λοιπόν οι KM να βγάλουν ένα ακόμα fl που θα τα σαρώσει όλα. Αν δεν, κρίμα πάμε γι’ άλλα.
Ε τοτε αμα σου φαινονται αδιαφορα γιατι τα ακους;
Edit: Για να το θεσω διαφορετικα, οι Kriegsmaschine/Mgla ειναι μπαντες που εχουν ηδη διαμορφωσει τη προσωπικοτητα τους και ξερεις τι προκειται να ακουσεις απο αυτους. Δεν εχουν να αποδειξουν κατι παραπερα, ποσο μαλλον απο τη στιγμη που εχουν βγαλει μερικες απο τις καλυτερες bm κυκλοφοριες των τελευταιων ετων για τον old school ηχο.
Πού είπα εγώ ότι μου φαίνονται αδιάφορα?
Δε καταλαβαίνω γιατί μπλέκεσαι, αυτό που λέω είναι ότι επειδή ακριβώς οι ΚΜ έχουν δώσει ένα “Altered States…” και μερικές ακόμα γαμάτες κυκλοφορίες, δε θα τους ξεγράψω από 2 μέτρια κομμάτια ενός σπλιτ. Θα περιμένω το fl.
Και δε βλέπω και το λόγο δηλαδή, γιατί να σταματήσουν τη μια μπάντα για να συνεχίσουν την άλλη.
Τα καταφέρνουν άνετα και με τις δυο άμα λάχει.
Καλα κι εσυ το επιασες κυριολεκτικα μεχρι εκει που δεν παει. Απλα ηθελα ενα κομματακι σαν αυτο εδω http://www.youtube.com/watch?v=WloYyLNPrW4, δε ζηταω πολλα, μονο ενα. Εσυ επειδη εισαι και περιεργος μπορει να σου φανει λιγο πανω απ το average, αλλα ειλικρινα μετα απο τοσο λιωσιμο το βινυλιοπλειερ εχει αρχισει να αλλαζει αυτοματα τις πλευρες.
ποσο καιρο περιμενα καποιος να το ποσταρει για να κανω παλι αυτο :
btw μιας κ εκανα τον κοπο να ξαναγραψω στο μπιεμ. το σπλιτ ΚΜ με ινφερναλ γορ το χα ακουσει κ μου χε φανει τραγικο το οτι τα κομματια των infernal war μαρεσαν σχεδον περισσοτερο απο τα ΚΜ … βεβαια τιτλο σαν το fear and loathing in gesthemane πρεπει να τον προσκυνισουμε κλαιγοντας, οτι κ να γινει.:drunk:
τωρα το να το διαλυσουν το μαγαζακι βεβαια ασχολιαστο ε
Αυτο δεν το ξεραμε. Μπαινει στη λιστα με τις κλεψιες. =P κι εισαι ασχολιαστος και φαινεσαι βοα γιατι ακριβως απο πανω το λεω οτι ηταν τροπος του λεγειν. Απλα απο την αλλη εχεις μονο ριφφαρες σαν http://www.youtube.com/watch?v=va0Lq3CIs4U&feature=related και http://www.youtube.com/watch?v=9T6ST0RsHFc κι αν σκεφτεις πως το Groza ηταν το κατωτερο τους, ε και παλι δισκαρα το λες και καλυτερα να συνεχισουν απο εκει περα.
thanks, θα το ψάξω. από Thornspawn είχα ακούσει μόνο τα δύο πρώτα τους, ενώ από End αυτό που βγάλαν το 2003 που είχε cover κι από Carpathian Forest μέσα.
Το τσέκαρα σήμερα αυτό, η μεριά των Infernal War με έκανε να θέλω καινούργιο άλμπουμ από αυτούς!!! Πέρασαν κι όλας τόσα χρόνια απ’το τελευταίο τους, σαν πέρσυ μου μοιάζει…
Όσον αφορά Kriegsmaschine τους προτιμώ από Mgla. Το μοναδικό που με χαλάει είναι τα πολωνικά φωνητικά, κι αυτά όπου υπάρχουν. Στα συγκεκριμένα δύο λίγο να προσέχαν και τη παραγωγή παραπάνω θα γαμούσαν περισσότερο!
ΟΧΙ!
που λετε το πρωτο αβιτσι ειναι μια χαρα δισκοτας, το δευτερο μας τα χαλαει.
βεβαια, προσκυνω το τεραστιο ιντελεκσουαλ ριφφ του Kaivalya Of The Black Magician στο τελος μετα το 5ο λεπτο.
για το Steppe που λετε, κυκλοφορει μια φημη οτι ειναι κοβερ απο vbe. αλλα ποτε δεν ειχαν κομματι steppe οι vbe, οποτε ξεχαστε τη προταση αυτη.
Σ’αυτό το θέμα ξέχασα να πώ ότι τελευταία άκουσα και το Stained Glass Revelations επιτέλους, το οποίο ΓΑΜΟΥΣΕ και όντως εξελιχτήκαν σε αξιόλογη μπάντα οι Negative Plane, μία στο πρώτο τους, και άλλη μία τώρα μ’αυτή τη τεχνική, δεν υπάρχει κάτι άλλο να παίξουν νομίζω και τα καλύψαν όλα. Τα φωνητικά μόνο που μοιάζαν εκτός τόπου και χρόνου, αλλά δε βαριέσαι, θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα.
Εκτός τόπου και χρόνου σχετικά με?
…τον υπόλοιπο ήχο. Το νιώθω συχνά αυτό σε όσες μπάντες ακούω και δεν έχουν εξελίξει κάπως και τα φωνητικά τους, είτε μου φαίνονται ξεκάρφωτα, είτε παραμένουν μόνο με growls, είτε δε μου ταιριάζουν γιατί η παραγωγή είναι κάπως. Για όλα φταίνε οι Amesoeurs και η παραξενιά μου μη το ψάχνεις…
τσεκαρετε το νεο ep twn enslaved