Το Αμερικανικο μπλακμεταλ συναντα το avant-garde και την ορθοδοξια. Μαλιστα.
False - s/t LP
Πραγματικα εχει λιγο απ ολα και τα δενουν με πολυ ωριμο τροπο. Συναρπαστικα καλο ντεπουτο, μπορειτε να ακουσετε και τα δυο κομματια στο bandcamp απο κατω.
Το Αμερικανικο μπλακμεταλ συναντα το avant-garde και την ορθοδοξια. Μαλιστα.
False - s/t LP
Πραγματικα εχει λιγο απ ολα και τα δενουν με πολυ ωριμο τροπο. Συναρπαστικα καλο ντεπουτο, μπορειτε να ακουσετε και τα δυο κομματια στο bandcamp απο κατω.
Επιτελους και το [B]Haemoth[/B]!Αντε,καλες ακροασεις!
τι ειπες τωρα.επιτελους.τα 'παμε:D:metal:
Καταραμενη ασχημια ειναι το αλμπουμ,οπως μας εχουν συνηθισει :twisted:
Νταμπλ ποστ
Les Chants de Nihil - Propagande Erogene
Αν και το ειχαν μπασταρδεψει στα 2 επομενα που ακολουθησαν το (πολυ καλο) ντεμπουτο τους,εδω μαλλον εχουμε το καλυτερη κυκλοφορια τους μετα το “Les Six Leçons”.
ασύλληπτο κιτσαριό το εξώφυλλο
Ισχυει αλλα η ουσια ειναι αλλου 8)
[SPOILER]
[/SPOILER]
Οταν κανεις κατι τετοια… :lol:
Σε σημαντικα νεα, αυτο εδω εσκισε. Ο,τι καλυτερο εχει παρουσιασει μεχρι στιγμης.
Ο Tukaaria γραφει ολες τις Rhinocervs κασσετες κι απο [U]εδω[/U] μπορειτε να κατεβασετε τις δυο πρωτες σε remixed / remastered εκδοχη με την αδεια της μπαντας. Αποψε θα κατσω ν’ ακουσω και την τεταρτη που μολις κυκλοφορησε, ελπιζω σε δυνατο σερι.
Graphic images που λένε και οι ξένοι δηλαδή:p
Εγω θα λεγα να ακουσετε τα Rhinocervs γιατι Tukaaria, Haunting Presence και Dolorvotre που κοροιδευανε καποιοι τσιμπηθηκαν απο Profound Lore, Hells Headbangers και Ajna. Οι τυποι ειναι ο,τι να ναι, αλλα γραφουν γαματη μουσικη. Κανουν κατι δικο τους που ηχει αναγνωρισιμο κι αυτο ειναι πραγμα σπανιο πια στο μπλακ μεταλ.
(Καλα οι Haunting Presence οχι τοσο, κι αυτοι μ αρεσουν ισως λιγοτερο απ ολους, αλλα η υποθεση γενικα εχει ψωμι).
κάπου εδώ πετάγομαι κι εγώ να πώ πόσο γαμούσαν οι Diabolos Rising (και σαν Raism αργότερα) και πόσο μπροστά ήταν! Κρίμα που δε συνέχισαν, είχαμε κι από Alien Vampires βέβαια τη προσπάθεια του Nysrok Infernalien πρώην μέλος των Aborym, αλλά προτιμώ Chi-AD με πρώην μέλος των Venom…
Εσκασε μυτη και αυτο…Γιατι το εκαναν δεν μπορω να καταλαβω.Θα τους ελειπαν ισως τπτ φραγκα και ειπαν τα μισα να τα βγαλουν απο αυτο (τα αλλα μισα απτο merchandise :p)
Ελα ρε,στα 15 που το ειχαν Θεσ/νικη μια χαρα ηταν.Ενταξει δε μπορει με τιποτα να ξεπερασει το original,στα θετικα ομως η φωνη του Pest που παραμενει αναλοιωτη!Καλο θα ηταν να μην εκοβαν τα ambient μερη αλλα δε βαριεσαι,εχουμε το original να τα ακουμε οταν θελουμε.
Mαλλον θα γινει collector’s item διοτι το εχουν μονο στα live.
Ηθελα να ποσταρω κι εγω σε αυτη τη ‘‘γραφικη’’ σελιδα…LOL!
Για λίγο τρόμαξα πως δεν θα το πρόσεχε κανείς…
Αν και εχει βγει πριν κανα χρονο τους ακουω τωρα αυτους και μου φαινονται πολυ καλοι… αν και με τιποτα δεν τους λες μπλακ μεταλ σκετο , εχουν πολλα στοιχεια στον ηχο τους και προκειται για ενα παντρεμα με το hardcore. Πραγματικα ενδιαφερον.
Επισης εχει ακουσει κανεις το νεο Tsjuder Legion Helvete ?
Ναι το έχω ακούσει εγώ, καλό ήταν, απ’τις πιο αξιόλογες κυκλοφορίες του είδους φέτος.
Ποιους όμως?
Γδουποχάλι, αν το Legion Helvete είναι μια απο τις καλύτερες κυκλοφορίες για το 2011 πάει το Black Metal.