Black Metal Albums

Έχει ακούσει κανείς ομότιτλο φουλενθ Grá?
Και αν ναι, που το βρήκε? Το κοντινότερο που βγάζει στο σερτς είναι κάτι σε via-grá.
25 Νοεμβρίου κυκλοφόρησε λέει.

σκατα και εγω το εψαχνα και δεν βρηκα τιποτα
το ep παντως γαμαει

Το ιδιο.Αν το βρει κανεις… :frowning:

Νομιζω πως οι περισσοτεροι που το ακουσαν το βρηκαν [U]εδω[/U]

[SPOILER]:stuck_out_tongue: :tomato: [/SPOILER]

κατσε να το ακουσουμε πρωτα και μετα παμε και απο εκει ρε Αngmar
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Επιτηδες το ειπα. :stuck_out_tongue: με 13 ευρω + shipping ουτε εγω θα το παιρνα αλλωστε.

Ακριβως. Δεν ειναι εποχες για “ρισκα”.
Αν και το δειγματα απο το ΕP και αυτο [B]εδω[/B] ειναι κατι παραπανω απο θετικα…

Λοιπόν ακούστε αυτό μια γιατί όλο βλακείες ακούτε :stuck_out_tongue:

όλος ο νέος δίσκος Necrosadist σε streaming λοιπόν… Παμε μωρη μαρτυρικήν μεγαλόνησος

Απο το fb των Nightbringer :
"Acherontas/Nightbringer split to be released on March 2012.
It was a matter of time before two of the most dedicated occult black metal bands united their forces to unleash a masterpiece of true darkness.
The recording, out on 22.03.2012, will be a celebration of the spring equinox available as a 10EP Vinyl and Digipack CD. Limited t-shirts in all sizes will accompany the release."
Ωραια πραματα.

Καλα δεν το λεω απ αυτη την αποψη, πολλες φορες παιρνω κατι απ’ ευθειας χωρις να το ακουσω (κι οσες φορες το εχω κανει η αισθηση μου εχει πεσει μεσα). Απλα 13 ευρω για CD και μαλιστα να το παρεις απ τους ιδιους μου φαινονται καπως πολλα. Οταν ενα βινυλιο ανα μεσο ορο εχει κοντα στα 15 ευρω, πολυ δυσκολα θα δωσω ενα 13ευρω για CD. 10, πες 11 max, οκ. Παραπανω λιγο δυσκολο, πρεπει να μου αρεσει αρκετα η συσκευασια.

Πως το λένε αυτό το ντοκιμαντερ που είχε βγει πριν κάποια χρόνια και μιλούσε για τη Νορβηγία και όσα έγιναν εκεί?

Στο Until The Light Takes Us υποθέτω αναφέρεσαι.

Ναι μάλλον,πληροφορήθηκα!thanks πάντως.

Τουτο εδω ειναι εκει εξω…:wink:

Γι’ αυτό εδώ το μπολνταρισμένο ντεμπούτο ΕΡ δεν είπαμε πολλά (βασικά δεν είπαμε τίποτα) σ’ αυτό το θρεντ, αλλά ευτυχώς ο αλήτης που κουοτάρω έχει κάνει τη δουλειά που πρέπει εκεί που πρέπει.

Του έδωσα βάση πρόσφατα και έμεινα λίγο μαλάκας.
Φωνητικά από Αγόρο by the way.

Εύκολα στις ευχάριστες εκπλήξεις του 2011 οι Amnis Nihili. Δένουν όμορφο ήχο χωρίς να μπερδεύουν τα μπούτια τους.
Γράφουν καινούργιο υλικό τώρα και αναμένουμε πανέμορφο full-length.

Εχει ασχοληθει κανεις αλλος με wormtongue; Τολκινικο Ambient/Black απο Αμερικη, one-man project του hastoth. Την ενεργη δραση τους σηματοδοτησε το demo ‘‘solitude’’ του 2004. Στη συνεχεια υπηρχαν 2 πολυ δυνατα ep που μπορειτε να κατεβασετε δωρεαν απο την official σελλιδα της μπαντας στο myspace.

Το πρωτο απο τα δυο ep ονομαζομενο ‘‘memorial to a golden age’’ βγηκε το 2006. 3 μεγαλα τραγουδια και ενα μικρο instrumental κανουν το ep να εχει διαρκεια 24 λεπτων. Πολυ καλη μυξη επιθετικοτητας και μελωδιας με πολλα folk περασματα. Τα φωνητικα ειναι το δυνατο σηειο του hastoth καθως μου φανηκαν πολυ καλοδουλεμενα.

Στη συνεχεια το 2007 εφτα σταθερα στη πορεια του ατμοσφαιρηκου μπλακ βγαινει το ‘‘the solstice funeral’’. 35 λεπτα 5 κομματια εκ των οποιων το 1 ειναι instrumental. Φωνητικα στα κλασσικα επιπεδα. Για παραγωγη ειμαι υπερικανοποιημενος καθως ολομοναχος του δουλεψε στο σπιτι του ο hastoth. Τα ep δεν ειναι ουτε rehearsal ουτε studio κυκλοφοριες στο σπιτι ηχογραφισε τη μουσικη και μιξαρε με καποιο προγραμμα - καταλαβενετε ποση δουλεια θελει. Βεβαια το ‘‘the solistice funeral’’ ειναι πιο μελαγχολικο παρα επικο σε σχεση με το προκατοχο του και το the death of helios πολυ αξιολογη συνθεση. Παντως τα περισσοτερα του κομματια εχουν ενα μοτιβο του στυλ: απο ακουστηκο σε black και παλι το ιδιο μεχρι να συμπληρωθουν 8-9 λεπτα.

Τελος, οσοι φτιαχνοντε με summoning (κυριως εποχη lugburz) και nocternity θα προσκηνησουν. Οι υπολοιποι ριξτε μια αυτια και δε θα χασετε. Αντε με το καλο να ερθει και κανενα full length γιατι το παλικαρι ειναι αξιοτατος διαδοχος του silenius. Ξερω πως το κειμενο ειναι φουλ στα ορθωγραφηκα αλλα μην αρχησετε να σχολιαζετε. Συντομα θα επανελθω να πω για τα καινουργια demo απο tuathail

[B]2012-Master’s Hammer-Vracejte Konve Na Místo[/B]

Η cult αύρα με χτύπησε συθέμελα, δεν άκουσα ακομη νότα αντίθετα αγόρασα με κλειστά μάτια…Νομίζω πως οι Master’s Hammer είναι ένα απο τα φετίχ μου.

:bounce::bounce::bounce:

Τυφλη εμπιστοσυνη στους Master’s Hammer!Το προηγουμενο με ειχε χαζεψει…:slight_smile:

Ήρθα εδώ μέσα να πω ότι μόλις ανακάλυψα τους Nadiwrath και έχω κάψει εγκεφαλικά κύτταρα (περισσότερα από ότι συνήθως that is). Ξέρω πως έχουν αναφερθεί αλλά μιας και ακούσω σερί από χθες είπα να τους ξαναφέρω στην επιφάνεια.

Μάλλον θα τους βρουν ενδιαφέροντες και πολλοί που δεν είναι εντελώς χωμένοι στο black αφού punk-ιζουν αρκετά και παραδόξως αυτό όχι απλά δεν με χάλασε ως συνήθως (δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με την Punk) αλλά αντίθετα γούσταρα περισσότερο. Το άλμπουμ τους για όσους βαριούνται να ψάξουν προς τα πίσω είναι αυτό

[B]Nihilistic Stench[/B]

Θα τολμήσω να πω με κίνδυνο της ζωή μου εδώ μέσα πως μου άρεσαν λίγο περισσότερο από τους Dodsfert από όπου προέρχονται τα μέλη τους, αν και αυτούς δεν τους έχω ψάξει όσο θα ήθελα.

Αυτά.