Black Metal Albums

Φιλε μου δε με ενδιαφερει το τι ιδεες εχει μεσα στο καφαλι του ο καθε μουσικος. Και οπως σου ειπα και στο αλλο θρεντ, αν δε σε επιρεαζει η προπαγανδα μεσα απο τη μουσικη δεν υπαρχει λογος να μην ακους.

Είχα ξεχάσει ότι μπορείς να βλέπεις τι γράφω…:stuck_out_tongue:

Αλλά εντάξει εδώ έβαλα στην λίστα τους ξεδιάντροπους Sigh, τους απαράδεκτους πλέον Borknagar, την pop κουστωδία των Secrets of the Moon, μέχρι και τους Drudkh, γιατί να πειράζουν κάποιον οι Cult ανησυχίες των Maniac Butcher?

Σοβαρά τώρα το νέο Mortuus Caelum μοιάζει τόσο ενδιαφέρον που μου πέρασε απο το μυαλό να το αγοράσω χωρίς να το ακούσω. Για το Enshadowed έχω ελπίδα ενώ τα compilation Gnome και Carpathian Forest έχουν διάφορα παλιά να προσφέρουν. Τώρα από το σύνολο σαφώς το Mgla παίζει να ναι μακράν το πιο ενδιαφέρον. Οι Aosoth δεν έχω ιδέα αν θα βγάλουν 10λεπτο Ep ή τίποτε μεγαλύτερο για να ξέρω πόσο χρόνο θα μου κλέψουν, ενώ Azaghal και Lunar Aurora θ’ ακούσω μιας είναι παλιές μπάντες μ’ έναν καλό δίσκο η καθεμία τουλάχιστον.

Έβαλα εδώ και λίγη ώρα το Sear Bliss Mr.Prosatanic και απορώ που είναι πήγε η μπάντα του Phantoms…

Edit: το εξώφυλλο του Mortuus Caelum

Edit: Α ξέχασα και κάτι…εντάξει ο Varg θα βγάζει δίσκο κάθε χρόνο αλλά οι Burzum είναι αυτό που είναι. Δηλαδή τι να πω, θέλω ν’ ακούσω καλύτερα δέκα νέες μπάντες? Θέλω, αλλά όπως και να χει “Αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω”

Καλά παραπάνω σε τσιγκλάω είναι η αλήθεια μην αρπάζεσαι. Πάντως προσεχε το γιατί στο τέλος απο τα τόσα που ακούς μην αρχίσεις να τα πιστεύεις κιολας 8)

Αυτό το έχει ακούσει κανένας;

Ολλανδοί, ντεμπούτο, στις περιγραφές, τους αναφέρουν post-black, αλλά επειδή μου φαίνεται λίγο ακυρίλα ο όρος, φανταστείτε κάτι κοντά στον Παράκλητο.

Το άκουσα 2 φορές και μου άρεσε αρκετά.

[I][U]Allfather[/U][/I]

Skiptar λεει.Αλβανος και ετσι ? :stuck_out_tongue:

Ενδιαφεροντα πραγματα θα βγουν φετος.

:lol: :lol: :bow:

Πολύ καλή επιλογή Keyser, θα είναι ένα από τα επόμενα album που θα εξιχνιάσω. Μου θυμίζει στον ήχο αυτό που έκαναν πρόσφατα οι Irisblind, ωστόσο η εταιρεία μάλλον έβαλε τον όρο post-black για το ψαρωτικό της υπόθεσης. Αυτό που λες για Παράκλητο δεν το είδα στην πρώτη ακρόαση αλλά Deathspell παίζει σίγουρα οπότε δεν έχεις και άδικο. Μου αρέσει η τεχνικότητα τους μιας και σπάνια βλέπουμε τέτοιες δουλειές.

Επειδή είμαι καινούργιος και αρκέτα τεμπελχανάς για να σαρώσω όλο το thread χεχεχεχε,ποιά ειναι η γνώμη σας για Negative Plane;Kαι τα 2 album είναι εξαιρετικά κατά τη γνώμη μου και φρονώ πως αξίζουν μεγαλύτερη αναγνώριση.

Εσύ ξέρεις σίγουρα καλύτερα από μένα, απλά ο δίσκος που έχω λιώσει περισσότερο από DSO είναι ο Παράκλητος, οπότε όταν ανιχνεύω DSO στοιχεία, συνήθως το μυαλό μου πάει πρώτα εκεί.

Και μόλις θα πόσταρα για τους Dodecahedron. Το άκουσα πρόσφατα το αλμπουμάκι και είναι αρκετά καλό. Πολλά στοιχεία DSO και Ved Buens Ende μέσα και κωλογούσταρα. Χαοτικές δομές και μαυρίλα!

Δύο νέα AURA NOIR κομμάτια από το επερχόμενο “Out To Die”

[I]Abbaddon[/I] ~~> http://www.youtube.com/watch?v=_WIySMuRXRU
[I]Deathwish[/I] ~~> http://www.youtube.com/watch?v=lorBuc_ugCU

ποσταρα χθες. Αλλά το βαλα στο θρας

E, ολοκλήρωσα το υπόλοιπο 50%! :lol:

ναι μαλλον

Εχω φαει κολλημα με το III των Aosoth!Τι δισκαρα ρε!!!

2011-Ezgaroth/Primeval Mass-Nightside/Amongst The Ruins Of Cosmos

Δεν υπήρχε περίπτωση να περιμένω κάτι τέτοιο, δηλαδή δεν υπήρχε ούτε ως προσδοκία…

Το κομμάτι των Ezgaroth, Nightside είναι σαν φραπεδιά Deathspell Omega και Virus…έχω μείνει μαλάκας…Εν το μεταξύ τα φωνητικά του Count Lethaemon (αν δεν έχει αλλάξει κάτι) τι να πω, παίζει να ναι στα επίπεδα Mikko Aspa…εντυπωσιακό!!!
Απο την άλλη πλευρά οι Primeval Mass με τον Merkaal στα φωνητικά βγαίνουν δυνατοί.

streaming το άλμπουμ των Varathron στο παρακάτω λινκ…
http://nuclearwarnowproductions.bandcamp.com/album/genesis-of-the-unaltered-evil

Γιατι μονο σε βινυλιο ρε!!!
Να πω πως δε καθησα να διαβασω ολο τ κειμενο στο λινκ αλλα επεσε το ματι μου στο ονομα rotting christ και ελεγε πως συντομα θα κυκλοφορισει και συλλογη με δικα τους demo συντομα

Για παμε! :metal:

Αν το ψαξεις λιγο παραπανω θα δεις οτι ειναι ολα τα παλια τους
ντεμο και κομματια σε μια συλλογη.
Δεν ειχαν κοπει ποτε σε βινυλιο αν δεν απατωμαι οποτε ειναι πολυ
πιο ευκολο να τα βρεις με την μπαντα.Αν ηταν και η παλια τους
εταιρεια στην μεση δεν θα το βλεπαμε ποτε.
Και τι καβλα που φαινεται !

Το ειδα οτι ειναι ολα παλια τους και ειναι απο demo. Και επιδη μου αρεσουν τα demo τους αλλα αν ψαχνεις τετοιες κασσετες ειναι σα να ψαχνεις ψυλλους στ’ αχυρα θα ηθελα να δω και σε μια συλλογη. Ε, τωρα που εγινε πραγμστικοτητα ξενερωσα οταν τα ειδα μονο σε βινυλιο.