από Αμερική μεριά μας έρχονται τα παλικάρια,αυτό είναι το ντεμπούτο τους.Κυκλοφορεί απο την Daemon Worship Productions.Τριμελής μπάντα,οι 2 από τους 3 συμμετέχουν στους Nightbringer.
2 κομμάτια για να πάρετε μια μικρή γεύση. http://soundcloud.com/daemon-worship/sets/bestia-arcana-to-anabainon-ek/
χαοτικό black metal με ambient μέρη,δύσκολο σαν άκουσμα αλλά υπάρχουν κάποιοι εδώ που θα το εκτιμήσουν.Ειδικά το 8λεπτο κομμάτι λέει πολλά με το στριφνό riffing,τα πλήκτρα που προσθέτουν μια εφιαλτική ατμόσφαιρα κ τα spoken words στην μέση του κομματιού.Enjoy.
[B]Mefitic-Signing The Servants of God[/B] demo 2009
Death/black από την γείτονα Ιταλία.Έχουν κυκλοφορήσει 2 demo,το Devouring Torment(2007) κ το παραπάνω.Συν 2 σπλίτ με Goatreich 666 κ Necrovomit.Άκουσα μόνο το demo του 2009 κ μου πήρε το κεφάλι.Μουντός,βαλτώδης ήχος στις κιθάρες,doomy περάσματα σε σημεία,κ απίστευτα πνιχτά φωνητικά.Δυστυχώς κυκλοφορεί μόνο σε κασέτα οπότε μόνο ο ΚρίσΠ κ ο Άνγκμαρ θα χαρούνε.
[SPOILER]Δεν ξέρω γιατί αλλά το θεωρώ πισωγύρισμα εν έτη 2012 να αρχίσω να παίρνω κασέτες,αν κ έχουν βγεί απίστευτες κυκλοφορίες σε αυτόν τον χώρο.Δεν τις θεωρώ πρακτικές.Δεν ξέρω…βλέπουμε[/SPOILER]
Μεγάλη [U]ενοχη[/U] αγάπη,σχεδόν όλη η πρώιμη δισκογραφία (δεν τους έχω παρακολουθήσει στα 00s).
Εχουν έναν τροπο να ενσωματώνουν το προσωπικό “εθνικό” μυστικιστικο στοιχείο σε εντελώς παραδοσιακές στην ουσία bm φόρμες, και βγαίνει ένα βαρύ obscure πράμα που μ´αρεσει, αν και αποφεύγω το δηλωμενο nsbm
Δεν ειναι καθολου αναγκη να ακουσεις τιποτα απο το 2000s και μετα. Μια σκετη απογοητευση βγαλαν το 2005 και εξαφανηστηκαν με μοναδικο σημαδι υπαρξης ενα σπλιτ με αλλες Ρωσσικες μπαντες. Να υποθεσω οτι και αυτοι ειναι ενοχη αγαπη σου:
Μπα αυτούς δεν τους ξέρω, πολυ αμυδρά σαν όνομα. Το κομμάτι μου έπεσε λίγο ατμοσφαιρικό, αλλα θα ψάξω κυκλοφορίες για την ιστορία.
Όχι πάντως, νομίζω πως τα ένοχα bm μυστικά μου σταματούν στους forest:roll:
Ισχυει αυτο που λεει ο Νικος, εχουν βγει απιστευτες κυκλοφοριες σε κασσετες και τωρα που (επιτελους) επεσε αυτη στα χερια μου μπορω να πω οτι ακουγεται τρεις φορες καλυτερο σε σχεση με τα rips που κυκλοφορουν στο net. ΝΤΕΜΑΡΑ, αν το πετυχετε παρτο το χωρις δευτερη / τριτη / τεταρτη σκεψη. Καταστραφηκα κανονικα.
Οπως επισης θεϊκος ειναι κι ο δευτερος δισκος τους (ως Fell Voices, κανονικα). Ισως βρισκομαι ακομα πανω στον ενθουσιασμο αλλα πραγματικα προκειται για τη πιο ισχυρη δυναμη στη φαση μαζι με τους Ash Borer.
Για όσους πιθανόν δεν γνωρίζουν, πρόκειται για μια από τις πιο ενδιαφέρουσες νέες περιπτώσεις ορθόδοξου bm, όπου στα φωνητικά βρίσκουμε τον Archfiend DevilPig από EMBRACE OF THORNS ενώ προσφάτως στα τύμπανα εισχώρησε ο πολύς Belfagor (OFERMOD/NEFANDUS).
Όσοι ψηθείτε, ρίχτε μια αυτιά και στο [B]“Sanguis ΙX”[/B] ντεμπούτο ΕΡ.
Title English
Blóðstokkinn-Soaked in Blood
Jóln-Deities
Alfadanz-Elven Dance
Hit helga Tré-The sacred Tree
Æra-Honour
Heiðr-Esteem
Valgaldr-Song of the Fallen
Galgviðr-Gallow Forest
Surtr Sunnan-Black from the South
Gullaldr-Golden Age
Níðhöggr-Attack from Below