Black Metal Albums

Μόνο κασέτα?

Ναι και δεν νομιζω να του παει και κατι αλλο

Μελη απο Forteresse και Csejthe, ε. Οκ, το καλο που σας θελω να ΓΑΜΑΕΙ γιατι μολις το παρηγγειλα και μου βγηκε 9 ευρω. Ηθελα να τσονταρω διπλα και μια αλλη κασσετουλα που μ ενδιεφερε, αλλα ο Καναδας εχει τα χειροτερα μεταφορικα ως γνωστο και μου βγαινε πολυ ασυμφορο.

Ισχυει 100%.
Ωραιοτατο το αλμπουμ παντως.Ρεηντιο φριεντλη με φαινεται λιγο
αλλα ισως φταιει οτι εχω λιωσει στο γκραηντ κορ τον τελευταιο καιρο.

:-s :-s :-s

Εεε νομιζα οτι εχουν αναφερθει γενικα. Ο βασικος (και μοναδικος, πλεον) υπευθυνος επαιζε στους Leech και σε διαφορες μπαντες που εχουν προταθει ανα καιρους.

Ισχυει αυτο για το Mgla, αλλα τα κομματια ειναι καλα. Απλα δε με εχει “πωρωσει” μεχρι στιγμης, ισως μου σκασει με τις ακροασεις οπως εγινε με το τελευταιο Leviathan (τo οποιο επισης μ ειχε ξενισει στην αρχη).

[B]Murmuure - Murmuure (2010)[/B]

One man band από τον Γάλλο (One) που δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι άλλο. Συστήνεται για
χαλαρωτικές στιγμές :):!:

Θα μπορούσα να το βάλω και στο ambient thread αλλά το έβαλα εδώ. Ambient που σε αγγίζει κάνοντας σε να νιώθεις μια ωραία αίσθηση δημιουργίας. Το black metal με τις κιθάρες και τα τύμπανα συνδυάζεται με πολλά samples από ατμοσφαιρικούς και επιβλητικούς ήχους και τόνους.

Murmuüre ακουσα κάποιο φεγγάρι τότε αλλά κάτι άλλο με πήρε μακριά τους, αλλά αφού το επαναφέρεις θα μπώ να το αφουγκραστώ κανονικά.

Και μιας και βάζω όλο δικά μου κείμενα ας κάνω μια αλλαγή, δείτε και αυτό. http://projektfishtank.blogspot.com/2010/10/murmuure-fra-murmuure-2010.html

:wink:

Αυτο ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι αρεσει τοσο πολυ σε κοσμο. “Οκ” ειναι, αλλα ξερωγω. Ειχε φερει και το βινυλιο εγχωριο ντιστρο σε τιμη τσαμπα (11 ευρω; κατι τετοιο) κι ουτε που μπηκα στο κοπο.

Btw, νεο EP απο Darkspace συντομα φετος. Σε spoiler για να μη γεμιζει η σελις. Αυτο θα κυκλοφορησει και σε βινυλιο προς τυχον ενδιαφερομενους.

Ρε σεις ξερει κανενας αν οι Nyktalgia το διελυσαν??
Εχει γραψει ενας τυπος στο fb οτι αυτα ειναι λογια του Winterheart : “I regret to announce that Nyktalgia are officially split up”, αλλα δεν μπορω να βρω λεπτομερειες και αν οντως ισχυει…

Το [B]Ephemer[/B] με μια πρώτη ακρόαση φαίνεται εξαιρετικό. Γενικότερα ό,τι έχω ακούσει από καναδικό black ([B]Forteresse, Sombres Forets, Ephemer, Csjethe, Nordmen[/B]) μου έχει αρέσει πάρα πολύ.

Skagos-Anarchic 23min track
http://skagos.bandcamp.com/album/anarchic

τώρα το ακούω οπότε δεν ξέρω αν είναι ολόκληρο κομμάτι ή sample

:drunk:

Μπόμπα το νέο noir. Μπαίνει απο τώρα στα καλύτερα της χρονιάς

ΓΕΙΑ ΣΑΣ :bye::bye::bye::bye:

Το riff που ανοιγει το Trenches ειναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ!!!

Δισκάρα, μην το ψάχνετε!

δηλ. άνετα να…επενδύσω τα ελάχιστα φράγκα μου στον δίσκο των Α.Ν.???

Ε,ριξε μια αυτια πρωτα ρε Νικολα,αν και με τους Aura Noir ξερεις τι να περιμενεις,ειναι μπαντα στυλ Motorhead!!!

Και 2 μικρές τζούρες, καλή φάση και οι δυο

Το ep των Aosoth-Our Crown Of Sins

και το split των Nachtmystium με τους Murmur

Ψιτ ChrisP. το νεο Revenge ειναι στους Ρωσσοι!!!

Ευχαριστώ, αλλά το νέο ΡΕΒΕΝΓΕ είναι στο εμπιθρι μου εδώ και καμιά δεκαριά μέρες και από αύριο (ελπίζω) στα χέρια μου.

Αλλά το MGLA ήρθε να τα σαρώσει όλα και να υποσκελίσει τους APTORIAN DEMON στις προτιμήσεις μου για το 2012 (μέχρι τώρα). Τώρα τι λέτε μερικοί ότι δεν φτάνει τα ΕΡ, τα ντέμο και τα γουργουρητά του Μ. όταν ήθελε να τον ταϊσει η μάνα του με το μπιμπερό, στην πλάκα τα παίρνω, να το ξέρετε.