[B]Dødsengel-Imperator[/B]
Πολύ νωρίς για σχολιασμό, είναι και δυόμισι ώρες σε διάρκεια…αλλα τα συναισθήματα μου κατα την διάρκεια της πρώτης επαφής είναι ανάμεικτα.
[B]Dødsengel-Imperator[/B]
Πολύ νωρίς για σχολιασμό, είναι και δυόμισι ώρες σε διάρκεια…αλλα τα συναισθήματα μου κατα την διάρκεια της πρώτης επαφής είναι ανάμεικτα.
Μικρο bump γιατι θυμηθηκα ποιος βγαζει το Necromantia
Upcoming Releases
Necromantia ? “L’Évangile du Diable”
Limited 7" EP, 8cm mCD and boxed set featuring brand new exclusive tracks and artwork by Chris Moyen.
http://www.necroterror.net/index.php?page=releases
Μου κανει εντυπωση αυτη η μυστικοπαθεια γιατι αυτα εχουν ειπωθει πολυ επισημα. Καλα για επιστροφη RC σε ηχους και τετοια ειναι απλη υποθεση, οχι τοσο επειδη επεστρεψαν οι Thou Art Lord, περισσοτερο λογω του reunion show και των επανακυκλοφοριων. Μια επιστροφη σε ηχο Non Serviam, με λιγο Theogonia ας πουμε, θα ηταν πραγματικη Ανασταση για τους Christ. Απορω δλδ γιατι δεν το εχουν δοκιμασει ακομα.
Δυο κομματια που ακουσα απ το Dodsengel ειναι ωραια, δεν ειμαι τοσο στο μουντ αυτες τις μερες αλλα θα τσεκαριστει συντομως.
Νεο Reverence !!!
Αφήστε τα ξένα και ακούστε [B]Deus Ignotus[/B] που ναι δικά μας παιδιά.:–
[B]Weder Licht Noch Schatten[/B] o νέος δίσκος των γερμανών [B]Verdunkeln[/B], 5 χρόνια μετά το τελευταίο τους. Τέλος Απρίλη/αρχές Μάη η κυκλοφορία από τη Van.
Ακούτε: [U][I]Das Antlitz des Himmels [/I][/U]
και αφού το ακούσετε, επανάληψη στο Einblick in den Qualenfall, τα 'χουμε πει.
Των [B]Dødsengel[/B] μου φαινεται πολυ δυσκολο εγχειρημα και δε το σηκωνει και η εποχη…Δεν εχω ακουσει νοτα ακομη,θα το κανω καποια στιγμη αλλα θελει την ωρα του.
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πουθενά το φετινό Proclamation.Αρκετά καλός δίσκος αλλά μου βγάζει την αίσθηση πως είναι άλλη μια από τα ίδια.Από τις μπάντες όμως αυτού του στιλ αυτή την εμμόνη τους στην καταστροφική μουσική δεν αγαπάμε;Όπως και να’χει αξίζει μια ακρόαση.
Το πρωτο απ’τα 4 trailer που θα κυκλοφορησουν απο το επερχομενο DVD/ταινια των [B]Watain[/B], “Opus Diaboli”.Ψαρωτικο μπορω να πω και φαινεται να ειναι προσεγμενο (ειδικα για black metal μπαντα…κι εδω θα ξεκινησει η συζητηση περι hype,ροκσταριλικια κτλ :P)
Γαμ**** και έδειρε το Verdunkeln.
(τα ακούσαμε όλοι τα heavy metal κιθαριστικά μπουκώματα, έτσι;)
WHITE MEDAL / CAΪNA split [2011]
Λίγοι δώσαμε βάση στην περσινή δισκάρα των CAΪNA, άρα υποθέτω ακόμα λιγότεροι εδώ. Όπως και νάχει, οι WHITE MEDAL ανοίγουν το split με ένα συμπαθέστατο κομμάτι στα όρια του προοδευτικού bm, αλλά ο A.C. Brignell είναι αυτός ο οποίος στο 12λεπτο “Regret Monolith” μας χαρίζει ένα έπος που κινείται μαεστρικά ανάμεσα στο “ατμοσφαιρικό” metal των mid 90s (που οι περισσότεροι 25+άρηδες αγαπήσαμε), το post και το πιο σκατόψυχο blackmetal. Μπορεί και να υπερβάλλω, αλλά αυτή τη στιγμή στ’ αυτιά μου (και παραπέρα) φαντάζει ως η πιο συγκλονιστική σύνθεση της περσινής χρονιάς.
“Regret Monolith” ~~> http://www.youtube.com/watch?v=vJLv9h07Qks
Η dark descent δινει τα ρεστα της και φετος. Νεο [B]Begrime Exemious [/B]εκει εξω !!!
Τους Vacantfield τους έχει πει κανένας ?
Αρέσουν και στον Plunderer http://panplunderer.wordpress.com/2012/03/14/2011-vacantfield-iteration/
[B]2012-Furze-Psych Minus Space Control[/B]
Η απόλυτη συνέχεια του Reaper Subconscious Guide.
Edit: Vacantfield αξιόλογο ep και δικά μας παιδιά πάνω απ όλα, όπως και οι Deus Ignotus (τους έχει το ίδιο πρπόσωπο με Aίμα) αξίζουν μια θέση στα palylist όποιου μπαινει εδω μέσα
White Medal ειναι ωραιοι/ος γενικα. Σε θεμα artwork το split που ειχε κανει με Skullflower μου θυμισε πολυ το Ecstatic Horror των Dodsengel (αν και μαλλον το αναποδο ισχυει).
Μιας και λετε ολα αυτα τα ωραια εδω δισκος που ακουω πολυ τους τελευταιους μηνες κι εβαλα ξανα σημερα και γουσταρα ειναι το full length των Dark Messiah. Πολλες σκαλες ανωτερο σε σχεση με οτιδηποτε εχουν κανει, γεματο εμπνευσμενα riffs με σωστη παραγωγη και ροη σκετο νερακι. Ενδεχομενως ο,τι πιο υποτιμημενο βγηκε τον τελευταιο καιρο απ τη χωρα μας, περασε πολυ απαρατηρητο και κριμα
εμετός εξώφυλλο, τίτλος και μάλλον και το περιεχόμενο.
Το ίδιο σκέφτηκα ρε συ, όμως in b4 τι ζόρι/κόμπλεξ τραβάμε, γιατί η μουσική μετράει μπλα μπλα και δε συμμαζεύεται.
Εξηγηστε μου τοτε τη διαφορα μεταξυ ενος δισκου που μιλα για αρχαιους Μακεδονες κι ενος που μιλα για Valhalla και Vikings. Εαν δεν προκειται για κομπλεξ, θα χαρω πολυ να κατανοησω τα επιχειρηματα σας.
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?22788-νέος-μπούρζουμ-δε-γουάητ-γκάντ
επειδή 30 σελίδες είναι κάτι μεγάλο για να βρεθεί αυτό που (νομίζω) ότι υπάρχει εκεί μέσα:
Οι Solefald λένε π.χ. : our blood hails the north pagan vikings stay true. RED FOR FIRE, BLACK FOR DEATH. THE ICELANDERS WHO HUNGERED, THE NORWEGIANS WHO DIED, BEFORE THE DOORS OF HELL THEY HAD THEIR STRENGTH TRIED κτλ κτλ κτλ.
Ο Cornelius ειναι τυχαίνει να είναι και συγγραφέας και να γράφει για τα ίδια πραγματα.
Αυτό δεν τον κάνει φασίστα, τον κάνει καυλωμένο με την μυθολογία της χώρας του, όπως κι εγώ είμαι καυλωμένος με την μυθολογία της χώρας του (και μου).
Οι DARK MESSIAH, είναι κάτι τύποι με άλμπουμ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΑΙΩΝΙΑ και φαλαγγίτες, περικεφαλαίες και τα λοιπά, με ξεκάθαρο (κρυψίνοντα συνάμα!) φασισμό. Και όχι, ειδικά στην παρούσα κατάσταση το τελευταίο πράγμα που θα κάνουμε θα είναι να ασχολούμαστε με τον κάθε καυλωμένο εθνικιστή αρχαιολάτρη.
Εμενα μου φαινεται πως χρησιμοποιουν παρομοια θεματολογια. Που την ειδες τη προπαγανδα, μηπως εχουν και στιχους για το μεταναστευτικο; :!: Δεν σας καταλαβαινω ουτε συμφωνω, με αυτη τη νοοτροπια οτιδηποτε εχετε στις συλλογες σας κι εχει σχεση με Σκανδιναβικη μυθολογια θα επρεπε να μου το πουλησετε στη τιμη του 1ος ευρω ανα κομματι :!:
Επειδή δε χρειάζεται να ναι κάποιος αναρχικός ή κομμουνιστής ή εν πάσει περιπτώσει να έχει μολυνθεί από το μικρόβιο της ταξικής πάλης για να μυρίζεται από χιλιόμετρα τα ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ, αρκεί να χει μυαλό και να σκέφτεται, βρείτε τις διαφορές. Για να μην κουράζεστε, θα σας τις πω εγώ. Ένα απολίτικο λογότυπο, και κάτι μπλαστμπιτ.