Τι να κλάσει και το πεζικό ρε
Ένα είναι το όπλο
Τι να κλάσει και το πεζικό ρε
Ένα είναι το όπλο
Ρε μεχρι κι οι διαβιβασεις εχουν γινει οπλο λεμε
Απο εδω και στο εξης πριν ακουω ενα δισκο θα ρωταω τι ψηφιζουν για σιγουρια. Ε λολ, σορρυ αλλα δε μπορω να παρω στα σοβαρα αυτα που λετε
[U]πολλά φάουλ/άκυρα βλέπω έγραψες εδώ :lol: αλλά ας τα πάρουμε ένα-ένα:[/U]
Φοβερές οι folk/viking metal bands εκεί στο Βορρά, και όντως αρκετές είναι ανοικτόμυαλες και αντιρατσιστές. ΠΛΗΝ όμως, ΟΝΤΩΣ κάποιες από δαυτές (που αναφέρθηκαν και εδώ στο Φόρουμ)από τις βορρειοευρωπαϊκές μέταλ μπάντες είναι κάργα ακροδεξιές, κρυπτο -(ή φανερά)- νεοναζιστικές/εθνικιστικές!!!ο Κορνέλιους έχει κατηγορηθεί για κρυπτοφασισμό και όχι…απλώς “[I]αρέσκεται στα της οικείας του παράδοσης[/I]”…
Οι DARK MESSIAH, είναι κάτι τύποι με άλμπουμ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΑΙΩΝΙΑ και φαλαγγίτες, περικεφαλαίες και τα λοιπά, με ξεκάθαρο (κρυψίνοντα συνάμα!) φασισμό. Και όχι, ειδικά στην παρούσα κατάσταση το τελευταίο πράγμα που θα κάνουμε θα είναι να ασχολούμαστε με τον κάθε καυλωμένο εθνικιστή αρχαιολάτρη.
ΟΚ για τους DARK MESSIAH, δεν τους ξέρω δεν τους έχω ακούσει καν. Αλλά αυτό το…εχμ, “άπαιχτο” [I][COLOR=“DimGray”]καυλωμένο εθνικιστή αρχαιολάτρη[/COLOR][/I] κι αν είναι καραμπινάτο φάουλ: άλλο εθνικιστής και άλλο αρχαιολάτρης. Ένας Εθνικός ([I]σ.σ. αυτός που θρησκεύεται στην Εθνική Πατρώα Θρησκεία -δηλ. όχι τον ξενόφερτο χριστιανισμό [/I]:p)δεν είναι εξ ορισμού φασίστας. Απλως ΔΕΝ αποδέχεται τον χριστιανισμό. Δέχεται πως η Φύση/Σύμπαν είναι προϊον πολλαπών εκφάνσεων ή μιας Οντότητας με πολλά πρόσωπα (δηλ. Θεών -Πολυθεϊσμός)και δεν δέχεται τη λογική του ενός και μοναδικού Δημιουργού (όπως Ισλάμ/Ιουδαϊσμός/ Χριστιανισμός) πανταχού παρόντα. Τόσο απλά. Και ναι, εναντιώνεται στην Εκκλησία όχι επειδή θάθελε οι χριστιανοί να πεταχτούν στη θάλασσα [I](πολλοί πολυθεϊστές έχουν χριστιανούς φίλους/κολλητούς)[/I] αλλά επειδή η Ιερά Συνοδος είναι η δύναμη που λύνει και δένει στον ταλαίπωρο τόπο, δεν πληρώνει φόρους, επιμένει να’χει κύριο λόγο στα των άλλων θρησκειών και αδειοδοτήσεων ναών άλλων δογμάτων (!). Δεν έχουν πρόβλημα με αλλόθρησκούς (έχουν κοινά με ινδουϊστές, ινδιάνους, γουϊκανς, κέλτες,κοκ.)και βέβαια δεν έχουν απαραιτήτως πρόβλημα με μετανάστες (πλήν εξαιρέσεων “ακραίων”).
Αντίθετα, οι πλειοψηφία των εν Έλλαδι ακροδεξιών είναι τέρμα Χριστιανόπληκτοι ,μιλάν για Αρχαία Ελλάδα ([I]λόγω επεκτατικής δύναμης και πάλαι ποτε δόξας[/I]) αλλά νιώθουν αναγούλα σε καθετί πολυθεϊστικό και γενικά, τρικυμία εν κρανίω…η περιπτωσή τους.
Οφ τόπικ βγήκαμε, :offtopic:αλλά να ξεκαθαρίζονται κάποια πράγματα και να μην διαβάζουμε μλκς εδώ μέσα…:rockon:
Δηλαδή ρε φιλελεύθερε ban αν ήσουν φανατικός χριστιανός θα έμπαινες κάθε μέρα να κράζεις τη σατανίλα που ξεχειλίζει το τόπικ? Just curious…
Και ο φασισμός είναι μορφή έκφρασης εφόσον δεν σου επιβάλλεται, εφόσον η μουσική είναι το μέσον δηλαδή…οπότε χαλάρωσε λίγο…μην τα κράζεις τα παιδιά…άκου το μπλαστμπητάκι πρώτα και μετά κράξε ελευθερα…για τη μουσική τους…
Επίσης έχουν βγεί χιλιάδες άλμπουμ με αντικειμενικά εμετικό περιεχόμενο, πολύ πιο “ενοχλητικό” από τον φασισμό, so fucking what δλδ…στα @@ μας…
Και δεν υποστηρίζω τπτ, chaotic neutral και έτσι :), αλλά όσο μου τη σπάει ο φασισμός άλλο τόσο μου τη σπάει ο φανατισμός.
Για την κυκλοφορία δε μιλάει κανένας, μια χαρά τα σπάνε τα παιδιά, και το εξώφυλλο γαμάει, ας φαίνεται κλισέ για κάποιους…μουσική είναι ρεεεεε
Τι θέλω κι ασχολούμαι με μπλακμεταλάδες.
Βασικα δεν υπαρχει ιχνος φασισμου στο περιεχομενο του δισκου, μη κατηγορουμε τους ανθρωπους χωρις λογο. Αν αυτο ειναι φασισμος, τοτε το ιδιο μπορει να πει κανεις για τους Bathory και τον Quorthon που εγραφε για τους Χριστιανους που ηρθαν και πεταξαν στη θαλασσα τους θεους των vikings. ή για τον Lemmy να παμε στα πιο mainstream που χρησιμοποιει συμβολα του Β’ Παγκοσμιου πολεμου. ή για τον Varg που επειδη απλα ειναι ΓΑΜΑΤΟΣ σε αυτο που κανει, ολοι παραβλεπουν τις πολιτικες του ιδεες. Οποτε σοβαρα, εγω τους Dark Messiah δεν τους ξερω κι ειτε ειναι αριστεροι ειτε δεξιοι στα παπαργια μου, αλλα οσοι εχετε προβλημα με αυτα κανονικα θα επρεπε να εχετε προβλημα και με τα υπολοιπα κι οχι να τα παιρνουμε οπως μας συμφερει.
από ποιον και πότε; κάποια πηγή θα βοηθούσε.
Ναι, άλλο το ένα κι άλλο το άλλο, γι’αυτό έβαλα 2 ξεχωριστούς χαρακτηρισμούς για 2 ξεχωριστές έννοιες, ευχαριστώ πολύ. Για τα υπόλοιπα που έγραψες, ένα λολ. Για να μην ακούμε και NikosMalakies.
Γιατί, με βλέπεις καθημερινά να κόβω βόλτες στο θρεντ και να σου κράζω το κάθε φασισταριό μπλακμεταλ;
Πόσο χρονών είσαι μαν;
Εκεί έξω βγαίνουν περίπου 50 δίσκοι κάθε μέρα στους οποίους θα μπορούσα να έχω πρόσβαση μέσω ίντερνετ σε μισό λεπτό, πες μου ένα λόγο για τον οποίο θα αφιέρωνα έστω και 30 λεπτά από την ζωή μου για ν’ακούσω κάτι φασίστες να παίζουν μπλακμεταλ (και να με αηδιάζουν ακόμα περισσότερο που γουστάρω αυτή τη μουσική).
Ο φασισμός δεν είναι ακριβώς “ενοχλητικός” αλλά έστω ότι, πες μου ένα πράγμα πιο ενοχλητικό.
Δεν στην σπάει ιδιαίτερα ο φασισμός ψηλέ, δες τι είπες πιο πάνω όταν σε ρώτησα την ηλικία σου.
:rockon:
Κρίμα το αβαταρ Coroner που έχεις.
Angmar δεν έχω λόγια για σένα, ειλικρινά ρε φίλε.
angmar πας ηλιθια κοντρα (και το ξέρεις) και με νευριαζεις … στα ίσα .
επισης ματία με έστειλες … το σκέφτηκες πολυ αυτό ?
Και ο φασισμός είναι μορφή έκφρασης εφόσον δεν σου επιβάλλεται, εφόσον η μουσική είναι το μέσον δηλαδή
Στα ισα, δεν πηγαινω καθολου ηλιθια κοντρα. Οι αναφορες που εχουν τυπους με περικεφαλαιες δε διαφερουν καθολου μ εκεινες που πετανε βικινγκς στη θαλασσα. Αν δεν το καταλαβαινετε ειναι ειτε α) επειδη δε θελετε ειτε β) επειδη δε θελετε, οποτε παω πασο.
Επισης αν ειναι να δωσετε επιχειρημα περιμενω (σοβαρη) απαντηση στο ποστ που εκανα αποπανω για Quorthon, Varg και Lemmy. Που εμενα προσωπικα δε μ ενδιαφερει ουτε στο ελαχιστο τι πιστευει ο καθενας, εσεις ειστε που τσινατε.
…[B]αυτο [/B]κρατάω, τέλος-τέλος!!!
[B]Αλήθεια ε;[/B] Καταλαβαίνεις τι γράφεις ή ου;
Αν αυτό ειλικρινά σκόπευες, πολύ φοβάμαι πως ΔΕΝ το κατέστησες σαφές.
Μια χαρά όλα στο ίδιο τσουβάλι τα έβαλες…Σόρυ δηλαδίς…
Και εγώ αναρωτιέμαι για την ηλικία σου.
Περί πηγών, ίντερνετ είσαι - δεν είναι και δύσκολο ξέρεις (ειδικά αν ξέρεις κ αγγλικά).
Και για τα λοιπά που σχόλιασες, ε να και εγώ μια [B][SIZE=“3”]ΛΟΛ-αρα[/SIZE][/B]!!!:lol:
[B]BALTAK “Makedonski Boj (Macedonian War)”[/B]
Οι BALTAK είναι Αυστραλοί περήφανοι για την Mακεδονικη τους καταγωγή και παίζουν γαμάτο raw black metal.
Ισοπεδωσες τους προηγουμενους διαλογους με μια κινηση…εχω κλασει στο γελιο:D
Κλαιω!Εχω πεσει κατω!!!:lol::lol::lol:
Το κομματι που ποσταρες ειναι μουφα αλλα αυτοι γενικα ειναι ψιλοκαλη μπαντα. =p Τεσπα χωνουμε αναρχομπλακμεταλ Suicide Nation για να αλλαξω τελειως ροτα γιατι το hardcore μπορει να αναμειχθει αριστα με το black metal - αρκει να ξερεις πως να το κανεις.
αν και δεν θελω να το συνεχίσω …για να σου φύγει η απορία . κάτσε και ανάλυσε την σχέση που έχει ο κάθε λαός με την ιστορία του, και πως αντιμετωπίζεται-χρησιμοποιείται σύγχρονα, από τον ίδιο . Δηλαδή άμα είχε σβάστικα απέξω θα άρχιζες πίπες του στυλ “συναντάται και σε αρχαίους πολιτισμούς και δεν σημαίνει τίποτα” κτλ ?
τώρα για τους καθυστέρες που ξαφνικά η μουσική αποκόπηκε απο οτιδήποτε άλλο και εξετάζεται αποστειρωμένα και με καθαρά “αντικειμενικά” κριτήρια, να πω ενα μεγάλο μπράβο . είστε Ευρωπαίοι .
[SPOILER]πάνω που πήγαινα να χάσω την πίστη μου στο μπλακ μεταλ τοπικ :D[/SPOILER]
επιτρεπεται να ακουσω Nocternity ή απαγορευεται επειδη εχουν κι αυτοι περικεφαλαιες; περιμενω παντως να μου χαρισετε οτι εχετε απο Necromantia, κοτζαμ ep Ancient Pride εβγαλαν καποτε, δεν γινεται να τα κρατησετε πια
Αχαχαχα γιατί ρε BAN ρωτάς ηλικία? Τόσο δύσκολο είναι να χωνέψεις ότι υπάρχουν και άλλες γνώμες? 36 είμαι σου κάνει? Να κόψω τίποτα? Μην είσαι φασιστής, grow up…
Ρε φίλτατε BBB θα με τρελάνεις…σε χαλάει ο φασισμός τόσο πολύ που δεν μπορείς να δεχτείς ότι είναι μια μορφή έκφρασης? Έχει σημασία που είναι αρρωστημένη? Φασιστικό εκ μέρους σου:p Δηλαδή και οι χριστιανοί πχ τι θα έπρεπε να κάνουν που υπάρχει η σατανίλα ώς μορφή έκφρασης στην μουσική μέσω πχ του black metal? Να μην τη δεχτούν μέχρι θανάτου? Να μας σκοτώσουν όλους? Να μας κυνηγάνε με σταυροφορίες? Αφού ξές τώρα μη κολάς με τις κωλολέξεις
Ο Angmar πάντως λέει το πιο απλό πράγμα…ότι ένα concept/θέμα/ιδεολογία που κυριαρχεί σε ένα δίσκο/μπάντα (π.χ. βίκινγκς στην θάλασσα(φασισμός), χριστιανοί στην πυρά(φασισμός) )ΑΝ δεν το καταλαβαίνει κάποιος προφανώς λόγω έλλειψης γνώσεων ή δεν θέλει να το καταλάβει τότε δεν του δίνει σημασία και δεν τον πειράζει στην τελική ενώ μπορεί να είναι το ίδιο αποκρουστικό ιδεολογικά με ότι μισεί…οπότε μπαίνει στο γκρούπ “μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι”…όταν το θέμα όμως μας πάει στα γνωστά μισητά μέρη (φασισμός/εθνικισμός/χρυσή αυγή κλπ δλδ) όλοι πρώτοι πρώτοι στη σειρά για κράξιμο στα εθνικιστικά φασιστόμουτρα…μόνο στο ελλάντα αυτή η μαλακία πραγματικά δλδ…άλλο πρόβλημα δεν είχαμε…
Αν και βασικά για τις παπαρίες του BAN έχουμε βγεί off topic αλλά τέσπα…για μένα αυτά εδώ που διαβάζω ανα καιρούς σε ένα μουσικό φόρουμ σε thread ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ και όχι στο off topic είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα μάγκες με την αντιπαράθεση/κόντρα που βλέπεις στα θέματα χριστιανοί και σατανιστές…φασίστες και κομμουνιστές…αριστερά και δεξιά, άσπρο - μαύρο κλπ…δλδ έβγαλε δίσκο ο σατανάς και ο χριστός μπήκε στο τόπικ να μας πεί ότι είναι για το πούτσο…πρίν τον ακούσει κιόλας…ρε fuck off and die που λέει και η γνωστή κομπανία.
καλά λέει ο βββ. και αφού δούμε ότι και οι γερμανοί και οι ιταλοί και οι νορβηγοί και γενικά οι πάντες έχουν μερίδα ανθρώπων που αντιμετοπίζει/χρησιμοποιεί την κουλτούρα των λαών τους ηλιθίως (και μια μεγάλη πλειονότητα -υποθέτω- που τη χρησιμοποιεί αφελώς και ελαφρώς ηλιθίως), να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε ότι κάποιον έλληνα αντιφασίστα πάντα θα τον ενοχλεί περισσότερο και θα εντοπίζει ευκολότερα φασιστονύξεις σε έλληνες υποψήφιους φασίστες γιατί απλώς δεν γίνεται, ζώντας εδώ, να μην είναι μεροληπτικός αφού επηρεάζεται άμεσα από την οποιαδήποτε ιδεολογία. και μετά, αν γουστάρουμε να βαφτίσουμε φασίστες τους πιθανούς φασίστες ή τους αφελείς και πιθανώς (εκ του πονηρού ή μη) ανιστόρητους αρχαιολάτρες (αυτοί μπορεί κάπου κάπως κάποτε να γίνουν σαν τους πρώτους, αλλά όντας τη δεδομένη στιγμή σαν τους δεύτερους σίγουρα δεν είναι το ίδιο με τους πρώτους. ωστόσο για να γίνουν σαν τους πρώτους, σίγουρα βοηθάει το να τους θεωρούμε ντε φάκτο τέτοιους!) που κάνουν κόπυ πέηστ κείμενα του ηρόδοτου, να εξετάσουμε την περίπτωσή τους ξεχωριστά (και να ψάξουμε και κάτι πέρα από το εξώφυλλο όπως κάνουμε και με τον κορνέλιους κ.α.) και να μη μείνουμε στη γενίκευση γιατί είναι κακό πράγμα και συχνά φασιστική τακτική. το ότι καυλώνουν με ηρόδοτο, λοιπόν, δεν είναι κατακριτέο (ντεκαυλέ ίσως για μας τους διαβασμένους που ξέρουμε τα άντεργκράου αρχαιοελληνικά κείμενα απ’ έξω!), το πώς τον χρησιμοποιούν θα μπορούσε να είναι, οπότε κάντε την κριτική σας σε αυτό το επίπεδο. επίσης, μάτια, καλή η φορμαλιστική αντιμετώπιση της τέχνης που και που, αλλά όταν αυτό το που και που δεν έχει βλέψεις να σε φάει.
Γάμησε μας ρε somnambulist φασιστή, δεν δέχεσαι διαφορετικές γνώμες, μουσική είναι ρεεεεεε, κάθεστε κι ασχολείστε με τις παπαριές του BAN.
edit: κι ένα blog (το πρώτο στ’ αποτελέσματα) που καυλώνει κι αυτό με ηρόδοτο αλλά δεν είναι φασίστες