αυτό το blog στηρίζει και μη-ΝS μπάντες όμως, όπως οι [U]Divine Element[/U], να ενεργοποιηθούν πάραυτα οι bm ρουφιάνοι για την αποκατάσταση της τάξης.
btw, όταν είχε μπει εκείνος ο τυπάκος και το διαφήμηζε (skotos, skatas, δε θυμάμαι nickname) είχε κανονικά banners της ΧΑ και τώρα τα κατέβασαν, τι φάση, τις παίξαν οι σίστες μεταξύ τους τώρα που κατεβαίνει καιάδας στις εκλογές; για πείτε κάνα ζεστό κουτσομπολιό.
OOOOOOXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII =(
Θα τον έπιανε ρίγος τον φθογκ αν το έβλεπε αυτό. Τέλος πάντων, βαρέθηκα την κουβέντα, ο άλλος είναι 36 χρονών και δες τι γράφει ξερω γω. Πολύ ασχολήθηκα εδώ που τα λέμε, έπρεπε να σταματήσω εδώ.
Γειά σου ρε BAN σταυροφόρε, με το σταυρό και το δρεπάνι πάμε να καθαρίσουμε τους φασίστες όλου του κόσμου γιατί εμείς έχουμε δίκιο και γνωρίζουμε την αληθινή αλήθεια, κατέχουμε και την underground γνώση η οποία είναι γραμμένη σε κασέτες χρωμίου και αρχαίους πάπυρους…όσο φασίστες είναι οι φασίστες άλλο τόσο είσαι και εσύ που είσαι τόσο φανατικά εναντίον τους…αν δε το χωράει το μυαλό σου φταίει ο φανατισμός σου του οποίου ο φασισμός είναι απλά ένα υποσύνολο…αν είσαι πιο έξυπνος και κατέχεις παραπάνω γνώση δεν πολεμάς του βλαμμένους φασίστες ή τους απανταχού αγράμματους φανατικούς με άκρατο φανατισμό αλλά με έξυπνο διάλογο που θα εμπεριέχει ΓΝΩΣΗ και θα έχεις την θέληση και την υπομονή να μεταδώσεις, μόνο έτσι θα μπορέσεις να δώσεις μια ευκαιρία στον αγράμματο φασίστα να μάθει κάτι και να αλλάξει τη νυχτωμένη αντίληψη του.
Νομίζω όμως ότι με τη συνέντευξη του αγαπημένου σου Burzum που μπήκε σήμερα (αυτό το timing ώρες ώρες δλδ…) σε προετοίμασα μια χαρά, το ακόνισες το hackettάκι σου:p
matia είναι η τρίτη φορά αν δεν κάνω λάθος, που σε τοπικ σε ρωτάνε πόσο είσαι . αυτό από μόνο του θα πρεπε να σε προβληματίσει . τώρα από κει και πέρα σε βρίσκω παντελώς αδιάβαστο και ηλιθιωδώς ουδέτερο. Άσε που πέφτεις σε αντίφαση με το καλημέρα . Ακριβώς επειδή δεν κολλάω σε λέξεις , δεν χάφτω το επιχείρημα οτι όταν είσαι ενάντιος σε κάτι χαρακτηρίζεσαι φασίστας επειδή δεν το επιτρέπεις . Τεσπα για να μην το κουράζουμε, θα σου πρότεινα να κάτσεις να διαβάσεις τίποτα και μετά ξανασυζητάμε ότι θες , αλλλα μην το πηγαίνουμε βηματάκι βηματάκι γιατί βαριέμαι .
Ανγκμαρ συνεχίζεις ένα κρεσέντο βλακείας και δεν πιάνω το γιατί . Έχω και Gauntlets Sword 7άρι πάντως σπίτι μου , το οποίο πουλάω αν ενδιαφέρεσαι .
έχω κάποια από τα πρώτα μπλουζάκια τους αν θέλεις, ένα από αυτά το πήρα μαζί με το ep. δεν ήξερα, δε ρώταγα, καλά να πάθω, δεν τρέχει τίποτα, απλά δε το φοράω…
πέρα από την πλάκα, η επαφή μου με τις ελληνικές μπλακ μεταλ μπάντες έχει να κάνει (κυρίως) με τα live τους και σε μερικές περιπτώσεις στηρίζω και κυκλοφορίες (ντέμο, 7αρια κτλ). Για πες μου όμως ρε Γιάννη, οταν ο άλλος μπροστά σου κατεβαίνει με την Χ.Α. τι κάνεις? απλά λες “[I]δε με νοιάζει, η ριφάρα που έβγαλε μαρέσει[/I]”? Και ας ξέρεις ότι έξω από το μαγαζί μπορεί να γίνει η στραβή με/από τους φίλους του? Θα είσαι στο πεζοδρόμιο και θα συνεχίζεις σαν άλλος Γαλιλαίος “[I]και όμως η ριφάρα γαμάει[/I]”?
Εμενα το κολλημα μου ειναι οτι ο αλλος ειδε ενα εξωφυλλο κι απ ευθειας εκραξε. Για μενα ειναι ο ορισμος της προβατιλας. Δειτε απο πανω και το post του somnambulist που τα εξηγει ωραια για γενικευσεις.
Τεσπα επειδη ψιλοβαρεθηκα με τις πολλες σελιδες και να λεμε τα ιδια πραγματα, για μενα υπαρχει μια διαχωριστικη γραμμη την οποια οι Dark Messiah, στο δικο μου νου, δε δειχνουν να τη περνανε. Αν καποιου του φαινεται εντελως παραλογο αυτο πασο.
Είσαι 30 χρονών κοντά τώρα και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το εξόφθαλμο. Τον χαβαλέ για την προβατίλα τον αφήνω ασχολίαστο γιατί θα μπούμε σε άλλου τύπου αντιπαράθεση και καλύτερα να μην γιατί δεν έχω καμία όρεξη.
Δεν ζήτησα κανενός βλάκα τη σύμφωνη γνώμη, πρότεινες κάτι, σχολίασα κάτι άλλο, ξεκίνησες μια κουβέντα με το εξής:
Εξηγηστε μου τοτε τη διαφορα μεταξυ ενος δισκου που μιλα για αρχαιους Μακεδονες κι ενος που μιλα για Valhalla και Vikings. Εαν δεν προκειται για κομπλεξ, θα χαρω πολυ να κατανοησω τα επιχειρηματα σας.
Τους ξερεις αυτους τους ανθρωπους; Και στη τελικη, απο αυτο που βλεπεις, ποιος σου φαινεται να προκαλει περισσοτερο, οι DM, ή ο Burzum σ αυτη τη συνεντευξη; Πριν λιγο τη διαβασα απ τη κεντρικη.
[B]Η φυλάκισή σου έχει αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τη μουσική ή τον κόσμο γενικότερα; Μήπως κάποια από τις πολιτικές δηλώσεις ή τις πεποιθήσεις σου διαφέρουν σήμερα σε σχέση με το παρελθόν;[/B]
Λοιπόν, οι απόψεις μου είναι πιο φωτισμένες και στηρίζονται σε μια πιο ισχυρή βάση, αλλά σε γενικές γραμμές παραμένουν ίδιες. Ήμουν ως επί το πλείστον σωστός να σκέφτομαι με τον τρόπο που το έκανα.
[B]Πιστεύεις ότι η μουσική των Burzum εξυπηρετεί κάποιο σκοπό ή είναι απλώς ένας τρόπος για να εκφράσεις τις πεποιθήσεις σου και τα συναισθήματά σου;[/B]
Εξυπηρετεί ένα σκοπό για μένα και για άλλους πολλούς.
και ποιος σου είπε οτι ακούμε τις νέες μαλακίες του μπούρζουμ . ακούμε μόνο τα 3 πρώτα που δεν στηρίζονταν σε τόσο ισχυρές βάσεις οι απόψεις του και είχαμε ελπίδα να τις καταρρίψουμε
Τετοιες κουβεντες δεν αναπτυσσονται ομορφα σε φορουμ…παμε tolki στο camelot,τσακιζουμε gonzo,lucifer και belzebuth (για το μπλακ μεταλ της υποθεσης) και με το περας της κουβεντας, ή αρχιζουμε αιρ γκιταρ με Funeral Mist ή κλωτσογκιταρ με Baltak