Black Metal Albums

Κάτι μας είπες … όσοι διάβαζαν forest το ξέρουν εδώ και 15 χρόνια [-X

μιλος ώρα και μέρος … :smiley:

Μερος ανεφερα πιο πανω, απο αυριο και για τις επομενες 6 μερες,οποτε θελετε

εισαι μλκς γιατι το ξεχειλωσες επιτηδες για να με νευριασεις. παρεξηγηθηκα σε περιπτωση που δε το πηρες ειδηση

σωστά, με διάλογο που λέει και ο μάτια, άλλωστε οι γενικές συνελεύσεις που κάνουν γύρω από τη φωτιά είναι πάντα σε ήρεμη ατμόσφαιρα, σαν πιτζάμα πάρτυ ένα πράμα, παίζουμε τζένκα όλοι μαζί (μάλιστα το κάλεσμα είναι ανοιχτό και σε χμ…σκουρόχρωμους φίλους και ακου να δεις, περνάνε απαρατήρητοι!) και λέμε όλοι τη γνώμη μας ήρεμα και ωραία, μετά κάποιοι πάνε σπίτι τους και κάποιοι άλλοι πάνε για κυνήγι (λίγο πιο σπλάτερ από το κυνηγητό που παίζαμε μικροί αλλά νταξ… πλουραλισμός που θα έλεγε και ο Leibnitz…)

ναι τα έχω δει (ασχετο αλλα το άλμπουμ δε μου άρεσε). Προφανώς ένα εξώφυλλο δε φτάνει ρεσυ, μαζί σου, ούτε ένας στίχος, ούτε τα 10 μπλογκ που σπρώχνουν κάποιους αλλά η εντοπιότητα παίζει ένα ρόλο στο να δώσουμε έμφαση στους δικούς μας ή απλά να μιλήσουμε για πράγματα που μας αφορούν άμεσα τη ζωή μας, διαφωνείς με αυτό? φαντάζομαι ο μπαν αν ζούσε αυστρία θα έλεγε τα ίδια για μια μπάντα εκεί με τα ίδια χαρακτηριστικά. οντοπικ(ή οφ?):από αυστρία μόνο τους Dornenreich άκουγα κάποτε αλλά δε θυμάμαι καν που ήταν θεματολογικά :oops:

ε μα και συ, ένα μουσικό περιοδικό ήταν απλά, για να μαθαίνεις μπάντες, μια άλλη άποψη που λένε και οι άλλοι (πλουραλισμός στην ενημέρωση) δεν μπορούσες απλά να κοιτάς τις εικόνες δηλαδή? [-X στην τελική γιατί μπλέκουμε κοινωνικά/πολιτικά θέματα σε ένα μουσικό forum? μόνο για μουσική θα λέμε και τι τρώμε/πίνουμε στα off topic…

Καταρχήν οι βλαμμένοι που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα πάντα ρωτάνει την ηλικία μου γιατί δεν μπορούν να χωνέψουν κάτι άλλο από αυτό που ξέρει το μυαλουδάκι τους…η απόλυτη αλήθεια που κάποιοι κατέχουν δεν είναι ακλόνητη…
Kαι εσύ βρέ τι παπαρολογείς με βλακοεπιχειρημάτα φοιτητών, τι να με προβληματίσει? Που τρία παιδάκια κολλημένα με ρώτησαν ηλικία για να το παίξουν έξυπνοι? Κολπάκια του λόγου και της γραφής σε φόρουμ τόσο καιρό δεν βαρέθηκες να τα βλέπεις? Tώρα τα χρησιμοποιείς κιόλας επειδή το έπαιξα λίγο δικηγόρος του διαβόλου? Σίγα ρε πούστη μου πηδάτε όλοι σαν κυρίες που είδαν ποντικό, το ευαίσθητο θέμα του φασισμού και @@. Ο φασισμός ρέ είναι παγόβουνο και τον βλέπεις/αποφεύγεις/ξεμπροστιάζεις/αντιμετωπίζεις/γκρεμίζεις, την έξυπνη κοροιδία πίσω από τη πλάτη μας εδώ δεκάδες χρόνια από μερικές χιλιάδες εξυπνάκηδες θα έπρεπε να πολεμάτε με τόσο μίσος, τον διπλανό σας καβαντζόπουστα λαμόγιο θα έπρεπε να πολεμάτε με το που τον βλέπετε να κάνει λαμογιά, άντε μην αρχίσω πάλι…ήμαρτον

Πλάκα πλάκα καλή δικαιολογία, όσο βάση έχει αυτό δλδ άλλο τόσο έχει και το να διαβάζεις το Mein Kampf με μουσική υπόκρουση “με την ελπίδα να τα αλλάξεις”…άντε ρε…αυτή η διαχωριστική γραμμή που είπε ο angmar την βάζει ο καθένας κάθε φορά όπου γουστάρει…τα δικά μας δικά μας κλπ κλπ

Εγω δεν διαφωνησα σε αυτο, ειναι λογικο να ενοχλει την αισθητικη καποιου για χ/ψ λογους και δεκτο αλλα αυτο που αναφερεις σε σχεση με το να κατηγορεις καποιον για ενα εξωφυλλο ειναι η μερα με τη νυχτα.

Ναι ρε Γιαννη αλλα αρχαιοι ελληνες πολεμιστες στο εξωφυλλο,τολμη και γοητεια
τιτλος ε 9 στις 10 ελληνικες μπαντες που τα εχουν αυτα δεν ειναι δα και κομμουνιστες…
Στην Ελλαδα ε.Γι’αυτο και κραζει ο ΒΑΝ και ο ΒΒΒ.
Αν και συνηθως η διαφορα ειναι εμφανης.Δισκος με τιτλο Pride & Glory θα ειχαν οι
Hate Forest ας πουμε αλλα οχι οι Drudkh.
Οι Nocternity που ανεφερες μπορει να εχουν οτι θες για εξωφυλλα αλλα δεν προκαλουν
με τιτλους τραγουδιων ή δισκων.

όπως μέρα με τη νύχτα είναι να σου δίνουν ένα ντέμο μιας μπάντας από την Κέρκυρα και να σκέφτεσαι μπουρδέτο και παστιτσάδα όταν το εξώφυλλο είναι κάπως έτσι:

[SPOILER][/SPOILER]

ε?

καλα τωρα κι εσυ το χοντρυνες τερμα. ;p

κοσμα, καταλαβαινω τι εννοεις, απλα εμενα τα αρχαιοελληνοτετοια ειναι στο οριο να μη με ενοχλουν

Πεθαίνω :lol:

την ειδα και εγω και γονατισα απο τα γελια:lol::lol:

matia πιστεύεις οτι οι άνθρωποι από μόνοι τους γίνονται λαμόγια ? Think about it και μετά μιλάμε για παγόβουνα , για το δικαίωμα του φασισμού στην δημοκρατία και άλλα τέτοια χαζοχαρούμενα .
:slight_smile:

μπούρζουμ αιώνια αγαπημένος … :’)

Εν μέρει ας πούμε ότι κάποιους τους σπρώχνουν εντέχνως στην λαμογιά άλλοι άνθρωποι, ή ακόμη και η αδιαφορία των υπόλοιπων…δεν είναι δικαιολογία αυτό όμως…εγώ γιατί δεν κλέβω ή δεν κοροιδεύω όταν μπορώ? Γιατί δεν απλώνω το χέρι να εκμεταλλευτώ όταν μου δίνεται η ευκαιρία? Ο άλλος γιατί το κάνει? Επειδή τον “ανάγκασε” το σύστημα? Δηλαδή θές να μου πείς ότι δε φταίει ο καθένας που υποκύπτει στους νόμους της ζούγκλας και πηγαίνει πίσω στη προιστορική εποχή αλλά φταίει το σύστημα, δηλαδή μερικοί άνθρωποι πάλι, που έχουν καταφέρει να διαμορφώσουν έτσι το σκηνικό και εκμεταλλεύονται την αδυναμία των υπόλοιπων…το αυγό και η κότα δλδ…για το διπλανό σου λαμόγιο που βλέπεις κάθε μέρα υπεύθυνος είσαι ΕΣΥ που συναναστρέφεσαι my friend, όχι το κράτος, το κράτος και το κάθε κράτος στα @@ του ήταν και θα είναι πάντα, ΕΣΥ πρέπει να ενδιαφερθείς να διορθώσεις το μαλάκα δίπλα σου γιατί ΕΣΕΝΑ επηρεάζει. Κοινώς η αδιαφορία ευθύνεται κατά κύριο λόγο για την επιβίωση και εγκαθίδρυση της λαμογιάς στον τόπο μας, στην τελική καλύτερα να γίνουμε υποχόνδριοι απέναντι στα λαμόγια παρά μαλθακοί όπως τόσο καιρό.

Επίσης με την ίδια λογική και ο καημένος ο burzumakos δε φταίει που τρέχει στα δάση με τη στολή και το τσεκούρι να καθαρίσει “αρουραίους”, κάποιοι άλλοι τον οδήγησαν εκεί άρα μην τον κατηγορούμε που είναι φασίστας…άλλοι τον κάνανε…τέσπα πείτε ρε και κάνα άλμπουμ να σπάσει λίγο η μαλακία που μας δέρνει

Πανω στη ροη της κουβεντας, στα σοβαρα το προτεινα αυτο, επαναφερω για να μη χαθει γιατι εκμηδενιζει ο,τι ακουτε ζομλ ζομλ.

Το τραγούδι είναι από split με Yaphet Kotto!

Ειναι ωραιοι κι αυτοι αλλα δεν τους αναφερω γιατι δεν κολλανε στο παρον τοπικ, νομιζω οτι μου τους ειχε πρωτοπροτεινει ο surferosa αλλα δεν ειμαι κι 100% σιγουρος. Για τους Yaphet Kotto αυτο.

[SPOILER]πας να το βελτιώσεις ματία αλλά πάλι το χάνεις . από ποστ σε ποστ χώνεις φουλ αντιφάσεις. υποπτεύομαι οτι δεν κάνεις συχνά τέτοιες συζητήσεις οπότε περισσότερο στο ψάξιμο είσαι . δεν πειράζει καλό είναι το ψάξιμο . άμα σε πετύχω θα την κάνουμε πιο κουλ την συζήτηση γιατί εδώ πρίζει .
[/SPOILER]
suicide nation γαμώ

Nαι μπράβο, από το πρωί που είδα το ποστ είχα στο νου μου να σημειώσω πως μιλάμε για απίστευτη κομματάρα, την οποία είχα ξεχάσει εντελώς.

Ρε σεις άκουσα το “With Hearts Toward None” των Mgla και έφαγα μεγάλο σκάλωμα. Πείτε μου και καμιά άλλη μπάντα σε αυτό το στυλάκι να ψαχτώ λίγο. Εννοώ κ σε παραγωγή κ σε μελωδίες.

Ειναι λιγο περιεργοι οι Mgla.Δεν μου ερχεται κατι αυτη την στιγμη.
Ενω ειναι μοντερνοι ειναι ταυτοχρονα και παραδοσιακοι με τον τροπο τους.
Τσεκαρε μια οτι αλλο εχουν βγαλει για αρχη.