Black Metal Albums

Το καινουργιο θα λεγα πως Ορθοδοξιζει αναφορικα με τις μελωδιες, οποτε αν αυτο ειναι το στοιχειο που ψαχνεις θα ελεγα να τσεκαρεις το δισκο του Arfsynd που κυμαινεται σε αρκετα mid tempo πλαισια.

Στο Metal Archives βλεπω προτινουν Plaga,Furia,Kriegsmaschine,Obscure Anachronism
Tους 2 τελευταιους εχω ακουσει οι οποιοι μαρεσαν αρκετα, αλλα δεν ειμαι σιγουρος τι ομοιοτητες εχουν ηχητικα με Μgla

Thanks guys! Θα τσεκάρω όσα μου είπατε!

DEATHSPELL OMEGA - 2012 - DROUGHT (MCD)

Release date June 22nd 2012

Artwork will be revealed soon

Κλειδωσξφξδσδ΄λφδξλ΄στε τις λιστες σας.

:bounce:

Παμε μωρη Deathspell !

Ελπίζω η γκρουπάρα να βγάλει μια απο τις καλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς!!! :slight_smile:

Καλά το κομμάτι γαμεί!
Από ότι είδα έχουν δύο άλμπουμ, πιο ακούμε? (τουλάχιστον για αρχή)

To προηγούμενο για μένα ήταν το καλύτερό τους, οπότε αναμένω με μεγάλη ανυπομονησία!

Το προηγουμενο μου ειχε κατσει λιγο περιεργα στην αρχη αλλα τωρα το υπερλατρευω.

Περαν του split μεχρι στιγμης εχω ακουσει το A Requiem For All That Ever Mattered, ως συνολο θα μπορουσε να ειναι λιγο καλυτερο σε σημεια αλλα εχει μεσα 1000 Curses και I Am Disease που με κανουν κομματια.

παιδια απο αναρχομπλακ μια μπαντα ακουμε.

να εχει και αλφαδι στο logo. εχει πιστοποιηση. Ειναι και φολκ και νορβηγος και δεν ειναι φασιστας.

κυκλοφορισε και αυτο:

(black trinity / cancer spreading (IT) split 7"

και το ακουτε εδω:

NADIWRATH/HEXENMEISTER “Raze The Cosmic Inexistence” split CD [2012]

Σύντομα κοντά μας.

1. Nadiwrath - The Last Days Of The Parasitical Results Of Humanity (Part 1) 19:49
  2. Hexenmeister - Elegy To The Echoes (Part 1) 05:43
  3. Hexenmeister - Elegy To The Echoes (Part 2) 03:02
  4. Hexenmeister - Elegy To The Echoes (Part 3) 08:59

Ε??? σχεδόν 20 λεπτά κομμάτι από τους Nadiwrath?? Εντάξει και στο άλμπουμ είχαν ένα 10λεπτό μεν αλλά γενικά η μουσική τους είναι πιο άμεση και με πιο punk νοοτροπία. Λίγο παράξενο το 20λεπτό, πιο πολύ από τους Dodsferd θα περίμενα κάτι τέτοιο.

Καινούργιο(κατα το ήμισυ) Impurity λέει, από Nuclear War Now

http://www.metal-archives.com/albums/Impurity/Bonfim_Moritvri_Mortivis/338876

Side Bonfim tracks (1-5) are re-recordings of an old demo from 1991.
Side Desecration tracks (6-11) are all new tracks written in 2011.

Τι παίζει με Hexenmeister? Είναι αξιόλογοι?

σορυ για νταμπλ αλλα σημερα το ακουσα και γαμει μανες. Το κομματι το μπλακ τρινιτι το θυμαμαι λαιβ, και ειχε ενα απο τα πιο αποκοσμα φωνητικα που χα ακουσει στη μεση του κομματιου

δοξα τω θεω

Νεα κασσετα Ash Pool ε κι ειναι μια χαρα τουμπανακι.

http://www.metal-archives.com/albums/Ash_Pool/Cremation_Is_Irreversible/336380

Limited στις 173 κοπιες (λολ), το Μαρτη κυκλοφορησε κι ειναι ακομα διαθεσιμη προς τυχον ενδιαφερομενους. Θα κυκλοφορησει καποια στιγμη και σε 7", αλλα εγω ηθελα τη κασσετα.

Όποιος θέλει μπορεί να δει παρακάτω ολόκληρο live set από [B]Ash Borer [/B] (November 4th, 2011 Oakland, CA)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ia4x2Tdx73M#!

Δεν έχω ιδέα αυτή τη στιγμή, από σήμερα έχω το CD στα χέρια μου όμως οπότε σύντομα θα ξέρουμε.

Προς το παρόν, για όποιον ενδιαφέρεται έχει κυκλοφορήσει σε clear LP το “Nihilistic Stench”.

www.evil-rising.com