Black Metal Albums

Βγήκε και νέο Wodensthrone, με τίτλο Curse.

το οποίο ψιλοαδιάφορο μου φάνηκε

βγήκε το εξώφυλλο του Drought για όποιον ενδιαφέρεται

Βιντεο απο το [B]Marduk - Souls for Belial[/B]

παιδια διαβασα σε γνωστο μεταλο σαιτ για EP Beherit μεσα στο 2012 οποιος γνωριζει παρακαλω να διαφωτισει

Μόνο βινύλιο νομίζω, περιέχει ένα νέο 16λεπτο κομμάτι και μια μάλλον διαφορετική (ή έστω λίγο μικρότερη) εκδοχή του [I]“Demon Advance” [/I]από το “Engram”.

Δεν εχω διαπιστώσει διαρροή μέχρι τώρα, αλλά δεν έχω κάνει και ενδελεχές ψάξιμο.

ευχαριστω πολυ για την πληροφορια chrisP εστω και ετσι πιστευω οτι θα το τιμησω…το engram παντως σε ελληνικα περιοδικα και sites πλην φορουμ δεν συζητήθηκε οσο θα πρεπε παντως αυτη η albumαρα πιστευω

BTW υπαρχει κανενα νεο απτο στρατοπεδο των Mayhem?

Νεο κομματι THOU ART LORD [B]εδω[/B]
και [B]εδω[/B] για κατεβασμα σε καλη ποιοτητα

surf black metal

http://activetransmission.tumblr.com/post/20317104810/active-transmission-005-00-00-the-mayhems

00:00 - The Mayhems - Surfin? Moon
04:26 - The Darkthrones - Californian Hunger
07:40 - A word from our sponsor
08:46 - The Beherits - The Surf of Nanna
11:05 - The Emperors - I am the Surf Wizards
13:32 - Yet another word from our sponsor
14:29 - The Immortals - Lifegaurds
17:04 - The Burzums - Dunkelheit
19:23 - The final word from our sponsor?

Θα το πω. Μ’αρεσε.

Θέλω τόσο πολύ να κάνω λάικ στο ποστ του ριπ που με έπιασε φαγούρα στο χέρι

ωραία πράγματα 8)

Nachtvorst - Stills (2009)

Από την Ολλανδία είναι τούτοι εδώ, αυτό είναι το ντεμπούτο τους και το άκουσα επειδή διάβασα μερικά αποθεωτικά σχόλια για τον καινούριο τους δίσκο “Silence” που κυκλοφόρησε πριν 2 μέρες (ακόμα δεν το έχω βρει να το ακούσω).

Εδώ, βασικά οι τύποι τα κάνουν όλα: Depressive black metal βάση και από πάνω η κιθάρα οργιάζει με sludge ξεσπάσματα, τσιμεντένια death riffs, ενώ μπαίνει και σε post-rock μονοπάτια με μερικές όμορφες μελωδίες που λειτουργούν σαν ιντερλούδια.
Αρκετά καλή δουλειά που με έκανε να περιμένω πως και πως τον νέο δίσκο.

[B][U]Stills[/U][/B]

1o live Mgla στην Κρακοβια

Audio clip

Ξεπουληθηκαν και αυτοι !

Πω φιλε λαηβ Mgła ! Θελω και εγω !

bump

Ειχα κανει μια αναφορα σε αλλο θρεντ αλλα το βαζω εδω μη χαθει γιατι ειναι κριμα

[U]Xothist - s/t[/U]

Ειναι σα να ακους τους Darkspace να παιζουν raw black metal. Οχι ακριβως δλδ αλλα σε φασεις ετσι ακουγεται. Εχω καει με raw bm τον τελευταιο καιρο, μισος, σκοταδι, cosmic nothingness και τα σχετικα. Ξερω πως ακουγεται η περιγραφη, αλλα ε, αφου αυτο ειναι.

Σε σποιλερ μη γεμιζει,

[SPOILER][/SPOILER]

Σε αλλα σημαντικα το split των Ashdautas με τους Bone Awl ΓΑΜΗΣΕ, οι BTC εκαναν ενα καινουργιο project που λεγεται Muknal το οποιο αν και ευχαριστο μεχρι στιγμης δε μ εχει πει πολλα, κι απο κει και περα περιμενω να δω τι λεει το split που εκαναν με τους Haunted Presence. Ισως να σκοραραν με τη δευτερη προσπαθεια.

Ξαθαβω για να πω οτι σημερα κυκλοφορει ο δευτερος δισκος τους
[B]Εδω[/B] η artbook εκδοση,η οποια φαινεται σκετη ομορφια,κατω εχει και ενα καινουριο κομματι.

Μόνο Wodensthrone από χθες. Ειδικά [I]Wyrgthu[/I] και [I]Battle Lines[/I].

[B]Silencer ‘‘Death- pierce me’’[/B]

To ξέρω, για τους περισσότερους εδώ μέσα αυτά είναι περσινά ξυνά σταφύλια, αλλά μία υπενθύμιση δεν κάνει κακό, ε; Οι Ψ.Χ. έβγαζαν ένα γέλιο, αλλά αυτοί εδώ, όχι. Δεν ξέρω, ίσως φταίει το ότι η πρώτη επαφή μαζί τους ήταν το περιβόητο video του ‘‘Sterile nails and thunderbowels’’. Μελωδιάρες. Και φωνή- υστερία. Αλλά τελικά όλο το album λέει. Το ομώνυμο με το ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ πιάνο section. Το φοβερό και τρομερό ‘‘I shall lead, you shall follow’’, που για 'μένα περιέχει μερικά από τα καλύτερα black metal riffs του δίσκου (αμφιλεγόμενη στιχουργική, βέβαια, αλλά τέλοσπαντων). Γενικά πολύ γαμάτο album.

τι εξώφυλλο είναι αυτό?