Black Metal Albums

Τα παιδια ειναι απο Πατρα.Πολυ καλη προσπαθεια!Κανουν και αρκετα καλα λαιβ και
ας ειναι νεα μπαντα.

Ρε παίδες μπορεί κάποιος να μου πει τί σχέση έχει το Keravnos Kibernitos των Rotting Christ με το σχεδόν ομώνυμο κομμάτι των Thou Art Lord? Βασικά των Thou Art Lord λέγεται A Call to Chaos (Kaos - Keravnos - Kybernetos) και υπάρχει στον δίσκο Eosforos του 1995. Νομίζω ότι υπάρχουν κάποια κοινά στοιχεία στην μουσική, και έλεγα μήπως ο Σάκης αποφάσισε να αναστήσει αυτό το κομμάτι των Thou Art Lord καθότι μέλος τους.

Πετυχα τον μπασιστα τους χτες και μου εδωσε το cd.Ειναι σε χαρτινη θηκη και αρκετα καλο το artwork.
Και ενα λινκ απο το site της εταιριας τους.

@Panagiotis Το τραγουδι των Thou Art Lord Μου διαφευγει αν και δεν ειναι απιθανο να
συμβαινει αυτο που λες.

Το κόψιμο στο Thou Art Lord είναι ότι καλύτερο είχα ακούσει απο ελληνικό σχήμα μέχρι τότε. Την πρώτη φορά που το άκουσα μου έπεσε το σαγόνι! Θα κατεβάσω το νέο που λες των Rotting Christ και θα σου πω.

Shining - VI Klagopsalmer

[FONT=“Arial Black”]September 16th[/FONT], 2008

αντε,αντε :smiley: :smiley:

εχετε ακουσει silencer?μιλαμε για κολαση ετσι?

εγω προσωπικα ναι…ενταξει…δεν ειναι και ο,τι καλυτερο εχει αναδειξει ο χωρος…γινεται ντορος γυρω απ’το ονομα τους λογω των φωνητικων του τραγουδιστη…προτιμω περισσοτερο το αλλο project του τραγουδιστη,που λεγεται Diagnose: Lebensgefahr και παιζει dark ambient…

το εχω και αυτο.το θεμα ειναι οτι ο τυπος ειναι στο ψυχειατριο.εχω ακουσει οτι ειχε κατηγορηθει και για την δολοφονια ενως κοριτσιου.παντως και shining θεοι.Μουσικες για παρτυ ε:lol: Ασχετο αλλα εχουν ερθει ποτε Ελλαδα οι shining?

:lol: :lol:
ναι ναι…τι να σου πω…
μπα οχι…αν ειχαν ερθει,ολο και για καποια αυτοκτονια σε συναυλια σατανιστων θα ειχαμε ακουσει να λενε στις ειδησεις :lol:

χαχαχαχαχ σωστο.μπορω να δωσω ενα λινκ απο ενα μπλοκ για death metal να παθετε πλακα?μιλαμε για τα πιο φρικιαστικα εξωφυλλα.δινω ελευθερα?

μονο εξωφυλλα 'η εχει και λινκς για κατεβασμα??..

το λινκ λεω να δωσω αν επιτρεπεται γιατι εχει και υλικο για κατεβασμα.Μου ειχε δωσει ενα παλικαρι ενα λινκ με 1000 σιντι με διασκευες σε ολο το φασμα του μεταλ και μεσα εκει ειχε και αλλα λινκς.το συγκεκριμενο λινκ ειναι για ντεθ μεταλ φανς.γενικα επιτρεπεται ποστ σε λινκς? Για να ξερω.:-s

Κανόνες του forum - Παρακαλούμε διαβάστε τους όλοι.

1. Απαγορεύεται ρητά να δίνονται links για download σε επίσημες κυκλοφορίες και η εν γένει μεταφορά/αναδημοσίευση υλικού χωρίς αναφορά της πηγής του.

δεν νομιζω να παιζει προβλημα με το λινκ του blogspot…ετσι κι αλλιως,οποιος δεν γουσταρει,ας μην κατεβασει…:slight_smile:

http://deathfans.blogspot.com/ ειναι πολυ αρρωστο ε.Εγω ειχα εφιαλτες.Ρε σεις μην φαω κανα delete.Για καλο το εκανα.:-k

Η φωνη των Silencer προκαλει και γελια σε μερικους.Οι Shining δεν νομιζω οτι εχουν ερθει ποτε
Ελλαδα.

Το ξερω το μπλογκ που ποσταρες αλλα νομιζω οτι παραβαινει τους κανονες,γιατι ουσιαστικα λινκ
για download δινεις.

[FONT=“Arial Black”]Veil[/FONT] - Sombre

φρεσκαδουρα…απ’αυτη τη μπαντα,ειχα ακουσει μονο το demo Dolor…μου ειχε αφησει ωραια εντυπωση,εχει και μια διασκευη στο Ea, Lord of the Depths απο Burzum,αλλα τιποτα το ιδιαιτερο…

Με αυτο εδω ομως το album,αλλαζουν τα πραγματα…απιστευτη ατμοσφαιρα,κιθαρες as distorted as hell,φωνητικα from the depths of abyss και γενικα ο,τι καλυτερο εχω ακουσει τον τελευταιο καιρο απο cold black metal!!!

σιγουρα θα σας αφησει με μια πικρα στα χειλη :slight_smile:

Ο τυπος βασικα ειναι αρρωστος. Στο χελλφεστ της γαλλιας ειχε κανει καμποσες πληγες στο χερι του κι εβαλε μετα μια τυπισσα να του ρουφα το αιμα, πριν την φιλησει. Μετα οταν παιζανε ειχε δεσει τις πληγες και συνεχιζε τις αυτοκτονικες μλκιες. Πεταγε αναμενα τσιγαρα στο κοινο σε μια φαση. Απ τα πιο αηδιαστικα πραματα που χω δει, εφυγα στο τριτο κομματι. [-X

Για να ‘‘συγκατοικουν’’ με τον Μανιακ… ε τι περιμενεις…

τους αλλους τους τρελους τους shining που ειχε βγει με τον μανιακ που ειχε ντυθει ιερεας και ευλογουσε τον κοσμο με κρασι και φιλιοντουσαν στο στομα να δεις.ασε γιατι εχω και χειροτερα και συγκεκριμενα εξωφυλο δισκου ντεθ μεταλ με κοπρολαγνεια χαχαχαχαχαχ.#-o :lol:

:respect: :respect:

το κομματι λεγεται Någonting är Jävligt Fel(Something is fucking wrong)(δεν ειναι τυχαιο :stuck_out_tongue: )απ’το The Eerie Cold…μ’αρεσει που ο Kvarforth σφιγγει κιολας πανω του τον Maniac…:slight_smile: :slight_smile: