Black Metal Albums

Απλά θεοί οι Negura Bunget, σε ό,τι έχουν κάνει. Είχαν αναφερθεί ξανά σε κάποιο thread.
Επειδή δεν τα πάω καλά με τις ταμπέλες, θα πω μόνο “ατμοσφαιρικό black βγαλμένο από τα δάση”…:thumbup:

Manos87, το clip που ανέβασες είναι από τον τελευταίο τους δίσκο (Om):

Όποιος θέλει ας τσεκάρει και το παρακάτω videoclip τους, πιο παλιό αλλά εξίσου εντυπωσιακό:

επιστημονικο black φιλε που περνανε στο ντουκου απο τους δικους μας “μεταλικους αγγελιοφορους”,απλα
:respect:

Το Om ειναι ανετα το καλυτερο αλμπουμ στον ευρυτερο χωρο του ατμοσφαιρικου/avantgarde
black metal την χρονια που βγηκε και ενα απο τα καλυτερα τα τελευταια χρονια.
Εχω ακουσει αρκετα και το προηγουμενο 'N Crugu Bradului θα σου προτεινα να το ακουσεις
και αυτο.Ελαχιστα πιο black σε υφος,παρα πολυ καλο ομως στο συνολο του.
Τα θελω αυθεντικα την μπανανια μου μεσα!

Edit : Τους εχω αναφερει καποιες φορες και εγω.Και σε αυτο το τοπικ στις αρχικες του
σελιδες.Ενας φιλος παιζει να τους δει σε φεστιβαλ στην Τρανσυλβανια!
Καταθλιψη :frowning: :?

Οι Negura είναι σαν τη μπάντα του Δράκουλα ρε σεις. Τι σαπίλα είναι αυτή, κατευθείαν απο κρύπτη σε τρανσυλβανικό δάσος. Προτείνω Vehementer Nos, oι γάλλοι κάνουν καλή δουλειά αυτό τον καιρό στο black. Αξίζει σίγουρα μια αυτιά σας.

ΕΔΙΤ: Τώρα διάβασα τα ποστς σας και βλέπω ταύτιση για τα δάση και τις τρανσυλβανίες :smiley:

ΕΔΙΤ2: Επίσης απο Dornenreich το Durch Den Traum (μέσα από το όνειρο, αν είμαι σωστός).

όσοι γουστάρουν negura (και άλλα φευγάτα πράγματα τύπου esoteric) να κάνουν ό,τι μπορούν να ακούσουν locust leaves. ελληνική μπάντα. ένας δίσκος. μεγάλα πράγματα. δεν είναι εύκολο να το βρείτε, μόνο μέσω γνωστών, αλλά αξίζει τον κόπο.

Cradle Of Filth - The Principle Of Evil Made Flesh <3

Σόρρυ για την άκυρη επέμβαση μου σε ένα θρεντ που δε με αφορά, αλλά τι σχέση έχουν οι COF με το εν λόγω θρεντ?:-k

Απ’ ότι ξέρω το πρώτο τους album είναι Black Metal:?
Άμα κάνω λάθος πες μου…

Σωστό.
Και το Vempire επίσης…

Επιτέλους κάποιος συμφωνεί μαζί μου! Ευχαριστώ :slight_smile:

Stefakar & Somnambulist, ευχαριστώ για τις πληροφορίες…θα ελέγξω.:wink:

Έι! Και το Dusk And Her Embrace, αρκετά “black” και άξιο αναφοράς πιστεύω.:wink:

[SIZE=“2”]Βοήθεια!!! Έμαθα ότι το Νοέμβριο έρχονται οι Gorgoroth στην Ελλάδα!!! Ποιοί Gorgoroth όμως; Οι Gorgoroth του Gaahl και του King ή οι Gorgoroth του Infernus;[/SIZE]

Eλα ντε!Μεγαλη μαλακια η συγκεκριμενη διενεξη,αν και δικιο εχει ο Infernus μιας και
ειναι στη μπαντα απο το 92 σε σχεση με τα αλλα τα τσουτσεκια!
Οι COF μεχρι και το Midian παιζουν κατι σαν Black.Οχι old-skool ή τιποτα τετοιο αλλα μια χαρα
καφροι ακουγονται.

Ναι μεν ο Infernus έχει δίκιο αλλά εγω προτιμώ τους άλλους Gorgoroth…

To Dusk & Her Embrace, όπως και τα Cruelty και Midian (το αγαπημένο μου) όχι απλά είναι άξια αναφοράς, αλλά δισκάρες!

Θα έλεγα όμως ότι ξεφεύγουν από το black ως μουσική τεχνοτροπία.
Σίγουρα πάντως διακατέχονται από black-goth αισθητική αλλά και πολύ πολύ black χιούμορ!

μεχρι το cruelty πιστευω επαιζαν καλο blackogothic,απο εκει και μετα τοχασαν το μονοπατι…:-k

Οι Gorgoroth του Gaahl κλπ.

06-11 Greece Mylos Liebe, Thessaloniki
07-11 Greece Gagarin 205, Athens

ελπιζω να μην παιχτει καμια μαλακια,τελευταια στιγμη(γτ,ολως τυχαιως,τοτε μου συμβαινουν οι μαλακιες :roll: )και να μην τους χασω…και ελπιζω να μην παιξουν για κανα μισαωρο…

Σημερα εφτασε υλικο απο το εξωτερικο.Χοχο!
Εnd - End
Anti - The Insignificance of life
Wyrd - Huldrafolk
Oτι πρεπει για τις κρυες καλοκαιρινες νυχτες ! :-s

Arcanus Tenebrae - Odium In Nomines

Bohemian Grove - Age of Retrogression

ελληνικα συγκροτηματα και τα 2…

Dysthymia (demo):παρα πολυ καλο experimental black metal απ’την Ισλανδια

οσοι ενδιαφερεστε,ψαξτε…